Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@smillingangell nabízím gargamela za azraela
Aktualizuji seznam Chybí mi 2x Buřina a 1x lenoch
na výměnu mam Gargamela, Breberku, muzikanta, malíře a mrzouta.
Prosím potřebovala bych sehnat pro syna Šmoulu Nešiku, nabízíme fialového Šmoulu, Kuchaře. Děkuji
@smillingangell tak dneska bohužel nic nepřišlo😟 snad zítra ☺
Všem s kým jsem domluvena šmoulové dneska odeslání ☺
Aktualizuji nabidku:
Nabizim - koumak 1x, nesika 1x, sprymar 1x, divoch 1x, mrzout 3x, silak 1x, malir
Potrebujeme: smoula zakladni, fešak, poeta, gargamel, kral smoulu, fialovy smoula
Tak se všemi co jsem se na výměně dohodla včera, těm byly dnes odpoledne odeslány obálky.
Zbytek odešlu zítra 👍
AKTUALIZACE
Sháníme : Šmoulu,Mlsouna a Fialového šmoulu.
Na výměnu máme - Azrael,divoch,2xFešáka,Kuchaře,Poetu ,Malíře,2xSiláka , Šmoulinka
@smillingangell tak já bych Vám ještě do obálky přihodila Mlsouna za Poetu. Může být?
@kstablova ok hodím vám tam ještě poetu 🙂
@smillingangell super. děkuji.
Daruji divocha a malíře 🙂
nabizim :2x gargamela, 1x koumáka, 1x fialového a 1x poetu
sháním : 1x krale smoulu, 1x dupika, 2x tatku smoulu, 1x breberku, 2x sprymare, 1x muzikanta, 1x mlsouna, 2x silaka,
@beruskanula Dobrý večer, nabízím taťku šmoulu za gargamela 🙂.
@marta93 mohla bych poprosit 🙂
@suzen1 : super🙂, pisu sz🙂
@smillingangell sháním azraela a poetu... mám navíc fialového šmoulu a šprýmaře..
sháním azraela, poetu, šmoulu, lenocha a poetu - mám navíc šmoulinku, muzikanta, fialového, kuchaře, šprýmaře, koumáka, siláka, buřinu a možná ještě nějaké...
Pokud někdo nabízí na prodej figurky Stikeez Šmoulové z Lidlu. Koupím 🙂
Ahoj, chybí mi poslední šmoulové Buřina a první šmoula. Na výměnu mam Gargamela,muzikanta,breberku,malíře a mrzouta.

@smillingangell Mohu vám nabídnout šmoulu farmáře výměnou za vašeho Krále šmoulů, pokud by šlo poštou, pošlete mi prosím do odpověď do SZ