Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Holky, chybí nám BOO. Můžu nabídnout: 3x CLAM, 2x SWEETY, 2x MR.SQUID, 2x RUSSL, 2x NOHORSE, 1x HI, 1x LOBBY, 1x TURBO, 1x CRAGY, 1x TUFFY, 1x CHUKAPI, 1x TOODALOU, 1x WINKER.
Stále sháníme Russl a Toodalou. Navíc Oscar a Cragy
Ahoj, máme navíc fuzzle, sweety, drup, baloon, winker a beany a sháníme hi, clam, ollie a lobbyho. Osobní předání možné v Brně nebo více kousků poštou 🙂
Nutně potřčbujeme tu fialovou potvoru BOO 😀 může prosím někdo vyměnit za něco z mé nabídky: 3x CLAM, 2x SWEETY, 2x MR.SQUID, 2x RUSSL, 2x NOHORSE, 1x HI, 1x LOBBY, 1x TURBO, 1x CRAGY, 1x TUFFY, 1x CHUKAPI, 1x TOODALOU, 1x WINKER? 🙂
Hi a Toodalou jdou do světa, tak ještě můžem nabídnout 3x CLAM, 2x SWEETY, 2x MR.SQUID, 2x RUSSL, 2x NOHORSE, 1x LOBBY, 1x TURBO, 1x CRAGY, 1x TUFFY, 1x CHUKAPI a 1x WINKER... kdo má navíc růžovou potvoru BOO??
Našel by se tu někdo, kdo by daroval stikeez? I z loňské kolekce Lidlu. Nějaká kočka nám panďuláky ulovila a roznesla kdo ví kam, možná i na zahradu a těm co jsme našli ukousala přísavky.
Holky, neodprodal nebo nevěnoval by nám někdo Oscar, Hi, Beany, Fuzzle a Nohorse? 🙂
@klami napsala jsem vám do zpráv chybi nam toodolou, 2x squid, Hi, lobby, turbo, gracy pro dvojcatka iva kolegyni clam, sweety
klami - mohu Vás poprosit o zaslání Mr. Squid a Cragy? Bohužel nemáme již na výměnu, proto ráda odkoupím, prosím o uvedení částky, kterou požadujete. Pište soukromou zprávu, děkuji, Petra.
Sháním ty svítící figurky - Hi a Lobby, pak Beany, Goupy, Roxx, Russl, ..na výměnu mám - Sweety, Tuffy, Billy, Turbo, Fuzzle, Ollie, Mr.Squid, Balloon, Nohorse,Toodalou,
@klami bo mam pro vás odlozeneho. My bychom potřebovali todoolou. 2x pan sguid. Lobby. Turbo. Gracy. Clam. Swetty kam máme boo poslat
@zuuuzaaa jaké ještě shanite figurky nějaké mam nam chybi mr.squid. Todoolou. Turbo. Nohorse. Sweety
Chybí nám Goupy a Balloon - můžu nabídnout Beany,Fuzzle, Chukapi, Kha a Roxx.
Nemate někdo Hi máme nějaké navic
@kulenka máme balloun potřebujeme Hi, Kha, Beany
@0077ivicek Prosím tě a Goupyho nemáš? Já jsem už Hi nabídla @zuuuzaaa tak se mi nechce ni slibovat, dokud se neozve.
@0077ivicek Za Beanyho ...
holky lapardon.. já si musim někam napsat, co jsem komu slíbila a dát to dohromady.. postupně se vám všem ozvu 😀
@0077ivicek sháním vše co jsem uvedla v popisku, kromě tedy Hi, toho mi nabídla @kulenka beru toho Hi, neshánite ještě něco jiného? sháním i toho Beany
@0077ivicek A my můžeme vyměnit Beanyho za poštovné 😉 Já tu mám dva navíc.

@vladiella máme TOODALOU