icon

Plavání batolat na Praze 4

dzejn002
9. srp 2017

Milé maminky, kam chodíte se svými dětmi na plavání na Praze 4? A jste spokojené? Uvítám doporučení dobrého kurzu i mimo Prahu 4. Malá má 14 měsíců a od září bychom tády chodily pravidelně spolu plavat. ;) Děkuji za vaše tipy!

dzejn002
autor
9. srp 2017

Opravdu žádné tipy? ;)

dapele
9. srp 2017

Doporučuji kojenecké plavání ve sportovním areálu Jedenáctka, není to přímo Praha 4, ale Praha 11, což je hned za rohem ... mají tam speciální část areálu s nerezovými bazénky určenými jen na dětské a těhotenské plavání, kde udržují teplotu a kvalitu vody i vzduchu, tak aby to mimčům vyhovovalo, šatny jsou s cestovními postýlkami a přebalovacími pulty, chodíme tam už přes rok a jsme moc spokojení, malá se tam naučila vodu milovat

podaji
9. srp 2017

Ahoj chodila jsem s malym na Arjo na vysehrad. Posledni kurz jsme absolvovali ted na jare koncili v cervnu. Nerez bazen tepla voda urcena prave pro prtata. Je pravda ze v bazenu jsou jen 3 maminky, vic se nevejde, ale jsou tam super instruktorky. Hlavne Kamila🙂Mrkni na Amalka plavani na Vysehrade🙂

dzejn002
autor
10. srp 2017

@podaji Děkuji za tip. 🙂 A je tam potom nějaká místnost nebo herna, aby se děti mohly po plavání aklimatizovat - abychom nemusely hned do zimy? ;)

dzejn002
autor
10. srp 2017

@podaji A ještě mě napadlo, dají se lekce před nahradit?

dzejn002
autor
10. srp 2017

@dapele Moc děkuji. 🙂 Taky bych se ještě chtěla zeptat, jestli je tam nějaký dětský koutek nebo jiný prostor, kde bychom mohly chvilku pobýt po plavání? A dají se zaplacené lekce nahradit dopředu? Je to pro mě důležité, protože vím, že někdy nebudeme moct dorazit. ;)

surykata
10. srp 2017

Podivej se na jejich stránky. Chodila jsem tam cvicit pilates a na tu urcitou hodinu jsem se tam predem online zaregistrovala. Moznost placeni je vicero. Myslim, ze tam v ramci kavarny nejaky detsky koutek je. Take tam s malym budeme chodit. Bydlimrake na Praze4, ale mam to jen 3 zastavky, takze znacka ideal. Navic je tam veliké parkoviste, takze i dojez autem v casovem presu neni problem.

hope09
10. srp 2017

@dapele Ahoj, a ta voda v dětských bazénkách je normálně chlorovaná?

dapele
10. srp 2017

@dzejn002 Lekce se dají nahradit dopředu, dokonce to doporučují. A pak je tam dětský koutek s kuličkama, klouzačkou atd. a hned za skleněnou stěnou kavárnička, kde si člověk může dát něco k jídlu, pití atd. a přes sklo dohlížet na prcka ... do kavárničky i dětského koutku se dostanou jenom účastníci lekcí dětského plavání, od normálního bazénu je to celé oddělené

dzejn002
autor
10. srp 2017

@dapele Děkuji, to zní moc dobře! Najdu si tedy ještě bližší info o vypsaných kurzech. 🙂

dapele
10. srp 2017

@hope09 Na internetu uvádí o čištění tohle "voda se čistí UV lampou a pískovou filtrací" a nijak výrazně to tam chlorem cítit nejde, tak nejspíš nekecají 🙂

dapele
10. srp 2017

@dzejn002 Bližší info tady http://www.aquasportclub.cz/kurzy-plavani/ ... hledala jsem tam zrovna to čištění bazénů pro hope09 🙂

hope09
10. srp 2017

@dapele Super, moc děkuju za info 😊

podaji
10. srp 2017

@dzejn002 ano je tam mistnost pro odpocinek hrani. Muzes tam ohrat jidlo. Lekce jsou dany v rez.systemu. kdyby ti nejaka nevyhovovala vcas muzes zrusit a pak si ji nahradit bud nekde jinde kde Amalka ma plavani anebo v tzv cachtarnach kde muzes delat co chces bez instruktorky. Na arju neni voda chlorovana. Ten uz se nepouziva nikde. Je cistena jinou technologii. Lekce trvaji 30min.

mikiva
11. srp 2017

@podaji Jake je v tom arju zazemi? Je kde nechat kocarek? A plave se v tech jednorazovych plenkach- nebo muzou byt plavecky. Pokud plavecky, jake akceptuji? Moc diky! 🙂

podaji
11. srp 2017

@mikiva je to v arealu jedlickova ustavu. Amalka tam ma pronajaty ten maly bazen ktery je v suterenu. Kocarek se nechava pred vchodem. Nikdo a nic tam neni takze bez problemu. Pak je mistnost na odpocinek hrani atd. Potom je zazemi se sprchami kde jsou prebalovaci pultiky, sprchy, ohradky, nocniky, lehatka a wc. Plenka muze byt jednorazovka i latkova. Hodne maminek tam nosili prave latkove plavecky. Musi mit prilehave nohavicky a na telicku jinak je to jedno.🙂Je to tam takove rodinne utulne.

mikiva
11. srp 2017

@podaji Moc diky! 👍

mikiva
8. zář 2017

@podaji Moc diky za tip na Amalku a Arjo. Dnes jsme byli na prvni lekci a super. Zazemi je sice stisnene, ale zase mensi skupinky. A lektorka moc mila! 👍

podaji
8. zář 2017

@mikiva 🙂to jsem opravdu ráda, že se Vám tam líbilo. My jsme absolvovali několik kurzů a vždy jsme byli spokojení. Nám vyhovovalo, že tam byli po celou dobu jen 3 děti, to je tak akorát aby si ti naši malý prckové vyhráli a zapamatovali kdo je kdo😉ať se Vám daří

dzejn002
autor
8. zář 2017

@podaji Také moc děkuji za tip! My byly na první lekci v pondělí a malá byla nadšené, prostředí je moc příjemné a lektorka Kamila velice sympatická. 🙂 Je super, že jsou tam zároveň jen 3 děti, mám radost, že jsme si vybraly Amálku a Arjo. 😉