icon

Cvičení doma podle YouTube. Našli jste nějaký kanál nebo styl cvičení, u kterého jste vydržely déle než týden?

Dnes v 18:58

Ahoj, zkouším cvičit doma podle videí na YouTube, ale zatím u toho moc nevydržím. Jeden den mám motivaci, pak dva dny nic a pak zase začínám od začátku.
Nechci hned platit fitko ani trenéra, spíš bych si chtěla najít něco, co zvládnu doma a nebude mě to po týdnu štvát.
Našly jste nějaký kanál nebo styl cvičení, u kterého jste vydržely déle než týden?

anonym_ca98dc
Dnes v 19:43

Já mám jako základ úplně obyčejnou chůzi. Každý den jdu ráno před prací na procházku, udělám si 8km okruh, poslouchám u toho audioknihy a relaxuji při tom. To si držím od loňského roku.
Zkoušela ses podívat na lekce na fitfabstrong? Máš tam různé druhy aktivit zdarma. Jinak na youtube mám nejraději tento pár https://www.youtube.com/@JuiceandToya

amenophus
Dnes v 20:48

Ja zkousim obcas podle youtube jogu, ruzne kanaly, ale nevyhovuje mi to hlavne z principu - kdyz cvicim tak na to poradne nevidim, takze vlastne nevim co mam delat nebo jestli to delam dobre, takze v podstate stravim cvicenim 2x tolik casu protoze napred se na to musim na cely video podivat a pak to pustit znova a cvicit u toho, kdyz uz vim o co jde. Takze se k tomu dostanu minkrat, nez by bylo zdravo. Nakonec spis kdyz uz nekde urvu nakou pulhodinu tak si tak nak cvicim co me napadne podle pameti a co mam pocit ze potrebuju procvicit, protoze nechci cas na cviceni promrhat cvicenim na youtube.
Ale co si budem, je to malo.