Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Ahoj
sháníme Froggy, Fido, Puffy, Kittie, Moody, Frankey
na výměnu nabízíme: Loggy, 2x Papsy, Champy, 3x Ely, Cow, Charkey, Quinny, 2x Snaky, Igor, 3x Puff-puff, 4x Giryjoe, Cheezz
Díky
Já jsem dnes dokompletoval, takže mám všechno. Froggy a Frankey ještě mám, mohu zaslat za poštovné 15 Kč.
Jestli souhlasíš, pošlu ti číslo účtu a až přijdou peníze, pošlu Ti požadované poštou na Tvoji adresu
Ahojky tady všem,
nevím jestli není pozdě na výměnu figurek Stikeez. Ale byla jsem na operaci ,takže dřív jsem se k tomu nedostala.
Dcerce chybí 5 postaviček do sbírky : KITTIE, LOGGY, GUINNY, ELY, a FROGGY.
máme zase navíc : 2 PIGGY, další jen po jednom FRANKEY, IGOR, ORBY, CHEEZZ, FIDO, a PUFFY.
Mějte se tu fajn a děkuji
Daruji Moodyho. Praha. 🙂
Dobrý den milé maminky, marně jsem čekala na oficiální výměnu v Lidlu. Dnes jsem objevila tuto diskuzi tak snad jestě neni pozdě na výmenu 🙂 Sháníme moody, puffy 2×, kittie 2×, papsy 2×, orby, piggy, guinny. Navíc máme snaky 4×, gloo gloo 2×, chompy 2×, cheezz, frankey, giry joe 2×, bunny. Pokud možno více kusů najednou. Poštou nebo osobně Rakovník, Kladno.
prosím prosím nemá někdo černého ptáčka Guinny na výměnu nebo na prodej? Už jsme měli komplet sadu, ale při stěhování se malé tato figurka ztratila, je nešťastná... moc děkuji 🙂
má někdo moodyho navíc?
@eva118 Dobrý den, ráda bych si s vámi vyměnila figurky, mě by se hodili Hip -Hip a Gloo -Gloo. já bych pro vás měla jen Piggy za druhého bych vám poslala dvacetikorunu. Napište mi prosím jestli by jste si se mnou figurky vyměnila. Už nám chybí poslední čtyři. Děkuji moc a pěkný večer Daniela
Sháníme poslední příšerku PUFFY ovečku, Za menší poplatek zaplatím.
@lilisul Dobry den, mate stale zajem o vymenu? Potrebuji: chompy, cheezz, figo, dolfy a mam navic: 2x piggy, 1x kittie, 1x orby, 2x cow, 2x puff-puff,2x sharky, 1x papsy. Kdyz tak se mi ozvete SMS na tel 734478582
Dolfy, Papsy, Snaky, Frankley, Puff-Puff a Cheezz, to nam chybi, hlavne bych chtela kacenku a delfina. Nema nekdo na vymenu nebo za poplatek? Brno nebo postou. Mam uz navic akorat glo-glo a igora. Diky moc
maminky, ráda bych vyměnila a doplnila naši sbírku 🙂 díky
chybí nám: IGOR, COW a FROGGY
máme: 2x Chompy, 2x Bunny, 3x, Guinny, 1x Sharky, 1x Piggy, 1x Ely a 1x Puffy
Ahoj,
chybí nám Fido, Puffy a Moody. Na výměnu máme Loggy, Champy, Ely 3x, Cow, Charky, Guinny, Snaky 2x, Igor, Puff-puff 3x, Giryjoe 3x, Cheezz.
vyměním nebo koupím.
Díky
Ahoj,
mohl bych nabídnou výměnu Fodi a Puffy za Guinny a Loggy. Nemáte ještě Moody?
Díky
Dobrý den, malému se strašně zvířátka z lidlu moc libi, bohužel jsme je nestihli v nasbírat všechny a nemame žádné na výměnu, nenašel by se někdo, kdo by daroval nebo poslal a postovne nebo za nade jiného (myslím tím čokoládu, atd.)☺ děkuji moc. Máme: Cow, Ely, Snaky, Moody, Frankey, Dolfy, Loggy, Foggy, Orby, Chompy. Děkuji moc dobrým duším ☺
Dobrý den, sháním kamarádčinným dětem figurky stikeez. Kamarádka v době sbírání figurek bohužel ležela v nemocnici, a proto jim chybí do sady ještě 9 figurek,
chybí jim.: Kittie, Hipp-Hipp, Bunny, Snaky, Piggy, chompy, gloo-gloo, fido, ely.
Kdyby byl někdo tak hodný a pomohl nám, máme kartičky a samolepky, co byly v bille, v penny, albertu, v intersparu, v tescu, figurky šmoulové – obyč. šmoula, taťka šmoula, borůvky, pár zvířátek z albertu – ředitelem zoo,
nebo kdyby někdo věnoval za poštovné, kamarádka bude za děti moc a moc ráda…
Dobrý den,shánim poslední 4- giry joe,loggy,fido a bunny.Na výměnu nabízím kittie,cow,puffy,quinny,golfy a cheezz,příp. mám i body Albert na DVD (1figurka=2 body).Prosím o výměnu alespoň 2 ks naráz.

@eva118
Mám, poslal jsem zprávu.