icon

Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?

valea
16. říj 2014

Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?

marketacer
24. dub 2017

@tomsa1 muzem vymenit šprýmaře za taťku šmoulu?

marketacer
24. dub 2017

@ebony08 mohu nabidnout fialoveho smoulu, farmare, mrzouta. Chteli bychom krale smoulu, silaka a šmoulu.

marketacer
24. dub 2017

@luccy556 Nam by udelal nejvetsi radost Dupik. Shanime ho vsude mozne. Pak nema e azraela, šprymare a smoulu. Jsem schopna odkoupit.

ebony08
24. dub 2017

@jarca36 Dobrý den, tak můžeme vyměnit Mrzouta a Lenocha? Muzikanta mám už jen jednoho, ale máme toho krále šmloulů a buřinu, chcete aspoň toho jednoho muzikanta?

ebony08
24. dub 2017

Holky musím pádit s malou do cvičení, ale večer v 7 jsem tu hezký den

tomsa1
24. dub 2017

@kkubikula kuchaře už bych měla dostat od někoho jiného.

tomsa1
24. dub 2017

@marketacer taťku šmoulu už bych měla dostat od někoho jiného.

petagotz
24. dub 2017

Neni zde nekdo z Rajhradu nebo Hrusovan u Brna? Mam tu celkem 16 smoulu, nekomu to daruji, ale nechce se me s tim na postu.
Prvni rada 5 smoulu, ktere mam 2x. Druha rada 11 smoulu. Jinak to vyhodim.

viktorkaja
24. dub 2017

@petagotz primo v Hrusovanech mam kamaradku. Poprosim ji jestli by mi je vyzvedla. Moc by se nam hodily. Mohu vas poprosit o tel cislo do zpravy abyste se domluvily.

viktorkaja
24. dub 2017

@petagotz a nebo kdybych vas mohla poprosit dat to do obalky tak bych byla strasne rada 🙂 u nas dnes Smouly dosly a my nedosbiraly :(

petagotz
24. dub 2017

@viktorkaja
Pani napsala zpravu dve minuty pred vami. Pokud se s ni nedomluvim, dam vam vedet.

viktorkaja
24. dub 2017

@petagotz jej skoda. Nam by stacila i polovina 😉

marketacer
24. dub 2017

@medvik dobry den nabitim farmare za sprymare

ebony08
24. dub 2017

@marketacer máme všecky co byste potřebovala, kterého byste chtěly za fialového?

marketacer
24. dub 2017

@ebony08 fialového bych ráda vyměnila za šmoulu 🙂

panacea27
24. dub 2017

Aktuálně nám chybí smoula,malir,muzikant,sprymar,divoch a poeta.Mame navic,na vymenu fialoveho,tatku smoulu,azraela,mlsouna,silaka,koumaka,smoulinku

leniczka_brno
24. dub 2017

Mam mrzouta a sprymare a shanim poetu.

ebony08
24. dub 2017

Holky nám už chybí jen ta Breberka, nemáte ji někdo? už nám zbyli na výměnu Koumák, Fešák, Král Šmoulů, ŠPRÝMAŘ, Divoch, Taťku šmoulu, Šmoulinku, Buřinu, Malíře, Siláka a Poetu děkujeme 🙂

marketacer
24. dub 2017

@panacea27 můžu vyměnit divocha za azraela

medvik
24. dub 2017

@marketacer sprymar uz rezervovan

ksyu
24. dub 2017

Dobrý den.
Chybí nám Kuchař,Dupik,Gargamel,Nešika,
Mrzout,Divoch,Šprymar.
Nabízím Farmáře
Děkuji

jarca36
24. dub 2017

Pokud dorazí vše, co máme slíbené, chybí nám jen mlsoun a 2x dupík. Na výměnu máme gargamela, kuchaře, siláka, šmoulu, mrzouta 2x a fešáka2x.

jaji3
24. dub 2017

@ebony08 Bylo by možné odkoupit Krále šmoulů, Buřinu, Koumaka a Malire? Bohužel Breberku na výměnu nemám. Děti by měly velikou radost.

tesinka
24. dub 2017

Sháním uz jen kuchaře. Na výměnu mám siláka, nešiku, poetu, zlatého, fialoveho, buřinu a mrzouta

lisey
24. dub 2017

Ženyyy, tak už nám chybí jen a jen nešika. Nemáte někdo? Mám na výměnu gargamela, fialového, mlsouna, farmáře, muzikanta, poetu, šprýmaře, fešáka, mrzouta a toho prvního šmoulu.

tapato
24. dub 2017

@lisey mám nešiku, ráda poskytnu 😉

markytka_1
25. dub 2017

Prosím, prosím nemáte někdo DUPÍKA? Už jen ten nám chybí, rádi vyměníme nebo odkoupíme. Můžeme nabídnout fialového šmoulu, zlatého šmoulu, farmáře a divocha.

palomitacheca
25. dub 2017

@markytka_1 Dupika mam a chybi nam uz jen zlaty smoula 🙂

papucka_27
25. dub 2017

@jarca36 Dobrý den, měla bych Mlsouna a potřebovala Siláka. Můžeme se domluvit?

ebony08
25. dub 2017

Holky z důvodu věčného hádání a přetahování se našich holčiček o jedno album, jsem založila mladší 2. sbírku, dnes jsme byly u dědy a ten nás dozásobila dobře se trefil, Máme ho skoro kompletní, až na Azraela a Fialového šmoulu, nabídne někdo na výměnu? Máme 2x Gargamela, 2x Divocha, 2x Taťku šmoulu, 1x Šprýmaře, 1x Šmoulinku, 1x Krále šmoulů, 1x Poetu, 1x Mrzouta a 1x Fešáka- vyměníme nebo odkoupíme za Azraela a Fialového, díky moc

Strana