Cvičení doma podle YouTube. Našli jste nějaký kanál nebo styl cvičení, u kterého jste vydržely déle než týden?
Ahoj, zkouším cvičit doma podle videí na YouTube, ale zatím u toho moc nevydržím. Jeden den mám motivaci, pak dva dny nic a pak zase začínám od začátku.
Nechci hned platit fitko ani trenéra, spíš bych si chtěla najít něco, co zvládnu doma a nebude mě to po týdnu štvát.
Našly jste nějaký kanál nebo styl cvičení, u kterého jste vydržely déle než týden?
Ja zkousim obcas podle youtube jogu, ruzne kanaly, ale nevyhovuje mi to hlavne z principu - kdyz cvicim tak na to poradne nevidim, takze vlastne nevim co mam delat nebo jestli to delam dobre, takze v podstate stravim cvicenim 2x tolik casu protoze napred se na to musim na cely video podivat a pak to pustit znova a cvicit u toho, kdyz uz vim o co jde. Takze se k tomu dostanu minkrat, nez by bylo zdravo. Nakonec spis kdyz uz nekde urvu nakou pulhodinu tak si tak nak cvicim co me napadne podle pameti a co mam pocit ze potrebuju procvicit, protoze nechci cas na cviceni promrhat cvicenim na youtube.
Ale co si budem, je to malo.

Já mám jako základ úplně obyčejnou chůzi. Každý den jdu ráno před prací na procházku, udělám si 8km okruh, poslouchám u toho audioknihy a relaxuji při tom. To si držím od loňského roku.
Zkoušela ses podívat na lekce na fitfabstrong? Máš tam různé druhy aktivit zdarma. Jinak na youtube mám nejraději tento pár https://www.youtube.com/@JuiceandToya