Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
MÁM NA VÝMĚNU:
Oscar, Sweety, Lobby, 2x Goupy, 2x Clam, Billy, 2x Fuzzle, 3x Winker, Drup, Cragy, Chukapi, Balloon, Russl, Nohorse, 2x Kha
POTŘEBUJU: Tuffy
Možnost osobního předání v Praze, okolí Prahy směr Neratovice, Brandýs
zanri,my nějaké zvířátka z 1.řady máme navíc
Dobrý den,
na výměnu z 1. série máme: Cow
na výměnu z 2. série máme: Billy, Kha
chybí nám z 2. série: Fuzzle
Vyměníte někdo s námi?? A nebo neposlal by nám někdo za poštovné, ty které má navíc a už je nebude potřebovat.... Děkuji moc 😉☺
Nemá ještě někdo z 1.série Cheezz a Froggy?
Nemáte někdo navíc ROXX a OLLIE??
Výměnou za Sweety, Billy, Cragy, Russl, Turbo, Lobby, Fuzzle, Baloon a Tuffy
@valea mam roxx i ollie
@nicoolette a co potrebujete?
Potrebujem Billy a Balloon
@valea potrebujem Billy a Balloon
Máme navíc beany, drup 2x, ollie, tuffy, goupy, roxx, lobby a z lonska moody a igor. Za poštovné pošlu
@radusha22 prosila bych vas o drup a tuffy za postovne dekuji
Nabízíme z 2. řady: 2x Oscar, 3x Lobby, 3x Sguid, 1x Drup, 1x Kha + z 1. řady želvu Loggy a fialového Frankey
za nějaké stikeez z 1. řady - nejraději za zvířátka
Dobrý den, potřebujeme prosím Hi, Lobby, Beany, Russl, Toodaloo, Kha
Nabízíme 3x Fuzzle, 3x Clam, 1x Billy, 1x Nohorse.
Mám ještě z 1 řady kočičku,tučňák a fialový cheess.
Zůstal mi RUSSL a 2x OLLIE. Nevymění někdo za něco z první série?
Dobrý den, nabízíme SWEETY, GOUPY, CHUKAPI, NOHORSE, MR.SQUID a BEANY. My už máme všechno, tak kdyby někdo potřeboval, rádi za poštovné odešleme 😉.
Nabízím za poštovné:
1. série: PUFFY, COW, FROGGY, FRANKEY, HIP-HIP, GLOO-GLOO
2. série: GOUPY, FUZZLE, DRUP, OLLIE, Mr. SQUID, CHUKAPI, NOHORSE
Nabizim Roxx, Nohorse, Lobby, Tuffy, Sweety a nemá někdo navíc Oscara, Billyho, Winker, Mr.Squid a Toudalou? Díky
Ahojky,nám chybí už jen RUSL a CLAM a LOBBY a TUFFY tak prosím jestli máte někdo? Navíc máme hodně,tak pište jaké potřebujete 😉
@petruskova4 zdravim, Lobby, Tuffy mám navíc a potřebujeme Oscar, Billy, Winker, Mr.Squid a Toudalou, máte? Diky
Nabídnu Billyho a zbytek zrovna nemám,ale je tu Beany, Boo ,Balloon, CHukapi, Kha, Roxx kdyby jste chteli třeba náhradní,dobře se ztrácejí 🙂 Nebo odkoupím
@petruskova4 a myslíte, že ještě něco získáte? Billyho si ráda vezmu.
@rzymani Zdravím,sháním Rusla, Clam, klidně koupím nebo vyměním,ale Tuffi nemám 😒

@beruskanula
Craggyho mám slíbeného, schází mi Russel, takže OK. Co mohu nabídnout na oplátku? Možno to předat osobně v Praze, nebo to vyřešíme poštou?