Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Ahoj, vyměním (nabízím) : KHA, BILLY, CLAM, GOUPY, FUZZLE, za (potřebuji): WINKER, BOO, CRAGY, OLLIE
Ahojky.
Sháním Beany, Boo, Clam, Fuzzle, Winker, Roxx, Cragy, Mr. Squid, Chukapi, Balloon, Toodalou.
Nedaroval by někdo třeba za poštovné.
Případně mám na výměnu Oscar, Russl, 2x Kha, 2x Nohorse, 2x Sweety. Děkuji moc
Prosím.
Sháním Beany, Boo, Clam, Fuzzle, Winker, Roxx, Cragy, Mr. Squid, Chukapi, Balloon.
Případně mám na výměnu 1x Oscar, 1x Russl, 2x Kha, 1x Nohorse, 2x Sweety. Děkuji moc
Holky, sháním loňskou kolekci, nenašla by se tu nějaká dobrá duše, která by poslala stikeez za poštovné?
Mám nějaké letošní na výměnu, ale méně kousků, než kolik sháním.
Dobrý den, sháním 3 STIKEEZ: OLLIE, TURBO, OSCAR. máme jich i spousty na výměnu. Popř. i tu ponorku, kdyby někdo prodal. Děkuji, hezký den...
@zuuuzaaa my ty svítíci máme, pokud je to aktuální... shaním OLLIE? TURBO a OSCARA
@pajusenkab Mám Oscara. Nám chybí Beany, Boo, Clam, Fuzzle, Winker, Roxx, Cragy, Mr. Squid, Chukapi, Balloon. Kdyžtak mi napište IP, pokud máte zájem.
@naturela88 měla bych pro vás Clam, sháním Russla. Pokud máte zájem, napište mi do IP 🙂
@mammut Píšu IP
@pajusenkab děkuji ale už jsem sehnala..
Prosím, sháním Beany, Boo, Fuzzle, Winker, Roxx, Cragy, Mr. Squid, Chukapi, Balloon.
Případně mám na výměnu 1x Oscar, 2x Kha, 1x Nohorse, 2x Sweety. Děkuji moc
Mám něco rozjednané, ale pokud by to neklaplo, ozvala bych se...
@naturela88 Ahoj, mám Beany nebo Chukapi, brala bych Oscara.
Ahoj, nabízím Beany, Chukapi, Nohorse, Tuffy a Roxx.
Potřebuju Ollie, Turbo, Boo, Goupy (a pokud se nedohodnu, tak ještě Oscara a Clama, na výměnu mám Winkera, plus další Chukapi a Beany)
Ahoj, tak jsem zas mezi živými. Nabízím: MR.SQUID, 2x SWEETY, 2x RUSSL, 2x NOHORSE, 3x CLAM, LOBBY, TUFFY, TURBO.
@kulenka Ahoj, šlo by oba dva za Oscara? Děkuji a písni mi IP.
@klami Sháním Mr. Squid 🙂 Neposlala bys za poštovné? Boo bohužel také nemám.
@naturela88 možme 🙂
Sháním Boo, Fuzzle, Winker, Roxx, Cragy a Balloon.
Případně mám na výměnu 2x Kha, 1x Nohorse, 2x Sweety. Děkuji moc
@klami Píšu IP
Tak ještě 2x SWEETY, 2x RUSSL, 2x NOHORSE, 3x CLAM, LOBBY, TUFFY, TURBO.

@smillingangell prosím napište mi ještě jednou, nic jsem nenašla.díky