Milé maminky, na několika stránkách jsem narazila na výměny tzv. pytlíkových aktivit pro děti různého věku a ráda bych se něčeho takového zúčastnila také. Jedná se o jednoduché "hračky" nebo "aktivity", které se dají brát s sebou na cesty nebo k lékaři nebo všude tam, kde potřebujeme dítku ukrátit dlouhou chvíli (samozřejmě mají své využití i doma). Byla bych ráda, kdyby se nás tu pár našlo a mohly bychom se navzájem obohatit. Každá z nás by si vybrala jednu aktivitu,, kterou by vyrobila pro všechny ostatní. Pro přesnou představu se můžete podívat např. sem http://rustspolecne.cz/2012/02/vymena-pytlikovy... nebo https://www.modrykonik.sk/forum/na-hranie-a-spo... , najdete zde i nápad yna možné aktivity (vzhledem k věku mého dítka, bych volila aktivity pro děti 2 - 3,5 roku, ale všechno je věc domluvy). Myslím, že by mohlo být dobré, něco takového tu zkusit. Tak co? Půjdete do toho některá?
Maminky, probíhají ještě pytlíkové výměny? Moc ráda bych se zapojila.... 🙂
Nechcete uspořádat nějakou další výměnu po Novém roce?
Já bych do toho šla. Lenka
Holky, pro jak staré děti to plánujete?
Já bych se přidala, jestli mi pošleš odkaz, ale než se k tomu 100% zavážu, musím najít něco, co bych zvládla vyrobit.
já bych se po Vánocích ráda zúčastnila výměny pro prvňáčky jestli by někdo chtěl...písmenka, sčítání, čtení apod.
ahoj, neměl byste někdo zájem o pytlíkovou výměnu pro děti 3-6? zatím jsem byla ve výměnách 1-3, ale děti už začínají růst, tak bych chtěla zase něco nového, protože zatím měly u nás pytlíkové aktivity vždycky úspěch
Chci se také zapojit.
prosím o info, také bych se zapojila, máme teprve 14ti měsíčního... 🙂
Též prosím o více informací. Díky.
moc vás zdravím, včera jsem poprvé objevila busy bags a úplně mě to nadchlo. moc ráda se přidám. malou mám roční, takže bych šla do kategorie 1-3. v hlavě už mám nápad na přiřazování tvary a barvy. nevím, kolik nás bude, ale ty tvary bych ráda realizovala ze dřeva + látka, ale nechci nic slibovat, protože nevím, finální číslo balíčků. ještě vlítnu do sklepa a zjistím stav zásob 🙂 šít na stroji teda neumím. těším se a doufám, že to vyjde! ;)
aha, tak já ty příspěvky nedočetla do konce :( klidně se můžu zapojit i do 3 - 6, ty geometrické tvary se sem taky hodí. jak to vyjde, tak to vyjde. tak prosím případně o další info, zda se akce rozjede!
Zdravím všechny příznivce pytlíkových aktivit. Děti mi už odrostly, tak je nabízím k prodeji. Mám je všechny nafocené ve svém albu.
@t22d pokud budete mít místo, mohla bych se také přidat 🙂