Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@stelar beany prosim 🙂
@stelar poslete mi do IP adresu prosim ? Poslu Vam obalku se znamkou
@pistalkamoni dobrý večer, s výměnou souhlasím. Pošlete mi prosím do IP adresu.
Stale mi chybi TUFFY a BOO
na vymenu mam ROXX.BALLOON.a dva TOODALOU
nemate nekdo?
@wellbeing nabízím TUFFY za BALLOON.
Dobrý den VALEA,z vašich potřebujeme BILLY,BOO a CRAGY.Nabízíme FUZZLE,ROXX a OLLIE
Ahojky holky z Praha 10, co takhle zorganizovat vymenu primo osobne treba v cukrarne v Obchodnim dome Park Hostivar? 🙂
@jitavrtule nutne potrebuju tu prvi. Sedou, prosim
A tu 3ti ruzovou 😀
@jitavrtule jestli nějaké ještě máte, tak já bych moc prosila klidně všechny prosím 🙂
ok, @mamkamarketa dostane šediváka a růžovou obludu, zbytek pofrčí k @viktorkaja. Ostatní se na mě snad nebudou zlobit, případné směny si pořešte s novou majitelkou 🙂
holky, napište mi adresu do zprávy.
Sháním beany, fuffy a oscar. Plus pokud někdo má i ze staré kolekce nějaký nám stále chybí. Mám i na výměnu.
@silmaistar 🙂 😀
@silmaistar psala jsem SZ 🙂
@silmaistar mohla bych si vzit ty tri dole ☺
@vendik84 vsechny jsou bohuzel uz zabrane. Poptam se kdyztak pratel jestli jejake nemaji a pokusim se vas vsechny nejak podelit.
Holky malá má u rodičů pár na výměnu, zítra nebo v pondělí bych Vám sem dala foto.🙂
@silmaistar dekuji za info ☺
@jitavrtule dobry vecer,mate jeste nejake?My teprv zacaly a mame jen 4.Do Prahy jedeme v utery na kontrolu,tak bysme se mohly sejit.Dekuji za odpobed Nikola
Holky, chápu, ze jde o loveckou vasen, ale kdyby je někdo hodne potreboval...😉 http://www.aliexpress.com/item/500pcs-LIDL-NEU-...
Potřebuji:sweety, Billy, Turbo, Chukapi, Balloon, Roxx
Nabízím:2x Tuffy, 2xBeany,2x Mr. squid, Nohorse
holky nemáte náhodou tučňáka z minulého sbírání?

Daruji : Billy, Beany, Toodalou a cervenou velrybu. Máte někdo zájem?