Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@zmuzle Buřinu máme, pokud by jste chtěli 🙂 sháníme Azraela,Breberku, malíře a fešáka jestli nemáte na výměnu 🙂
@sedlakovasary Burina je posledni co nam schazi, ale bohuzel navic nema syn ani jednoho ze smoulu co potrebujete. Takze snad az po nakupu. Ted ma navic silaka, kuchare a gargamela.
@zmuzle to je škoda ... ☹
@sedlakovasary Vecer pojedu nakoupit, tak treba se vymena podari. Tak prosim vydrzte, neverim, ze tam budem mit Burinu
@zmuzle dobře, nechám vám ji v rezervaci 🙂 a ještě nám chybí i farmář, koukám...
Potřebujeme - sháníme: KOUMÁKA 😀
Nabízeme (výměnou): Gargamel, Azrael, Bereberka, Taťka šmoula, Lenoch, Divoch, Farmář, Buřina, Fešák, Muzikant, Mlsoun, Poeta, Šmrýmař, Šmoula, Mrzout.
@tchiwawina Mate je jeste volne a slo by i postou? Z tech co mate by se mi hodil fialovy a mrzout (toho shani i kamaradka tak klidne oba) dekuji moc
Shanim: silaka, nesiku, dupika, berusku, muzilanta a fialoveho
Navic mam: burinu, tatku smoulu, farmare, poetu
Máme navíc, napíšu z domova. Měli jsme nehodu a čekáme na policajty.
@davero akutne shanim tatku smloulu (mame jednoho a je to bitka) za dupika (p1)
@sedlakovasary Máme farmáře a fesaka za burinu.
@mar26 bohuzel silaka uz nemam.
@mamkamarketa ok, beru 🙂 poslete mi adresu do ip, nebo ste z prahy?
@davero jj z centra.
@opija mam koumaka a farmare
Shanim
Jeste berusku, gargamela, poetu...
@mamkamarketa
Brala bych koumaka i farmáře 😍
Mohu nabídnout berušku gargamela i poetu
@opija
Mate jeste tu berusku? Ze by sme vymenily koumaka a farmare za gargamela a berusku

@papucka_27 Mam silaka navic. @audinka 24 Uz minule Vam nekdo posilal burinu, vzdyt jich uz musite mit. Pokazde si ji zamluvite, ja uz tomu nerozumim.