icon

Výměna pytlíkových aktivit, půjdete do toho?

sova33
11. led 2013

Milé maminky, na několika stránkách jsem narazila na výměny tzv. pytlíkových aktivit pro děti různého věku a ráda bych se něčeho takového zúčastnila také. Jedná se o jednoduché "hračky" nebo "aktivity", které se dají brát s sebou na cesty nebo k lékaři nebo všude tam, kde potřebujeme dítku ukrátit dlouhou chvíli (samozřejmě mají své využití i doma). Byla bych ráda, kdyby se nás tu pár našlo a mohly bychom se navzájem obohatit. Každá z nás by si vybrala jednu aktivitu,, kterou by vyrobila pro všechny ostatní. Pro přesnou představu se můžete podívat např. sem http://rustspolecne.cz/2012/02/vymena-pytlikovy... nebo https://www.modrykonik.sk/forum/na-hranie-a-spo... , najdete zde i nápad yna možné aktivity (vzhledem k věku mého dítka, bych volila aktivity pro děti 2 - 3,5 roku, ale všechno je věc domluvy). Myslím, že by mohlo být dobré, něco takového tu zkusit. Tak co? Půjdete do toho některá?

rozarka65
18. bře 2013

@petapete já ještě ani neobjednala...zatím jsem jen poplatila,to co musím...tel.mi dnes odpojili - no alespoň trochu ušetřím..😀 A jen co děti usnou,tak objednávám... 😀

pebecka
18. bře 2013

ja jsem nasr..... , cely den doma a ted prisla manzelovi sms, ze balicek (cekal teda neco jineho) byl po neuspesnem dorucovani ulozen na poste!!!! kreteni postacky, ufff musela jsem si ulevit 😅

cincolina
18. bře 2013

dekuju za prijeti a rovnou posilam navrhy - je to tedy 4.kolo
1-3 : myslela jsem na provlikacky (ale ty uz jsem v jednom z minulych kol zahlidla) - ruzne morske zivocichy nebo pouze meduzy (viz. obrazek) a do nich navlikani spravnych barev provazku (nejakych tlustich nez vlna) NEBO protiklady
3-6: spolecenska hra, nejpravdepodobneji Najdi cestu - bylo by to tedy ne ze dreva ale z tuhych ctvrtek
Jak se vam to libi? Nebo neco uplne jineho? A co pro ty 1-3?

rozarka65
18. bře 2013

@pebecka Jen si ulev...taky bych byla naštvaná...zítra je pořádně sprdni... 😒 😠

rozarka65
18. bře 2013

@cincolina protiklady bude dělat @sova
Ta hra vypadá zajímavě...🙂

pebecka
18. bře 2013

@cincolina hra je pekna, ale pro ty prcky zkus kdyztak vymyslet neco co neni nebo nebylo 🙂

pebecka
18. bře 2013

@cincolina
@rozarka65 nezda se vam ta hra spis pro male?

pebecka
18. bře 2013

@rozarka65
@cincolina pardon mne to na tom malym obrazku prislo hrozne jednoduchy, ale ted uz to vidim, to by nase prtata fakt nedali :D

cincolina
18. bře 2013

@pebecka Taky bych rekla ze spis pro vetsi, teda aspon nase skorotrileta s tim bude mit praci... Na mrnata hledam neco noveho...

rozarka65
18. bře 2013

@pebecka jj,taky jsem si to musela najít... 😉

cincolina
18. bře 2013

@pebecka uz se nekdo chopil davani kulicek na podperky pro golfove micky? Uz jsem vygooglila, ze spravne se to jmenuje tycko ( nefunguje mi diakritika takze dodavam ze to je s dlouhym y a hackem nad c). Pokud ne tak bych je udelala barevne a barevne kulicky a predlohy na skladani.

cincolina
18. bře 2013

@pebecka a za ten mini obrazek se omlouvam, ale hra mne nadchla.

