Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Dobrý den maminky nám chybí Clam, Winker, Cragy, Ollie, Chukary, Rusll, Toodalou. Máme navíc Nohorse
Máme navíc č. 4 (Lobby) 4x, č,8 (Clam) 1x, č.13 (Winker) 1x, č.15 Roxx, č.16 (Cragy) 1x, č.17 (Ollie) 1x, č.20 (balloon) 1x, č.21 (Russl) 1x. Chybí nám: 2 Sweety, 3 Hi, 6 Boo, 11 Turbo, 18 Mr. Squid.
Ahoj, nevíte prosím jestli mají někde v Praze ještě na prodejně ponorku? Případně v jiném městě a byly byste ochotny zaslat?
Dobrý den,
na výměnu z 2. série máme: Oskar, Toodalou, Boo, Cragy, Drup
na výměnu z 1. série máme: Ely, Gloo-gloo, Chompy, Cow 2x, Frankey 2x
chybí nám z 2. série: Hi, Beany, Goupy, Clam, Tuffy, Fuzzle, Winker, Roxx, Ollie, Mr. Squid, Chukapi, Russl, Nohorse, Kha
Vyměníte někdo s námi?? A nebo neposlal by nám někdo za poštovné, ty které má navíc a už je nebude potřebovat.... Děkuji moc 😉☺
Vyměním stikeez - upřednostňuji výměnu v Praze:
chybí z 1. série zelený Orby , žirafa Giri Joe a černý pták Guinny a z 2. série Beany, Nohorse a Toodalou;
na výměnu mám z 1. série Cheezz, Cow, Puffy, Papsy, Snaky, Hip-hip, Fido, Kittie, Igor, Frogy a z 2. série Cragy, Drup, Kha,, Billy, Ollie, Sweety - Děkuji za odezvu
Dobrý den chybí nám už jen RUSSELL A KHA
na výměnu nabízíme 1x TUFFY ,2X FUZZLE, 3X SWEETY 1X TOODALOU
Nabízím : Turbo, Lobby, Russl, Ollie, Toodalou
Chybí nám: Gouby, Clam, Billy, Fuzzle, Oscar, Hi, Nohorse. Děkuji 🙂)
ráda daruji Toodalou, Ollie a 2x Sweety 🙂
Dobrý den,
zítra bych vám mohla poslat Ollie za Nohorse.
Mohly bychom se tak, prosím, domluvit?
Že byste mi ho poslala v dopise také?
Děkuji za odpověď,
Pavlína.
@pavlinarobenkova určitě se můžeme domluvit. Pošlete mi do IP adresu a já Vám pošlu tu svou. Lenka
Dobrý den, sháníme ještě Hi a Oscara, máte někdo? Vyměníme poštou za jakoukoliv jinou figurku, napište jaká Vám chybí a výměna může proběhnout, děkuji 🙂
Maminky, sháním žlutého Fuzzle - nemáte některá? Mám k dispozici Kha, Boo, Russl
Máme na výměnu,Beany,Russl,Tuffy.Potřebujeme Hi,Billy,Olie,Boo,Goupy,Clam,Cragy,Toodalou.Vymění něko?

@vladiella
je to žába 😀