Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Oki písnem si IP...S adresou
@michalka147 ok,písnem si IP
@audinka24 ok,ať mohu zítra poslat.
Ženy, nevím, co je a není aktuální, ale sháníme poslední 3 figurky: Koumáka, Azraela a Šmoulího divocha.
Můžeme nabídnout: Gargamela, Fialového šmoulu /´2x/, Šmoulu farmáře, Muzikanta, Šprýmaře /2x/, Mrzouta /2x/, Fešáka a Poetu.x/
Najde se prosím někdo, kdo má na výměnu, případně by daroval/prodal?
Předem díky moc Katka
Nemate nekdo navic Smouliky?
Budu rada za jakekoliv 🙂
Dekuji
Dobrý den sháním na výměnu šmoulíky. Chybí mi : první šmoula,silák 2x,fešák,Azrael,Dupík 2x,Buřina 2x,lenoch,kuchař.
Na výměnu mám šmoulinku,Gargamela,Breberku,fialovýho šmoulu,muzikanta,malíře nešiku a mrzouta.
@carolka409 dobrý den, měla bych zájem o Fialového šmoulu výměnou Siláka.
@carolka409 Děkuji 🙂
Sháníme Breberku
Na výměnu máme pouze zatím šmoulu farmáře a figurky stikeez z minulé akce Lidlu...
popř. 2 kody z pití kubík...
Nabizime: 1x Farmar, 1x Dupik, 1x Gargamel, 1x Silak, 2x Sprymar, 2x Fesak, 2x Kuchar, 2x Mrzout
Potrebujeme: 1x Smoula, 2x Smoulinka, 1x Koumak, 2x Nesika, 1x Azrael, 2x Burina, 1x Kral smoulu, 1x Muzikant, 1x Lenoch, 2x Smouli divoch, 1x Poeta
@carolka409 ahoj, vymenila bych Fesaka, Dupika a Kuchare a hodilo by se mi Smoulinka, Muzikant a Nesika. Domluvime se? 🙂
@palomitacheca nabízím Buřinu výměnou za Šprýmaře 🙂
@palomitacheca
Ahoj, určitě.Pošli do zpráv adresu kam je mám poslat.
@lisey vyměním azraela za poetu. jste z prahy?
Ahoj aktualizuji seznam. Chybí mi 1.šmoula,silák,azrael,,dupík, 2x buřina a lenoch
Na výměnu mam malíře,breberku,muzikanta,mrzouta a gargamela
@bbara beru šmoulinku,nabízím gargamela.
@palomitacheca Měla bych Smoulinku a potrebovala bych Farmare, Silaka nebo Sprymare, nevim, co je jeste volne🙂
@papucka_27 ahoj, mela bych tu Farmare 🙂 kdyztak mi napis adresu do IP.
@marenka015 ahoj, vymenila bych silaka a sprymare za azraela a 1.smoulu. Domluvime se? 🙂
@palomitacheca ok,beru.Odkud jste?
@marenka015 Mařenko, sháním vašeho Mrzouta, taťku šmoulu, Koumáka. Nabízím Poetu, Silaka,Nešiku nebo Mlsouna. Vyměníme spolu v obálce s obyčejným poštovnÿm?
@marenka015 jinak máme tyto:
Vyměníme šmoulíky z Lidlu. Máme navíc tyto na fotce (šprýmaře, Mlsouna, Nešiku,Siláka,Muzikant 2x,Poeta, Šmoula,Gargamela 3x, AZraela 2x), potřebujeme taťku šmoulu, Mrzouta, Koumáka. Nejlépe 3 za 3.

@audinka24 Nabízím siláka.