Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Dobrý den,
máte někdo Giry Joe ?
Máme na výměnu za Igor, Gloo-gloo, Papsy ?
Moc děkuji !
@denisamertova máme ještě jednoho Giry Joe. A nemáme Igora a Gloo-Gloo. Vyměníme?
Dobrý den!
Sháním poslední figurku Stikeez - černý pejsek Fido, neměl by někdo? Na výměnu nabízím Moody, Loggy, Guinny 2x, Papsy 2x, Puff Puff. Případného zájemce o výměnu prosím o kontakt na mail: lstryhalova@gmail.com.
SHÁNÍM POSLEDNÍ 3 FIGURKY - ŽÁBA - FROGGY, GUINNY - ČERNÝ PTÁK, CHEEZZ-fialová příšerka s vypláznutým jazykem.
Na výměnu máme - Orby, Igor, Loggy, Dolfy, Sharky, Papsy, Cow.
Nejlépe výměna všech 3 figurek najednou kvůli poštovnému, kdyby to bylo možné, ale né
nutné..
Ahoj, máme navíc: Sharky, Kittie 2x, Dolfy, Guinny. Nemáme toho ještě dost, tak nabídněte nějaké postavičky. Díky 🙂
@valea bohužel už jsem poslala dál...
Dobrý den!
Moc prosím, nenašla by se tady nějaká hodná maminka, která by byla ochotná poslat Stikeez za levný peníz nebo za něco jiného co shání, ty které má navíc a nepotřebuje?
Budeme moc vděčni!
@pavlacie za 15kc ti muzu poslat..
dobrý den scháním nějaké postavičky z lídlu jaké koliv nemame žadné, chtěla bych to pro syna děkuji
ahojte..mám nějaké postavičky z lidlu, my to nesbíráme, jen nám to vždy přibalí k nákupu..bydlím teď v Olomouci, pokud by si je někdo v okolí mého bydliště vyzvedl, tak jsou k dispozici
@epralinka zdravím 🙂 měla bych zájem o Shakyho, mám na výměnu požadovanou Kitie 🙂
Holky ještě máme na výměnu Bunnyho, potřebujete někdo?
@eriska ja bych si od vas nějakého vzala scháním pro sina nějaké tak kdo by mohl ponecha jejakého budu vděčná.děkuji mejl je rousalova.ivka@centrum.cz

@lefnik Dobrý den, bohužel, krávičku navíc už nemáme a Puff-puff doufám dorazí odjinud.