rozarka65
18. bře 2013

@cincolina mně se líbí ty kuličky... 😉

klara.t
18. bře 2013

@cincolina jukni ke mě do alba, snažím se kompletovat aktivity https://www.modrykonik.cz/fotoblog/klara.t/albu...

pebecka
18. bře 2013

@cincolina kulicky super (vsak jsem je taky navrhovala 🙂 )
za obrazek se neomlouvej, nekde nejde ani stahnout vetsi, hra jde fakt pekna a rozarka zase vygooglila :D
sice jsme to schvalili zatim jen dve, ale myslim, ze ostatni nebudou protestovat a pisu si to.

emanuelka13
18. bře 2013

Mám takový dotaz, nechtěla by nějaká maminka, co se nezúčastnila tolika pytlíkovek nebo je nově příchozí jako já, si udělat kolo třeba už z publikovaných (s vašim dovolením) aktivit? Ty nápady jsou super, holky klobouk dolů 😀 , já se chci pustit do jejich výroby, takže kdyby se někdo chtěl přidat.

emanuelka13
18. bře 2013

@rozarka65
prosím, mě si taky předběžně zapiš. Jen doufám, že se dá vymyslet ještě něco, co vy pytlíkoví a tvořiví profící ještě nemáte 😝 😀

rozarka65
18. bře 2013

@emanuelka13 jsi napsaná... 😉 A jací profíci...😀 Jinak na internetu je pořád spousta inspirace.. 😉

pebecka
18. bře 2013

@petapete tak jsem dala kleste "rozhybat" manzelovi a funguje to 🙂, diky za tip :D

wiwiane
18. bře 2013

1@pebecka………. přiřazování barev ke sněhulákovi
2@jagado …………….skládanku záchranářské prostředky -je to policejní auto,hasičské auto,sanitka,vrtulník a loď -vše na dva díly
MUZE BYT ? zitra večer hodím obrázek prototypu a použití v praxi 😉
3@wiwiane ...................domino černobílé

4@petapete ...............kdo co ji
5@daisyr .............. stavebnice se vzory
6@rozarka65 ............... složení jedné půlky motýla podle předlohy
7@zaffka .............ptáček GOLO
8@sova33 .............protiklady
9@klara.t .............. malování přes reliéfní obrázek
10@xmarg04 ........přiřazování předmětu podle barvy
11@emanuelka13 ............ housenky - barevné řady
12@petula1981 ........... skládání obrázku podle motivu a barvy

máte i soukr diskuzi na organizaci, jestli ju prosím o přidání

brou noc

rozarka65
18. bře 2013

@wiwiane do té diskuze už máš přístup,protože jsi v 5. kole 3-6...to je společné s 1-3...🙂

rozarka65
18. bře 2013

@pebecka já o koupi přemýšlím...jak hodně se to využívá?

wiwiane
18. bře 2013

@rozarka65 Rozi díky za info nějak mi to nedocvalo 😝

pebecka
18. bře 2013

@rozarka65 nevim 🙂, ja to chtela hlavne kvuli tem quietbooks ;), no a snad to vyuziju treba i na tu penovku ....

petapete
19. bře 2013

@pebecka zajímavý, že to ti chlapi "rozchodí" viď😀. Pošťačky jsou kráčmery, že nedošlo☹

@rozarka65 psala mi @jagado, ať ji přǐpíšeme do 6. kola😀

@cincolina líbí se mi hra a pak ty kuličky😵

petapete
19. bře 2013

A ona je organizační i pro pátý kolo už? To jsem nějak zazdila, mám najitou jen tu pro 4.😀. Můžete mi příp. šoupnout odkaz, strašně blbě se mi to přes iPad vyhledává☹

petapete
19. bře 2013

Ovšem ten popis u té hry je výživný - krabice s výkem mě docela dostala😀

rozarka65
19. bře 2013

@petapete jj,hned od začátku se 4. kolem.. 🙂
https://www.modrykonik.cz/diskuse/soukrome-disk...

rozarka65
19. bře 2013

@petapete mně než to došlo...ještě spím... 😀 😀

Strana