Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@mau9 Některé z vašich mám nemáte Albert body na nádobí, nebo Penny na plyšáky Ivka
@holubinka Některé z vašich mám nemáte Albert body na nádobí, nebo Penny na plyšáky Ivka
@0077ivicek ani jedno zatím nemáme, ale body z alberta teoreticky mít můžu, tak bych se pak ozvala.
@mau9 napiste mi adresu a co vám ještě chybi poslu
Prosim, nenasel by nekdo doma jeste tri postavicky z minule sberatelske akce Stikeez?
Sbiram pro znamou, chybi ji MOODY (fialova priserka s kravatou), SNAKY (ruzova priserka) a GIRY JOE (zluta zirafa).
Moc dekuji za jakekoliv nabidky. 🙂
@julielle ahoj jsou to oni
@0077ivicek Ano! Jsou!
Muzu nabidnout neco na vymenu?
Mam tu jeste Stikeez navic nebo za postovne? 🙂
@0077ivicek ahoj stikeez mame komlet sehnala jsem i zirafu. Sbirame penny body ba Spongeboba nebo Albert body na nadobi.
@0077ivicek Tak to je super! Mam tu 5 bodu do Penny Poslete mi adresu do IP. 😉
@julielle poslala jsem do IP adresu kam poslat bodíky a jaká je vaše adresa?
@mau9 dobre rano jeste jste nenapsala adresu mate stále u me odlozeno goupy, winker, Kha, Tuffy, Roxx, Billy chcete je ještě? Iva
Ahoj, ahoj, neni zde nekdo, kdo aktualne nabizi Stikeez ze II. serie? Shanime:
BEANY
CLAM
BILLY
WINKER
ROXX
CRAGY
OLLIE
MR. SQUID
TOODALOU
Navic mame: GOUPY (2x), FUZZLE, TURBO, NOHORSE, KHA.
Moc diky!! 😎
mal by niekto z nových stikeez belgicko? vymením za rakúsko
má niekto z nových stikeez na výmenu belgicko? Ďakujem
Nemate prosim nektera bodiky na pribory co se sbiraji ted v Lidlu?
Byla bych za ne moc rada 🙂
Sháníme výměnou nové figurky Stikezz Šmlulové z Lidlu, nemáte někdo prosím nějaký navíc a neupotřebíte, je jedno jakou figurky, chtěla bych dcerce alespoň nějaký sehnat a udělat jí radost...
Nabízíme výměnou:3xpenny bod na knížky
figurky stikeez z Lidlu z minulé akce
loga aklasa český výrobek
holandia-zelené lístečky
obaly od čokoládek milka
kaufland body,penny vánoce pomůcky s recepty + i samotné recepty z této akce,penny nerozbalené balíčky - 20xVaříme a hrajeme si s..+ rozdělané samolepky,4x balíček Cestujeme hezky Česky + rozdělané samolepky,8xbalíček Albert Prázdiny v jednom kole a rozdělané samolepky,albert - albertova zahrádka-rozdělané samolepky,
penny samolepky Za zvířaty kolem světa,Naše země, Máme rádi Česko,Věnuj se sportu i stříbrné samolepky,Penny vesnička, Penny Městečko,Tesco - Disney, Interspar - RIO 2 pouze obyč. samolepky, Albert - kartičky Šmoulové,Albert - nová kniha Ředitelem ZOO + nějaký zvířátka,Albert Šmoulové jsou zpátky - Taťka šmoula, šmoula na dárku,borůvky,Coop - Večerníčkové pexeso, Olmíci-2xkravička-jedna zabalená,druhá pouze vybalená,Penny miniatury-pizza,čistič skel, Samolepky - Gogouni,Billa - Rekordy z říše zvířat a Fascinující pravěk - pár samolepek, Lipánci samolepky - Krokoš .krokodýl,Madetka - žirafa,Madam - zebra,samolepka gogos č. 70,kostíci samolepka - Coelophysis,5xnerozdělaný balíček - fanďuláci z Albertu,,vyplněná alba magnetky kostíci - starší edice z kostíků + něco novějšího, ne úplně z nových edicí,kingdom a junior bez zadního listu s čísly,album animal kingdom - batoh s jednou velkou kapsou-nový,nepoužitý-,samolepky animal junior,samolepky animal kingdom č. 84,85,113,125,133,140,188,193-animal tyto čísla zatím pouze za billa bodíky,
aklasa,český výrobek,z holandia - zelené lístečky,originál zabalené DVD z Albertu Toy story 2.
Ahoj,vyměníme Šmoulíky.Nabízíme Azraela a šmoulu kuchaře.
Sháníme Siláka,Koumáka,Mrzouta,Dupíka,Buřinu,Breberku,krále Šmoulů,Lenocha,Šprýmaře,Poetu,Mlsouna a fialového Šmoulu
@smillingangell ahoj vymenim azraela a kuchaře za koumaka a dupika ☺
Navíc mám koumaka malíře a smoulu fešáka a shanime lenocha, krále Šmoulů ,gargamela, azraela ,taťku smoulu, fialový šmoula ,breberku,muzikanta,mlsouna, kuchaře,poetu,smoulu a siláka ☺
@ditta01 Gargamela tu mám taky
@smillingangell já ale nemám bohužel už žádného co shanis odkud jsi??☺
@ditta01 tak jen ty dva za tamty dva :D
@smillingangell nebo radši gargamela a azraela ☺jsem z Ostravy a ty? ☺
@ditta01 Gargamela jsem už udala jinde.Já jsem od Poděbrad tak asi klasika v obálce pošleme?
@smillingangell jo určitě nevadí dobře poprosím vás o email nebudu tady psát adresu ☺
tikeez Šmoulové z Lídlu- Nabídka
Sháníme figurky Stikeez-Šmoulové z Lídlu.
Chybí nám - první šmoula,šmoulinka,buřina,taťka šmoula,azrael,Breberka,malíř,kuchař, svítí lenoch.
Na výměnu máme pouze šmoulu-poetu.
6x kód z pití kubíkm´
2xpenny bod na knížky
kaufland body
figurky Stikeez z minulé akce:
TUFFY
BALLOON
TOODALOU - 2X
LOBBY
OLLIE - 3X
DRUP
CHUKAPI
KHA
TURBO
samolepky z lipánků-kůň 3x,pes,kuřátka
penny Nejkrásnější vánoce-žlutá vidlička,zelená vidlička,šedé kolečko,zdobička,červená lžička,šedé srdce i samotné recepty
samolepky, kartičky, figurky co se dávali za nákupy v penny, albertu,bille, tescu, intersparu
batoh animal kingdom
vyměním taťku šmoulu máme 2krát a malíře.
Milé maminky, máme navíc Malíře, Kuchaře a Buřinu. Potřebovali bychom: taťku Šmoulu, Šmoulinku, Azraela, Koumáka, Fialového šmoulu, Dupíka nebo Lenocha.

@mau9 Určitě nějaké z vašich požadovaných máme. Stikeez již máme komplet nemáte Albert body na nádobí, nebo Penny body na plyšáky Iva