icon

Cvičení doma podle YouTube. Našli jste nějaký kanál nebo styl cvičení, u kterého jste vydržely déle než týden?

31. črc 2026

Ahoj, zkouším cvičit doma podle videí na YouTube, ale zatím u toho moc nevydržím. Jeden den mám motivaci, pak dva dny nic a pak zase začínám od začátku.
Nechci hned platit fitko ani trenéra, spíš bych si chtěla najít něco, co zvládnu doma a nebude mě to po týdnu štvát.
Našly jste nějaký kanál nebo styl cvičení, u kterého jste vydržely déle než týden?

anonym_ca98dc
•
31. črc 2026

Já mám jako základ úplně obyčejnou chůzi. Každý den jdu ráno před prací na procházku, udělám si 8km okruh, poslouchám u toho audioknihy a relaxuji při tom. To si držím od loňského roku.
Zkoušela ses podívat na lekce na fitfabstrong? Máš tam různé druhy aktivit zdarma. Jinak na youtube mám nejraději tento pár https://www.youtube.com/@JuiceandToya

amenophus
•
31. črc 2026

Ja zkousim obcas podle youtube jogu, ruzne kanaly, ale nevyhovuje mi to hlavne z principu - kdyz cvicim tak na to poradne nevidim, takze vlastne nevim co mam delat nebo jestli to delam dobre, takze v podstate stravim cvicenim 2x tolik casu protoze napred se na to musim na cely video podivat a pak to pustit znova a cvicit u toho, kdyz uz vim o co jde. Takze se k tomu dostanu minkrat, nez by bylo zdravo. Nakonec spis kdyz uz nekde urvu nakou pulhodinu tak si tak nak cvicim co me napadne podle pameti a co mam pocit ze potrebuju procvicit, protoze nechci cas na cviceni promrhat cvicenim na youtube.
Ale co si budem, je to malo.

dura175
•
1. srp 2026

Cvičím podle YouTube několik let, střídám několik kanálů podle stylu a chuti. Na fitness základ je výborný FitFab, mají několik pokročilostních variant, česky. Jednodušší videa typu chůze a různé cviky ve stoje se mi líbí Burpeegirl, nebo EleniFit. Pilates cvičím podle Move with Nicole, nebo Boho Beatiful, ta dělá i jógu. Strečink je vynikající od Flexiform by Shan. Kanálů je spousta, jde o to najít si toho, kdo vyhovuje. A dva dny necvičit není ztratit zájem. Není nutný cvičit každý den, můžeš to střídat jak stylem cvičení, tak prokládat venkovní aktivitou, byť by to byla jen chůze a doma se pak jen 15 minut podle videa protáhla.

mandarinka21
•
1. srp 2026

Ja jsem si teda oblibila web Svet zeny, jsou tam clanky, ktere se zameruji na konkretni pozice. Konecne jsem pochopila, k cemu je jaky cvik dulezity, proc je treba ho cvicit tak nebo tak a ne tak. Hodne mi to pomohlo v uvedomeni si toho co delam a uz to neni o tom, rychle si cvik odcvicit, kazdy ma totiz vetsi dosah nez jen posileni svalu. https://www.svetzeny.cz/tema/cviky

cilkat
•
1. srp 2026

Za mě pokud chceš cvičit denně, tak něco typu "jogy na židli" a podobně - prostě vzásadě triviální pěti až desetiminutovky. Je to jiný způsob, než třikrát týdně půl hodiny, ale těch 5 minut je tak málo, že se prostě dokopeš denně. Je to za mě dobrá varianta, pokud máš všechny dny v týdnu víceméně stejné, nebo málo předvídatelné.
Komplexnější cvičení na 20-40 minut tu holky nade mnou doporučují dost, tam se ze začátku nestyď cvičit 2-3x týdně a mezi tím pauzy. Tenhle systém vyhovuje třeba lidem, kteří mají některé dny volnější, jiné plné.
Pokud běžně necvičíš, fakt se nestyď najet na takhle minimalistický začátek - už to je znát a jde to vydržet dlouhodobě. ... Ostatně ty pětiminutovky jsou super i v režimu, kdy třeba běžně během roku chodíš cvičit jednou, dvakrát týdně a teď o prázdninách má program výpadek (což je můj případ).

andrejnova91
•
1. srp 2026

Cvičím podle Rozálie Eliášové. Její kanál se jmenuje StillOnTheWay

pampeliska1999333
•
1. srp 2026

Ted cvičím podle Nike Training - aplikace zadarmo. Driv jsem cvičila podle Tiffany, nebo Jillian nebo Rebeccy atd. Ale došla sem po hodně letech začínání od znovu.🙂 ze se chci hejbat, ale nechci se sedřít. Coz sem s častým vařením, praci, školkou, logopedii a ještě háčkováním a cvičením minimálně třicet minut mela :D byla sem vztekla a urvaná. Na tom Niku se mi líbí, že má videa i na pet deset minut, takže si zacvičím (ted třeba core, kvůli zádům) vim ze mam hotovo a muzu se jit věnovat dalším věcem.🙂 ale cvičím každej den. Nevyhovuje mi mit “větší pauzy” protoze vím ze se na to vykašlu.:D radsi kazdej den trochu.🙂 zkuste proste snížit intenzitu. Casem si tělo řekne o víc pohybu. Mozna potřebujete pomalejší rozjezd a to je v pohodě 🙂

odula
•
2. srp 2026

Jop, tohle. Typek dela kalisteniku. Zacala jsem s nim beginners strenght and mobility 31days, je to uplne super, strasne jsem se zlepsila.
Je to dobrý ze je to na kazdej , ale strida lehky tréninků ( 12 minut) s delsima ( 20-25). Je to dost náročný aby te to posunulo, ale ne moc, aby te to odradilo

Uz jsem skoro na konci, pak pujdu na intermediate

https://youtube.com/playlist?list=PLIconE7hKrWG...

odula
•
2. srp 2026

Jo a jeste jeden. Silovej trénink, whole body, Dá se to cvičit i doma - stačí vlastní váha/činky. Tohle cvicim už dlouho. Je i appka, ale ta je hodně pokročilá. Tohle je vhodný i pro začátečníky

https://www.instagram.com/beforethebarbell?igsh...

herminka
•
2. srp 2026

Já už spoustu let mám ráda Fitfab strong. Každý rok vydávají nový cvičební program (ale nejraději mám stejně ty starší 😀).
Zkoušela jsem i jiné - Péťu Elblovou, jednu dobu strašně frčela Jillian Michaels, ale vydržela jsem jedině u Fitfab.

luucia
•
3. srp 2026

Cvičím podle https://www.youtube.com/@growingannanas . Je to fajn že má různý druhy cvičení, na různě dlouhý časy, takže podle toho kolik mám času, vybírám 🙂