Výměna magnetek Kostíci cesta pokroku
Hledám někoho, kdo b měl na výměnu kartičky z Kostíků Cesta pokroku. Na výměnu nabízím kartičky: cesta, Karl Benz, 1783,Horkovzdušný balon, 1919,1895, 1445, 1297,1876, 1742, 1783.
Ahoj, neměly byste navíc: Žofkoptéru 7, Velitelství 8, Špinórku 12, Tajný vstup 14, Skajbord 15, Mozek (cedulka) 19, Ruka 13 a Centrální mozek 24?
Můžu vyměnit za: Mrakošlap 1, nápis "trov" 3, písmeno K 4, Špiofón 6, Klouzolet 9, Rybotron 16, Auto 13, Burinka 25.
Diky. M.
Pro Terenek3 muzu nabidnout z Cesty pokroku 18,21,22,23.
Ahojte, taky ještě nějaký mám a i další, co se sbíraly potom.
Pro Terenek3 vyměnila bych je za šermíře, dinosauří vejce a centrální mozek. Pošli mi adresu interní poštou. M.
Holky stále nám chybí 5,6,21,22 z agentského ostrova, máme jich mraky na výměnu. nemáe náhodou někdo tuhle 4 kombinaci celou, máme ž i 4 magnetky z nové olekce. dík
@naturela88 Muzu nabidnout 6,14 a 25. Rada za neco vymenim.
Kdyby někdo chtěl, mám 2, 6, 16. Dále nějaký z Pokroku a z Potoka.
Ahoj, kdyby byl ještě zájem o Agentský ostrov, tak mi máme čísla 3,7,11,15,19 a 25. Vyměníme za magnetky nové série kostíci a strašidla. Z nich už máme taky nějaké na výměnu - 1 (netopýr), 21 (víly), 23 (kam mizí zlatá jablka), 26 (čertovy rohy), 30 (vrba) a 35 (kouzelná koule).
ahoj holky mě chybí stále 5 a 22 z agentského ostrova, možno poslat i nějaké z nové kolekce strasšidel. už jich tu mám kvanta od draka az po víly.
sháníme a měníme nejrůznější série magnetek kostíků, pokud máte na výměnu, budeme moc rádi. děkuji
tak ženy chybí nám poslední číslo 6, prosím prosím kdo má, pošlu klidně všechny magentky co máme navíc a že jich máme. díky
Ahoj, c. 6 - carodejnice mame navic. Muzu poslat.
Nam chybi jeste nekolik, jestli bys nekterou mela. Netopyr, krkavci, bila pani, princ, bezhlavy rytir, bludicky, zelva, had, cely lucifer, kotel, zabka, vrba a kouzelna koule. Hada shanim jeste dvakrat pro sestru, je to posledni, co jim chybi.
Mame navic jeste nasledujici: konec napisu, ocas draka 3x, princezna, ptak ohnivak, vstup do hradu, skritky, vily, vily s cervenymi vlasy, hastrman, maly certik.
M.
díky všem už máám komplet.
@pavlacie Dobrý večer také sháníme a měníme různé série tak jak máte zájem můžeme měnit
ahoj, my mame navic - vodnika, rytire na drakovi, hejkala, ptaka Ohnivaka, trojzubec, bludicky, kouzelnou kouli, ocas draka. Naopak shanime - 1., 3., 5. magnet v hornirade (napisy kostici), 3. rada 3.magnet a v dolni rade prostredni magnet. Tak kdby chtel nekdo menit, budu rada 🙂

@terenek3 ahoj, můžu Ti poslat magnetky: 3,6,9,19,24,28,29
od Tebe by se mi hodily magnetky: velitelství,špifotograf a muchozvěd