icon

Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?

valea
16. říj 2014

Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?

karelc
12. lis 2014

@eva118
Mám, poslal jsem zprávu.

magorix
12. lis 2014

Ahoj

sháníme Froggy, Fido, Puffy, Kittie, Moody, Frankey

na výměnu nabízíme: Loggy, 2x Papsy, Champy, 3x Ely, Cow, Charkey, Quinny, 2x Snaky, Igor, 3x Puff-puff, 4x Giryjoe, Cheezz

Díky

magorix
12. lis 2014

@milansu

mám loggy, giryjoe a snaky, potřeboval bych Froggy, Frankey.

Díky

milansu
12. lis 2014

Já jsem dnes dokompletoval, takže mám všechno. Froggy a Frankey ještě mám, mohu zaslat za poštovné 15 Kč.
Jestli souhlasíš, pošlu ti číslo účtu a až přijdou peníze, pošlu Ti požadované poštou na Tvoji adresu

milansu
12. lis 2014

Takže mám komplet, zbývá mi 2x Puff-Puff a 1x Bunny. Nabízm za poštovné 15 Kč, je ki líto je vyhodit, pokud by je někdo potřeboval.

zirafka123
13. lis 2014

Ahojky tady všem,
nevím jestli není pozdě na výměnu figurek Stikeez. Ale byla jsem na operaci ,takže dřív jsem se k tomu nedostala.
Dcerce chybí 5 postaviček do sbírky : KITTIE, LOGGY, GUINNY, ELY, a FROGGY.
máme zase navíc : 2 PIGGY, další jen po jednom FRANKEY, IGOR, ORBY, CHEEZZ, FIDO, a PUFFY.
Mějte se tu fajn a děkuji

kolecka
13. lis 2014

Daruji Moodyho. Praha. 🙂

lilisul
13. lis 2014

Dobrý den milé maminky, marně jsem čekala na oficiální výměnu v Lidlu. Dnes jsem objevila tuto diskuzi tak snad jestě neni pozdě na výmenu 🙂 Sháníme moody, puffy 2×, kittie 2×, papsy 2×, orby, piggy, guinny. Navíc máme snaky 4×, gloo gloo 2×, chompy 2×, cheezz, frankey, giry joe 2×, bunny. Pokud možno více kusů najednou. Poštou nebo osobně Rakovník, Kladno.

andos
14. lis 2014

prosím prosím nemá někdo černého ptáčka Guinny na výměnu nebo na prodej? Už jsme měli komplet sadu, ale při stěhování se malé tato figurka ztratila, je nešťastná... moc děkuji 🙂

andos
14. lis 2014

@tanak dobrý den, máte ještě zájem o výměnu stikeez? nám se ztratil ptáček Guinny, už jsme měli komplet ☹ Oodkoupím nebo vyměním, máme navíc toho Cheeze jestli ještě sháníte.... děkuji

polly007
15. lis 2014

má někdo moodyho navíc?

kessa
15. lis 2014

@mammut Nevím, zda je to aktuální, ale pokud máte zájem o výměnu, napište mi do IP- Frankey mi stále chybí. Děkuji

dadosa
16. lis 2014

@eva118 Dobrý den, ráda bych si s vámi vyměnila figurky, mě by se hodili Hip -Hip a Gloo -Gloo. já bych pro vás měla jen Piggy za druhého bych vám poslala dvacetikorunu. Napište mi prosím jestli by jste si se mnou figurky vyměnila. Už nám chybí poslední čtyři. Děkuji moc a pěkný večer Daniela

jarmila001
16. lis 2014

Sháníme poslední příšerku PUFFY ovečku, Za menší poplatek zaplatím.

