icon

Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?

valea
16. říj 2014

Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?

milansu
7. lis 2014

@kessa
Nabízím Frankey nebo PufPuf za Snakyho

jival
7. lis 2014

@milansu Dobrý večer,nevyměnila by jste žlutou rybu za žirafu?Jitka

jival
7. lis 2014

@milansu už mám odpověď na mailu🙂,díky písnu tam

evulina77
7. lis 2014

Nemáte někdo Kittie a Guinnyho. Nabízíme - Giry Joe, Gloo-Gloo a Bunny...

pavlacie
8. lis 2014

Naskenovaná hra
Ahoj, nenašel by se tady, prosím, někdo, kdo má doma hru, mohl by ji naskenovat a poslat nám ji?
Děkujeme

mammut
8. lis 2014

Ahoj, sháním Snaky, Cow a Fida. Nemá někdo? Na výměnu jich mám spoustu, zkuste si říct.

telu
8. lis 2014

Chybi mi Dolfy, Papsy, Snaky, Frankley, Puff-Puff a Cheezz. Navic mam Igor, Gloo-gloo. Vyměna nebo i za rozumnou cenu 🙂 Jsem z Brna, nebo postou. Diky moc

polly007
8. lis 2014

@telu Ahoj, chybí mi Igor i Gloo-Gloo, můžu vyměnit za Puff-Puff a Frankey. Poštou?

polly007
8. lis 2014

@mammut Ahoj Mammut, mám na výměnu jen cow, hipp-hipp a kittie a chybí mi bunny, moody, orby, girry joe, chezz. Chceš vyměnit aspoň cow?

polly007
8. lis 2014

@evulina77 Ahoj mám kittie a chybí mi girry joe i bunny, chceš vyměnit?

jarmila001
8. lis 2014

Dobrý den,měl by někdo na výměnu kittie,papsy ,puffy a FIDO. já mam jen cow,giry joe,frankey,gloo-gloo,

evulina77
9. lis 2014

@polly007 už máme Giry Joe vyměněného

evulina77
9. lis 2014

Potřebujeme ještě Giunnyho, máme za něho Bunnyho nebo Gloo-Gloo

eva118
9. lis 2014

Ahoj, najde se ještě někdo, kdo má na výměnu více figurek? Máme navíc: Quinny, Gloo-gloo, Bunny, Scharky, Hip-hip, Snaky. Chybí nám: Chompy, Puff-puff, Orby, Fido, Papsy, Piggy, Dolfy, Giry Joe Poštou, nebo osobní předání v Ostravě.

mammut
9. lis 2014

@polly007 Jestli je cow ještě aktuální, tak bych ráda vyměnila. Nabízím třeba Cheezz?

tygrice32
9. lis 2014

Ahojte lidičky, taky mám zájem o výměnu figurek Stikeez v Lidlu .Máte někdo delfínka? Mám navíc prasatko a chtěla bych ho vyměnit. Jestli máte někdo zájem, tak mi napište na tento e-mail. evakunc@centrum.cz
Jsem ze Zlína, tak se snad někdo přidá na výměnu.

polly007
9. lis 2014

mám na výměnu Kittie, froggy, hipp-hipp, puff-puff a frankey a potřebuji snaky, moody, orby, giry joe, igor, gloo-gloo a fido. Vymění někdo?

rexxx
10. lis 2014

@polly007 Ahoj mám na výměnu Igor. Můžeme vyměnit za Hip-Hip?

mammut
10. lis 2014

@kessa Jestli je to ještě aktuální, vyměnila bych Fida za Frankeyho nebo Sharky (ale toho už asi máte)...

kojici_fotr
11. lis 2014

Ahoj,
nabízím: snaky, hoody, chompy, loggy, gloo gloo, cheezz
poptávám: papsy, dolfy, puff-puff (pokud nabídnete všechny 3, dám za ně 4 z výše uvedených)

Nejlépe poštou, případně osobně v Praze.

Díky,

Milan

madluvka
11. lis 2014

Ahojky,
potřebuji též vyměnit zvířátka a příšerky pro moji vnučku. Chybí nám: Frankey, Popsy a Cow. Máme navíc Hip-Hip, Bunny, Puf-Puf,Cheez, Moddy, Fido, Frogy, Kittie, Sharky, Orby, Dolfy. Jsem z Hradce Králové, ale prosím o zaslání ev. výměnu poštou. Náklady zaplatím, jak bude požadováno. Madluvka

mammut
11. lis 2014

@madluvka Pokud nevadí, že je jen jedno ze tří, tak nabízím Frankey za Fida.

milanozzy
11. lis 2014

Sháním kamarádce pro děti poslední dvě figurky - orby a ely/slon/, na výměnu máme už jen tučňáka quinny, pomůže nám někdo prosím dokončit kamarádčínným dětem sbírku, děkujeme... 🙂

jarmila001
11. lis 2014

Dobrý den ,měla bych zájem o příšerky z lidlu stikeez .Chíbí mě jen tři postavičky do sady jsou to: PAPSY,FROGGY,MOODY,ale už nemam na výněnu.Odkoupim je za niší poplatek .jsem z Brna.

madluvka
11. lis 2014

@mammut A jste odkud, klidně Fida pošlu, pokud mi pošlete Frankeyho. Takže jenom za poštovné, napište adresu.

madluvka
11. lis 2014

@mrzenka máte ještě kačenku a kravičku?

mammut
11. lis 2014

@madluvka poslala jsem adresu do IP

iuc13
12. lis 2014

Predam Stikeez kufrik - hru, je nerozbalena - este v ochrannej folii.
Cena 10,-€ + postovne

karelc
12. lis 2014

Ahoj,
sháním:
CHOMPY
BUNNY

Mohu vyměnit za:
PUFF-PUFF - 1x
IGOR - 1x
PUFFY - 1x
KITTIE - 1x
COW - 1x
DOLFY - 1x
HIP-HIP - 1x

Pokud máte zájem, ozvěte se...

eva118
12. lis 2014

@karelc Můžu vyměnit Bunny za Puff-puff, máte zájem?

Strana