icon

Výměna pytlíkových aktivit, půjdete do toho?

sova33
11. led 2013

Milé maminky, na několika stránkách jsem narazila na výměny tzv. pytlíkových aktivit pro děti různého věku a ráda bych se něčeho takového zúčastnila také. Jedná se o jednoduché "hračky" nebo "aktivity", které se dají brát s sebou na cesty nebo k lékaři nebo všude tam, kde potřebujeme dítku ukrátit dlouhou chvíli (samozřejmě mají své využití i doma). Byla bych ráda, kdyby se nás tu pár našlo a mohly bychom se navzájem obohatit. Každá z nás by si vybrala jednu aktivitu,, kterou by vyrobila pro všechny ostatní. Pro přesnou představu se můžete podívat např. sem http://rustspolecne.cz/2012/02/vymena-pytlikovy... nebo https://www.modrykonik.sk/forum/na-hranie-a-spo... , najdete zde i nápad yna možné aktivity (vzhledem k věku mého dítka, bych volila aktivity pro děti 2 - 3,5 roku, ale všechno je věc domluvy). Myslím, že by mohlo být dobré, něco takového tu zkusit. Tak co? Půjdete do toho některá?

rozarka65
16. bře 2013
pebecka
16. bře 2013

@emanuelka13 no jasne 🙂 a proto jsem chtela zkontrolovat. uz to mam v albicku zaznamenane... 😅

pebecka
16. bře 2013

byla jsem v tchibo vratit nejake veci, a kdyz se pani zeptala, jestli si nechci vybrat neco jineho, sahla jsem po barevnych papirech - stejne potrebuju na neco vytisknout ty bambulkove obrazky. no a ted mam doma cely balik barevnych papiru tloustky jako ctvrka, ktere tiskarna neprezvejka :D

rozarka65
16. bře 2013

@pebecka tobě nejde tisknout na čtvrtku...?

rozarka65
16. bře 2013

Holky,kde kupujete pěnovku...já chtěla koupit v davoně,ale nemají tam žlutou a dneska už ani červenou...musím se zeptat,kdy doplní...ale kdybyste měly tip i na ni někde jinde... 😉

pebecka
16. bře 2013

@rozarka65 no asi ne :D, zkousi to, ale nakonec napise, ze neni papir v podavaci :(. nevim co s tim ted budu delat, musim neco vymyslet :D
v tom tchibu meli silu 270g/m2 a je fakt pevny. no budeme asi vyrabet nejaka prani a tak ;)

pebecka
16. bře 2013

@rozarka65 maj zlutou i cervenou :D a levnejsi :p

rozarka65
16. bře 2013

@pebecka aha,tak to aby sis tu tiskárnu nerozbila... 😒

rozarka65
16. bře 2013

@pebecka jéé,děkuji...budu toho potřebovat hodně... 😀 😉

pebecka
16. bře 2013

@rozarka65 mne ji docela dost zbylo, protoze jsem puvodne pocitala, ze ten tangram bude dvojity a nakonec stacil jednoduchy. takze vse 2x a na razitka nakonec stacily zbytky z tangramu, takze zasoba na razitka mi zbyla cela 😀

rozarka65
16. bře 2013

@pebecka tak pořád lepší,než kdyby ti chybělo,jako mně... 😀 😉 Já to předběžně spočítala na 39 archů,ale radši přepočítám,aby zas nebylo málo... 😀 😝

petapete
16. bře 2013

@rozarka65 Lukáš (!) provádí zatěžkávací zkoušku ptáčka s červíkama a teď aktuálně lva se zuby a hřívou, hraje si s tím už docela dlouho a baví ho to, takže myslím, že vydrží jako aktivita i pro starší na dost dlouho😀. Předtím otestoval legrační zvířátka od @jper😀

petapete
16. bře 2013

@pebecka
@rozarka65 já dnes proti plánům (že nebudu už nic nakupovat😀) objednala materiál na "co kdo jí", takže nebudu muset vykrajovat z krabic z kartonu😀

rozarka65
16. bře 2013

@petapete fakt to drží...tak doufám,že bude držet dlouho...🙂 I když uvídím,až to dostane do ruky Eli,já ještě nezkoušela.... 😀 Ale pro něj je to jednoduché....Přihodila jsem tam kousek hmoty..a vlastně hmota je i na zvířátkách...to bych asi měla říct všem,aby to děti nesnědly...ale lepší by byl asi sucháč... 😒

petapete
16. bře 2013

@rozarka65 no FÍfa se zmocnil jednoho ptáčka a za deset vteřin byl oškubán😀. Ale nalepila jsem zpět a drží to😉. No a Fík je ještě chvíli do ruky nedostane😀

rozarka65
16. bře 2013

@petapete To jsem si myslela... 😀 😀 😉

rozarka65
16. bře 2013

@petapete jo a bacha na ty příšerné kostky...je to pomalované barvami 'balakryl s temperou"

pebecka
16. bře 2013

@petapete a copak jsi proti planum nakoupila? 😉

petapete
16. bře 2013

@pebecka člověče bude to znít asi komicky, ale pivní tácky😀

petapete
16. bře 2013

@rozarka65 kostky jsou v pohodě😉

rozarka65
16. bře 2013

@petapete hm..

rozarka65
16. bře 2013

@petapete a kde se kupují pivní tácky.. 😀

pebecka
16. bře 2013

@petapete to stacilo zajit do hospody 😀

petapete
16. bře 2013

@rozarka65 třeba v Davoně😀... Ale tam jsou drahý, našla jsem jakýsi jiný shop, tak jsem objednala tam😀

@pebecka nj, ale ty jsou popsaný, já mám pěkně bílý😉

rozarka65
16. bře 2013

@petapete tak toho jsem si nevšimla... 😀

klara.t
16. bře 2013

@petapete hod sem prosim odkaz. Diky

rozarka65
16. bře 2013

@petapete tý jo,skoro 4Kč za kus,to bych taky nekoupila.... 😀 😝

petapete
16. bře 2013

@klara.t tady hranatý: http://mk3k.paleo.cz/shop.php?article=1199 a mají i kulatý...

petapete
16. bře 2013

@rozarka65 viď, když jen sem na tu jednu aktivitu jich potřebuju 120ks+další materiál (pěnovky, filc, barevný papíry...)

Strana