Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Dobrý den,
nemáme někdo navíc: Sharky, Kittie, Hip-Hip, Papsy, Giry Joe. Vyměním za Cow, Frankey, Moody, nebo za poštovné.... Děkuji moc 🙂
Dobrý den, sháním dcerce z lidlu stikeez figurku - froggy - žábu..., bohužel jí dcerka asi
někde ztratila, tak sháním znovu...
Na výměnu máme -penny lego - figurky
2penny bodíky na stavebnicii
lídl stikeez
albert - figurky zvířátek-surikata,zubr,nandu.
bodíky na nádobí guzzini z albertu
3 billa bodíky na superosmu 2
samolepky a kartičky, co byly v bille, v penny, albertu, tesco a interspar-ale jen obyčejný... děkujeme za každou nabídku - výměnou...
Dobrý den, jestli je to ještě aktuální, tak máme na výměnu - ELY, Frankey, , IGOR, Snaky, HIP HIP a potřebujeme Cheez, ORBY, GIRY JOE. - 602 795 255
Zdravíme - potřebujeme Cheez, ORBY, Giry Joe, KITTY, COW, nabízíme : HIP HIP, ELY, IGOR, Frankey a Snaky.
602 795 255
Dobrý den,nemáte prosím někdo návod ke hře stikeez z lidlu??Bylo by možné poslat kopii??
D o bryvden, nemáte někdo navíc sharky? Dekuji
Prosim nedaroval by nekdo stikeez treba za postovne? Syn se mi do toho nyni zblaznil.... Dekuji
Nesbíráte někdo albert farmu, mám tu nějaké balíčky nerozbalené,nebo ještě mám nálepky prázdniny na kole na výměnu
za stikeez bysme vyměnili
schází nám Fido, Puffy,kittie,papsy,cow,piggy, bunny, dolfy,froggy, hip-hip
ahoj shanim kufrik stikeez z 2014
a ma ho jeste nekdo? koupim
Ahoj, máš na mysli prázdný kufřík bez figurek? Kolik za něj nabízíš? Kuknu se ti po něm...Silva
Sháníme výměnou figurky Stikeez z Lidlu.., ted nové co se dávají za nákup.
PODMOŘSKÝ SVĚT
Na výměnu nabízíme:
Z 2.série nekinder figurky krtků, máme navíc - č. 2 modrý ježek, č. 10 myška s vařečkou, č. 5 krtek s rukama v bok, krtek s hráběmi a s 1.série máme navíc krtka s rukama vzhůru-sedícího.a krtka s rukama vzhůru stojícího.
Na výměnu dále nabízíme:
6xobal od čokolády milka po 100g
bodíky Kaufland na nářadí Bosch
album Animal kingdom prázdné
batoh Animal kingdom
obaly od sedity
penny městečko figurky,
albert zvířátka ředitelem zoo
albert-figurka gogouna
DVD z albertu - pouze rozbalené,nehrané
starší figurky z kinder vajíček-zvířátka a hračky z kinder vajíček
Albert U nás na farmě-pouze rozbalené
plyšové hračky
samolepky a tetovačky z kostíků NEMÁME
bodíky kaufland na nářadí Bosch
figurky šmoulové z albertu-taťka šmoula, šprýmař,borůvky
Fanďuláci z Albertu-Česká republika+5xnerozbalený balíček
olmíci jogurky kravička 2x, prasátko s brýlemi
magnetky a kinder hračky ze starých edicí
spoustu samolepek penny Cestujeme hezky Česky
kartičky a samolepky -penny - simpsny,za zvířaty kolem světa, naše země, máme rádi česko, billa -rekordy z říše zvířat a fascinující pravěk, albert - kartičky angry birds
samolepky gogounů
samolepky fotbalistů-FIFA WORLD CUP Brasil
plné albumy z Penny, z Albertu, z Billy
Děkujeme za každou nabídku figurek pouze zatím výměnou za něco od nás.
Dobrý den, chybí nám posledních 7 figurek STIKEEZ - Sweety, Hi, Lobby, Drup, Chukapi, Balloon a Toodalou 🙂 jinak mám další na výměnu 🙂
@stepagrepa mame 2x chukapi a hi. Chybi nam goupy,fuzzle,drup,cragy,nohorse, kha.
Beru Chupaki a Hi 😀 vám můžu poslat Nohorse a Kha 😀 můžete mi poslat adresu???
Luci0634 Beru Chupaki a Hi 😀 vám můžu poslat Nohorse a Kha 😀 můžete mi poslat adresu???
A nenabízí někdo Stikeez za poštovné prosím? 😀
Dobrý den,
chybí nám figurky OSCAR, HI, LOBBY, GOUPY, MR SQUID, NOHORSE
nabízíme na výměnu:
CRAGY 4x, BEANY 2x, CLAM 3x, ROXX 2x, TURBO 2x, FUZZLE, WINKER, OLLIE, RUSSL
Petra
Ahoj,
Chydí nám figurky STIKEEZ:SWEETY,OSCAR,RUSSEL,BALLOON,BILLY,DRUP,TOODALOU,TURBO,CREGY,
nabízím na výměnu:KHA,CHUKAPI.
Nabízím figurky stikeez LOBBY,HI,BEANY,CRAGY,GOUPY,NOHORSE,FUZZLE,WINKER,TUFFY,PAN SQUID,TOODALOU,RUSSL,OLLIE za BALOON,CHUKAPI,CLAM.Děkuji
@kacenka1991
Dobrý den,
mohu Vám poslat CLAM a CHUKAPI a nám by se hodil HI, LOBBY nebo NOHORSE. Pokud mi pošlete tři figurky za dvě, mohu Vám za třetí figurku např. poslat penízky na účet (15 - 20,- Kč?) Pokud souhlasíte, pošlete mi prosím adresu a č.ú. Děkuji a přeji hezký zbytek víkendu. Petra
@petula002 Souhlasím a tady Vám posílám adresu: Víska 34 Vysoký Chlumec 26252 a číslo účtu: 184789471/0600. Pošlete mi tedy i svoji adresu,ať Vám taky mohu poslat figurky. Katka
@kacenka1991
Dobré ráno,
moc díky, moje adresa je: Petra Přikrylová, Štítného 12, 568 02 Svitavy
prosím ještě o Vaše jméno a příjmení, ať to mohu hned poslat. Hezký den. Petra

Eště sháním i Piggy a Bunny