Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Nemáte někdo Kittie a Guinnyho. Nabízíme - Giry Joe, Gloo-Gloo a Bunny...
Naskenovaná hra
Ahoj, nenašel by se tady, prosím, někdo, kdo má doma hru, mohl by ji naskenovat a poslat nám ji?
Děkujeme
Ahoj, sháním Snaky, Cow a Fida. Nemá někdo? Na výměnu jich mám spoustu, zkuste si říct.
Chybi mi Dolfy, Papsy, Snaky, Frankley, Puff-Puff a Cheezz. Navic mam Igor, Gloo-gloo. Vyměna nebo i za rozumnou cenu 🙂 Jsem z Brna, nebo postou. Diky moc
Dobrý den,měl by někdo na výměnu kittie,papsy ,puffy a FIDO. já mam jen cow,giry joe,frankey,gloo-gloo,
Potřebujeme ještě Giunnyho, máme za něho Bunnyho nebo Gloo-Gloo
Ahoj, najde se ještě někdo, kdo má na výměnu více figurek? Máme navíc: Quinny, Gloo-gloo, Bunny, Scharky, Hip-hip, Snaky. Chybí nám: Chompy, Puff-puff, Orby, Fido, Papsy, Piggy, Dolfy, Giry Joe Poštou, nebo osobní předání v Ostravě.
Ahojte lidičky, taky mám zájem o výměnu figurek Stikeez v Lidlu .Máte někdo delfínka? Mám navíc prasatko a chtěla bych ho vyměnit. Jestli máte někdo zájem, tak mi napište na tento e-mail. evakunc@centrum.cz
Jsem ze Zlína, tak se snad někdo přidá na výměnu.
mám na výměnu Kittie, froggy, hipp-hipp, puff-puff a frankey a potřebuji snaky, moody, orby, giry joe, igor, gloo-gloo a fido. Vymění někdo?
Ahojky,
potřebuji též vyměnit zvířátka a příšerky pro moji vnučku. Chybí nám: Frankey, Popsy a Cow. Máme navíc Hip-Hip, Bunny, Puf-Puf,Cheez, Moddy, Fido, Frogy, Kittie, Sharky, Orby, Dolfy. Jsem z Hradce Králové, ale prosím o zaslání ev. výměnu poštou. Náklady zaplatím, jak bude požadováno. Madluvka
Sháním kamarádce pro děti poslední dvě figurky - orby a ely/slon/, na výměnu máme už jen tučňáka quinny, pomůže nám někdo prosím dokončit kamarádčínným dětem sbírku, děkujeme... 🙂
Dobrý den ,měla bych zájem o příšerky z lidlu stikeez .Chíbí mě jen tři postavičky do sady jsou to: PAPSY,FROGGY,MOODY,ale už nemam na výněnu.Odkoupim je za niší poplatek .jsem z Brna.
Predam Stikeez kufrik - hru, je nerozbalena - este v ochrannej folii.
Cena 10,-€ + postovne
Ahoj,
sháním:
CHOMPY
BUNNY
Mohu vyměnit za:
PUFF-PUFF - 1x
IGOR - 1x
PUFFY - 1x
KITTIE - 1x
COW - 1x
DOLFY - 1x