Tak já se teda potichoučku polehoučku rozhodla založit tuto diskuzi....tak holky, které čekáte miminka v prosinci 2012, šup sem 🙂 🙂 🙂
@zusoka Já taky 😵 Ale čím víc to budeme brát jako samozřejmost, tím víc to bude samozřejmé 😀 😀 😀 😀
😉 😉 radá se tím tvý optimismem nakazím 🙂 🙂 Snad to zabere
Ahojky holky,taky bych se ráda zapojila do diskuze,taky mám termín v prosinci a bude to muj první porod,docela mám strach z prubehu ale zárověn se neskutečně těším a co vy?
Ahoj holky, tady se pomalu a nejistě přidávám, teprve čekám na potvrzení od doktora a termín bych měla mít 1. prosince. 🙂 Jste tady všechny strašně rychlé, jak to děláte? 😀
@lucinka0606
Luci můžu se zeptat, kdy budeš volat Dr.? Počkáš třeba ještě týdem o termínu MS nebo voláš hned?
Ahoj holky, jsem už ve 13. týdnu a zbylo mi 11 tabletek Femibionu 800, který se má brát jen do 12. týdne. Nabízím, kdo má zájem napište mi zprávu.
@zusoka Zuzi, já už jsem volala 🙂 Řekla jsem sestřičce, že jsem testovala ještě před MS, tak jsme se tomu spolu zasmály a objednala mě na 17.4., aby už bylo vidět i srdíčko 🙂 Takže klidně zavolej, ti říkám, že už to máme jasné 😉 😉 😉
@rousss
@nemorosis
Ahojky holky 🙂 Super, že nás tak přibývá 🙂 Ještě to asi máme všechny teprve na testu, ale to nevadí, všem nám to pěkně klapne, pač budeme mít Vánoční miminka a na Vánoce se přece dějí zázraky 🙂
Mě zatím dle kalkulačky vychází termín na 6.12., akže mě by měli miminko přinést čerti nebo andělíčci....ale jak tak sleduji toho svého prvorozeného čertíka, tak druhé asi taky donesou čertíci 😀 No a jinak já už teda jedno mimčo mám, nebo aspoň zatím je to moje malé mimčo, má už 20 měsíců 🙂 A první porod já měla uplně v poho, takže se strašně těším na druhý 🙂
@lucinka0606
Ty jsi ale rychlík, mám zítra termín MS tak uvidím co bude nebo nebude a jinak koncem týdne zavolám a taky se objednám. Mě dostalo, že nám to vychází úplně stejně 🙂 😉 taková náhodička
Ahojky, můžu se k Vám přidat, datum porodi mi dle internetu vychází na 2.12., ale na UTZ zatím mimís vidět nebyl, pouze plodové vejce, tak se vzhledem k prvnímu těhotenství modlit
no nic, pro dnešek to balím, tak se mějte krásně. Zítra na vás sem kuknu. Dobrou noc 🙂
Jinak pro mě to bude také podruhé, máme doma skoro dvouletého chlapečka a teď se snad po víc než roce čekání zadařilo po IVF. První těhotenství jsem snad vůbec neřešila a hlavně si ani jednou nepřipustila, že by se někdy něco mohlo stát. Ale teď to všem čekání se pořád bojím věřit. 🙂
ahoj holky i já bych měla mít vánočního mimíska podle kalkulačky TP 6.12. ale jak píšete mám hrozný strach aby to vyšlo a vše bylo ok. U nás je to vymodlené těhu skoro po 2 letech a 3 IUI. Mám stršnou radost a strach zároveň. Ale doufám že když tohle krásné počasí mi přineslo // tak ježíšek nadělí mimíska 🙂 Na ultrazvuj jsem pomluvená po 10.4. a jinak zítra mám termín MS tak se modlím aby nepřišla.
Holky, máte už nějaké těhotenské příznaky?
Sem začni psát odpověď...
Odešli
@lucinka0606 Už jsem tu, ale stejně mám velikánskej strach