Chodíte pouštět draky?

povidalka911
21. zář 2014

Zdravím maminky, chodíte se svými dětmi pouštět draky? My byli loni nebo předloni (1x, to byl ještě malý opravdu malý a bulatý) a hned draka rozlámal, prostě běžel a zakopl a hned ho zlomil. Bohužel nebo bohudík jsme měli takového obyčejného, tenké dřevěné tyčky (řekla bych spíše tyčinky), no nic moc kvalita. Z toho plyne má další otázka. Nevíte, kde (třeba online obchod) pořídit nějaké kvalitního (asi nejspíše textilního) draka?

madulinka
21. zář 2014

ahoj, loni jsme nebyli, vzpomněla jsem si, že už bychom mohli celkem pozdě. Letos jsme malé koupili raději 2 draky k svátku - před 2týdny. Díky nemoci jsme byli zatím jednou. A přesně jak píšeš. Drak se krásně vznášel ve vzduchu, tak jsem ho dala malé, ať ho drží.. Jenže to prostě neudržela a ulítnul jí. Já za tím běžela po poli jak blázen, abych ho chytla, a stejně skončil na maděru.. Druhý je v pohodě, ale taky naštěstí máme jen ty obyčejné.. Neumím si představit, že rozsekáme draka třeba za pětistovku 😀 já našla toto: http://nejlevnejsidraci.cz/cs/ třeba tohle není špatné: http://nejlevnejsidraci.cz/cs/3d-atypicti-letaj..., ale určitě až se budu cítit na to, kupovat dražšího draka, tak často jsem je viděla třeba na poutích, nebo aviatických poutích.., zdálo se mi, že to jsou kvalitní, mohutní draci..

povidalka911
autor
21. zář 2014

Fíha, no tak to je dost 500kč, Tak to asi zůstaneme taky u klasiky. Když ho rozseká, tak se alespoň nebudu muset obviňovat, že já....jsem mu zase koupila něco, co zničí během 5ti minut. No ještě uvidíme 🙂. Asi budu muset i zvážit fakt, že si ho zkusíme vyrobit sami 😀 , ale tomu moc nevěřím, nejsem zrovna od přírody technicky zdatný typ 😀 😀 . Každopádně díky za odkaz, draci vypadají krásně.

konidana
21. zář 2014

@povidalka911 Nejdřív jsme vyráběli draky sami, tedy tatínek vyráběl. Děcka strašně bavilo pomáhat, pokreslit si ho,,. ... no ale to zklamání, že moc nelítali🙂 . Bylo mi to proti srsti, ale nakonec jsem koupila dva draky u vietnamců (2xdrak +2xvlasec každá položka asi po dvacetikoruně). A musím říct, že lítají i za malého větru, nebo když s ním děcka za bezvětří běhají, a máme je už snad 2 roky. Děcka si je berou ven často a draci musí být dost nezničitelní, protože moje děti jsou taky draci:D