katerinamatysek
17. lis 2014

@lilisul Dobry den, mate stale zajem o vymenu? Potrebuji: chompy, cheezz, figo, dolfy a mam navic: 2x piggy, 1x kittie, 1x orby, 2x cow, 2x puff-puff,2x sharky, 1x papsy. Kdyz tak se mi ozvete SMS na tel 734478582

etikou
17. lis 2014

@materad dobrý den, chybí nám Kittie ,Orby, Shargy, glo-glo, Giry Joe, Hip-Hip , Froggy, a na víc máme 4 Bunny, 2 Frankey, 1 Chompy

telu
17. lis 2014

Dolfy, Papsy, Snaky, Frankley, Puff-Puff a Cheezz, to nam chybi, hlavne bych chtela kacenku a delfina. Nema nekdo na vymenu nebo za poplatek? Brno nebo postou. Mam uz navic akorat glo-glo a igora. Diky moc

mankiw
17. lis 2014

maminky, ráda bych vyměnila a doplnila naši sbírku 🙂 díky
chybí nám: IGOR, COW a FROGGY
máme: 2x Chompy, 2x Bunny, 3x, Guinny, 1x Sharky, 1x Piggy, 1x Ely a 1x Puffy

kacaba85
17. lis 2014

Nabízím za poštovné. Nesbírám, ale pošlu pokud by to někomu udělalo radost 🙂

magorix
17. lis 2014

Ahoj,

chybí nám Fido, Puffy a Moody. Na výměnu máme Loggy, Champy, Ely 3x, Cow, Charky, Guinny, Snaky 2x, Igor, Puff-puff 3x, Giryjoe 3x, Cheezz.

vyměním nebo koupím.

Díky

magorix
17. lis 2014

@zirafka123

Ahoj,

mohl bych nabídnou výměnu Fodi a Puffy za Guinny a Loggy. Nemáte ještě Moody?

Díky

kacaba85
17. lis 2014

@magorix : moody figurku mám, pokud máte zájem, pošlu

materad
17. lis 2014

@etikou my už máme dosbíráno a navíc nemáme nic ....

vendik84
18. lis 2014

Dobrý den, malému se strašně zvířátka z lidlu moc libi, bohužel jsme je nestihli v nasbírat všechny a nemame žádné na výměnu, nenašel by se někdo, kdo by daroval nebo poslal a postovne nebo za nade jiného (myslím tím čokoládu, atd.)☺ děkuji moc. Máme: Cow, Ely, Snaky, Moody, Frankey, Dolfy, Loggy, Foggy, Orby, Chompy. Děkuji moc dobrým duším ☺

vendik84
18. lis 2014

@kacaba85 já bych si prosim vzala Igora a giry Joe teda pokud ještě mate děkuji moc ☺

magorix
18. lis 2014

@kacaba85 určitě mám zájem, pokud můžu poprosit o poslání na adresu. Petr Novák, Hromnice 204, 33011 p. Třemošná. Pošlu peníze na váš účet. Nebo nemáte zájem o některá, co máme na výměnu. Děkuji. Pěkný večer.

milanozzy
19. lis 2014

Dobrý den, sháním kamarádčinným dětem figurky stikeez. Kamarádka v době sbírání figurek bohužel ležela v nemocnici, a proto jim chybí do sady ještě 9 figurek,
chybí jim.: Kittie, Hipp-Hipp, Bunny, Snaky, Piggy, chompy, gloo-gloo, fido, ely.
Kdyby byl někdo tak hodný a pomohl nám, máme kartičky a samolepky, co byly v bille, v penny, albertu, v intersparu, v tescu, figurky šmoulové – obyč. šmoula, taťka šmoula, borůvky, pár zvířátek z albertu – ředitelem zoo,
nebo kdyby někdo věnoval za poštovné, kamarádka bude za děti moc a moc ráda…

kacaba85
19. lis 2014

@magorix
@vendik84
Dobrý den, omlouvám se, už nejsou k dispozici - včera jsem se domluvila s jednou jinou maminkou na předání.
Přeji pěkný den.

milatka
19. lis 2014

Dobrý den,shánim poslední 4- giry joe,loggy,fido a bunny.Na výměnu nabízím kittie,cow,puffy,quinny,golfy a cheezz,příp. mám i body Albert na DVD (1figurka=2 body).Prosím o výměnu alespoň 2 ks naráz.

arfeo
20. lis 2014

@evulina77 Ahoj, nemáte ještě na výměnu Stikeez Bunny? Můžu za něj nabídnout : Piggy, nebo Papsy.. 🙂

Strana