icon

Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?

valea
16. říj 2014

Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?

eenchantress
29. říj 2014

@lefnik Dobrý den, bohužel, krávičku navíc už nemáme a Puff-puff doufám dorazí odjinud.

denisamertova
29. říj 2014

Dobrý den,
máte někdo Giry Joe ?
Máme na výměnu za Igor, Gloo-gloo, Papsy ?
Moc děkuji !

evulina77
29. říj 2014

@denisamertova máme ještě jednoho Giry Joe. A nemáme Igora a Gloo-Gloo. Vyměníme?

destino149
29. říj 2014

Dobrý den!
Sháním poslední figurku Stikeez - černý pejsek Fido, neměl by někdo? Na výměnu nabízím Moody, Loggy, Guinny 2x, Papsy 2x, Puff Puff. Případného zájemce o výměnu prosím o kontakt na mail: lstryhalova@gmail.com.

milanozzy
29. říj 2014

SHÁNÍM POSLEDNÍ 3 FIGURKY - ŽÁBA - FROGGY, GUINNY - ČERNÝ PTÁK, CHEEZZ-fialová příšerka s vypláznutým jazykem.
Na výměnu máme - Orby, Igor, Loggy, Dolfy, Sharky, Papsy, Cow.
Nejlépe výměna všech 3 figurek najednou kvůli poštovnému, kdyby to bylo možné, ale né
nutné..

helcenka
29. říj 2014

Ahoj, máme navíc: Sharky, Kittie 2x, Dolfy, Guinny. Nemáme toho ještě dost, tak nabídněte nějaké postavičky. Díky 🙂

florentina
29. říj 2014

@valea bohužel už jsem poslala dál...

pavlacie
29. říj 2014

Dobrý den!
Moc prosím, nenašla by se tady nějaká hodná maminka, která by byla ochotná poslat Stikeez za levný peníz nebo za něco jiného co shání, ty které má navíc a nepotřebuje?
Budeme moc vděčni!

andrea12345678
29. říj 2014

@pavlacie za 15kc ti muzu poslat..

epralinka
29. říj 2014

@laterna Dobrý den, z toho co vám chybí máme jen COW. Šlo by vyměnit za Kittie??

epralinka
29. říj 2014

@materad Dobrý den, tak my máme navíc SHARKY, GUINNY, SNAKY, FRANEKY - co z toho chcete? Vyměním jednu za KITTIE.

epralinka
29. říj 2014

@dolda Dobrý den, já sháním KITTIE a CHEEZZ. Mám SNAKY, FRANKEY, IGOR,BUNNY I COW.
Je možná výměna dvou, zbytek vám mohu prodat za 15 Kč ks

ales164
30. říj 2014

@mysonek Dobrý den měla bych zajem o nějaké ti postavičky z lídlu jestli ještě mate děkuji

ales164
30. říj 2014

dobrý den scháním nějaké postavičky z lídlu jaké koliv nemame žadné, chtěla bych to pro syna děkuji

ales164
30. říj 2014

@mysonek dobrý den chtěla bych se zeptat zda li máte ještě nějaké figurky z lídlu schaním pro syna.děkuji

florane
30. říj 2014

ahojte..mám nějaké postavičky z lidlu, my to nesbíráme, jen nám to vždy přibalí k nákupu..bydlím teď v Olomouci, pokud by si je někdo v okolí mého bydliště vyzvedl, tak jsou k dispozici

ales164
30. říj 2014

@florane dobrý den a bylo by možné je poslat poštou byla bych vam vděčna co byste zaně chtěla moc děkuji

florane
30. říj 2014

@ales164 pro mě je problém ta pošta..mám ji na druhé straně města a s malým dítětem to je problém..jinak za ně nic samozřejmě nechci..

haninka712
30. říj 2014

@epralinka zdravím 🙂 měla bych zájem o Shakyho, mám na výměnu požadovanou Kitie 🙂

eriska
30. říj 2014

@mouseova dobry den,prosim Vas,mate jeste Chompyho?

mouseova
30. říj 2014

@evulina77 My uz jsme Fida vymenili za Gloo-Gloo 🙂 Ale porad nam 4 figurky chybi (Puff Puff, Orby, Guinny a Moody)... Jeste nam zbyva ovecka, prase, kocka a Snaky.

evulina77
30. říj 2014

@mouseova máme Moody a vyměníme třeba za kočku? Co vy na to?

evulina77
30. říj 2014

@eriska my máme ještě Chompiho, rádi vyměníme. Co máte? 😀

eriska
30. říj 2014

@evulina77 no, spíš napište co chcete..celkem se nám toho sešlo 😉

evulina77
30. říj 2014

Holky ještě máme na výměnu Bunnyho, potřebujete někdo?

evulina77
30. říj 2014

@eriska chybí nám toho docela dost. Že bychom vyměnili a třeba i koupili?
Nemáme: Orby, Fido, Puffy, Piggy, Sharky, Guinny. Pár jich ještě máme slíbeno za výměnu (Igor, Gloo-Gloo, Snaky), tak snad to klapne...

eriska
30. říj 2014

@evulina77 tak máme orbyho, Fida a Puffy 🙂 písni do IP 😉

holky a mám tu 2x slona, 1x Orbyho, 2x Loggy, 2x Bunny, 1x Gloo.Gloo,, 1x Igora, 2x Dolfyho, 1x Hip-Hip, 1x Papsy, 1x Puffy a 1x Frankey..nehodí se někomu?

destino149
30. říj 2014

@tanak
Dobrý den, sháním černého pejska Fido, nemáte ho ještě? Na výměnu mám Moody, Loggy, Guinny 2x, Papsy 2x, Puff Puff. Prosím napiště mi na mail (lstryhalova@gmail.com), jsem tu přihlášená krátce a nevím, co je "IP"

ales164
30. říj 2014

@florane tak to je škoda že to poslat nemužete

ales164
30. říj 2014

@eriska ja bych si od vas nějakého vzala scháním pro sina nějaké tak kdo by mohl ponecha jejakého budu vděčná.děkuji mejl je rousalova.ivka@centrum.cz

Strana