Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@jarmila001 Můžu vyměnit BALLON a LOBBY za CHUKAPI a BILLY
Dobrý den, chybí nám TUFFY,CHUKAPI,CLAM,CRAGGY,RUSSL,HI,TURBO,BILLY,OSCAR,BEANY a navíc máme BALLOON,LOBBY,FUZZLE,DRUP
Dobry den, vyměním!!! 🙂 mam navic 3krat Roxx, 1 Sweety ,1 Lobby , 1clam, 1Ballo, 1 Billy, 2Ollie, 1Boo, 1Tuffy a chybi mi Russl, Nohorse, Chukapi, Turbo, Kha, Goupy....
Kdyztak mi napiste na email: wjera.melisek@email.cz
Děkuji
@anamorromana
dobry den, mohu poslat roxx 🙂
@anamorromana
prosim ja bych vymenila Roxx za Kha ( ten šedivy)
@jarmila001
vymenila bych s vami Ollieho za Chukapi? Ozvete se mi
ahojky rada bych pro svoji dceru vymenila stikeez z prvni rady nam chybi frankey,puf-puf,orby,puffy,ely a hip-hip a ve druhe rad nam chybi winker , ollie, a nohorse a máme na vymenu ,napiste si.
Dekuji za odpovedi
@wjerik ahoj mohla bych vymenit goupy za ollie potou?
máme 3x drup,2x goupy,2x balloon,1x clam,1x turbo,1x lobby,2x kha,1x pan squid,1x beany a 1x boo
Dobrý den,pokud byste měl někdo zájem ráda bych vyměnila stikeez
Máme na výměnu KHA ,SWEETY,FUZZLETOODALOU,BILLY
chybí nám : BOO,GOUPY,ROXX,OLLIE, RUSSL,NOHORSE
Nikdo se mi zpet moc neozyva ☹ takze jestli budete nekdo chtit stikeez mam jich dost vicekrat....ozvete se mi sem nebo do Interní pošty (IP).
Dobry vecer, potrebovali bysme KHA a TOODalou, muzeme vam nabidnout RIXX, NOHORSE a RUSsEL. Jestli mate zajem o vymenu, napiste mi sem nebo do IP.
Diky Daniela
@lenasssdibry vecer, potrebovali bysme KHA a TOODalou, muzeme vam nabidnout RIXX, NOHORSE a RUSsEL. Jestli mate zajem o vymenu, napiste mi sem nebo do IP.
@danielaviznov dobrý den,určitě se domluvíme píšu Ip 🙂
Nikomu PROSÍM nepřebývají?
Vyměním za něco od nás z albíčka nebo se můžeme domluvit jinak. 😉 🙂
Holky, tak my mame navic Fuzzle, Tuffy a Sweety. Potrebujeme Boo, Billy, Turbo, Winker, Roxy, Cragy, Russl, Nohorse, Kha.
Dobrý den, sháníme poslední 2figurky Drup,, Nohorse.
Bohužel na výměnu žádné nemáme, ale můžeme nabídnout následující:Z 1.série Stikeez - zelenou žábu
Z 2.série nekinder figurky krtků, máme navíc - č. 5 krtek s rukama v bok, krtek s hráběmi a s 1.série máme navíc krtka s rukama vzhůru-sedícího.a krtka s rukama vzhůru stojícího.
Na výměnu dále nabízíme:
6xobal od čokolády milka po 100g
bodíky Kaufland na nářadí Bosch
album Animal kingdom prázdné
batoh Animal kingdom
obaly od sedity
penny městečko figurky,
albert zvířátka ředitelem zoo
penny miniatury do obchůdku
DVD z albertu - pouze rozbalené,nehrané
figurky Penny městečko
starší figurky z kinder vajíček-zvířátka a hračky z kinder vajíček
Albert U nás na farmě-pouze rozbalené
plyšové hračky
samolepky a tetovačky z kostíků NEMÁME
bodíky kaufland na nářadí Bosch
figurky šmoulové z albertu-taťka šmoula, šprýmař,borůvky
Fanďuláci z Albertu-Česká republika+5xnerozbalený balíček
olmíci jogurky kravička 2x, prasátko s brýlemi
batoh animal kingdom
magnetky a kinder hračky ze starých edicí
spoustu samolepek penny Cestujeme hezky Česky
kartičky a samolepky -penny - simpsny,za zvířaty kolem světa, naše země, máme rádi česko, billa -rekordy z říše zvířat a fascinující pravěk, albert - kartičky angry birds
samolepky gogounů
samolepky fotbalistů-FIFA WORLD CUP Brasil
samolepky animal kingdom a animal junior
Moc a moc děkujeme za pomoc s dosbíráním....
Zdravim 🙂 , mám navíc : 2x nohorse, 2x clam, 2x chukapi a 1x ollie
Sháním : lobby, boo, goupy, tuffy, billy, turbo a kha 🙂
@sarkaduskova Dobrý den,můžu vám nbídnout tuffy a billy za OLLIE Pokud souhlasíte napiště mi prosím adresu do Ip děkuji
ahoj jsem Diana moje adresa zlín kudlov ulice zážlebí 045 mamin tel 773 611 767 a chibími snaky, frankey, puff puff,cheezz,igor,fido, puffy,kittie,papsy,piggy,giry joe a hip hip a udělam cokoliv abich měla konplet sbirku a mám dvakrát gloo gloo 🙂 ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss a sté ponorky mi chibí hi,goupy,billy a pro info ještě bude raketa
já potřebuji všechny kromě moody chompy orby bunny cow loggy sharky gloo gloo tu mám dvakrát guinny dolfy ely froggy a zte ponorky potřebuju hi billy goupy 😀 pro info brzo bude i raketa 🙂 😉 ☹ 😒 😠 😎 😖 😲 😢 😀 😝 😔 😅 😕 🙄 😨 🤐 😵
já potřebuji všechny kromě moody chompy orby bunny cow loggy sharky gloo gloo tu mám dvakrát guinny dolfy ely froggy a zte ponorky potřebuju hi billy goupy 😀 pro info brzo bude i raketa 🙂 😉 ☹ 😒 😠 😎 😖 😲 😢 😀 😝 😔 😅 😕 🙄 😨 🤐 😵
Dobry den
Nabizim figurky Clam.Drup.Cragy.Boo.Bylli.Lobby.Roxx.Ollie.Nohorse.ToodalouTurbo
. Shanim Oscar a Winker
Diky Kuba
@craki Já moc prosím 😀
@viktorkaja Na sedou a fialovou se mi uz ozval nekdo drive do zprav.... Zbyla tedy ruzova a zluta, pokud mate stale zajem, piste do zprav
@craki a nebudete mít prosím ještě nějaké?
@viktorkaja Bohuzel, stehujeme se na druhy konec mesta...

@petula002 Dobrý den mam Oscara pokudho chcete a mohla bych poprosit Roxx a Boo vam poslu treba i nejakou mlsku 🙂