Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@ebony08 mohu nabidnout fialoveho smoulu, farmare, mrzouta. Chteli bychom krale smoulu, silaka a šmoulu.
@luccy556 Nam by udelal nejvetsi radost Dupik. Shanime ho vsude mozne. Pak nema e azraela, šprymare a smoulu. Jsem schopna odkoupit.
Holky musím pádit s malou do cvičení, ale večer v 7 jsem tu hezký den
@marketacer taťku šmoulu už bych měla dostat od někoho jiného.
@petagotz primo v Hrusovanech mam kamaradku. Poprosim ji jestli by mi je vyzvedla. Moc by se nam hodily. Mohu vas poprosit o tel cislo do zpravy abyste se domluvily.
@petagotz a nebo kdybych vas mohla poprosit dat to do obalky tak bych byla strasne rada 🙂 u nas dnes Smouly dosly a my nedosbiraly :(
@viktorkaja
Pani napsala zpravu dve minuty pred vami. Pokud se s ni nedomluvim, dam vam vedet.
@petagotz jej skoda. Nam by stacila i polovina 😉
@medvik dobry den nabitim farmare za sprymare
@marketacer máme všecky co byste potřebovala, kterého byste chtěly za fialového?
@ebony08 fialového bych ráda vyměnila za šmoulu 🙂
Aktuálně nám chybí smoula,malir,muzikant,sprymar,divoch a poeta.Mame navic,na vymenu fialoveho,tatku smoulu,azraela,mlsouna,silaka,koumaka,smoulinku
Mam mrzouta a sprymare a shanim poetu.
Holky nám už chybí jen ta Breberka, nemáte ji někdo? už nám zbyli na výměnu Koumák, Fešák, Král Šmoulů, ŠPRÝMAŘ, Divoch, Taťku šmoulu, Šmoulinku, Buřinu, Malíře, Siláka a Poetu děkujeme 🙂
@panacea27 můžu vyměnit divocha za azraela
@marketacer sprymar uz rezervovan
Dobrý den.
Chybí nám Kuchař,Dupik,Gargamel,Nešika,
Mrzout,Divoch,Šprymar.
Nabízím Farmáře
Děkuji
Pokud dorazí vše, co máme slíbené, chybí nám jen mlsoun a 2x dupík. Na výměnu máme gargamela, kuchaře, siláka, šmoulu, mrzouta 2x a fešáka2x.
Sháním uz jen kuchaře. Na výměnu mám siláka, nešiku, poetu, zlatého, fialoveho, buřinu a mrzouta
Ženyyy, tak už nám chybí jen a jen nešika. Nemáte někdo? Mám na výměnu gargamela, fialového, mlsouna, farmáře, muzikanta, poetu, šprýmaře, fešáka, mrzouta a toho prvního šmoulu.
Prosím, prosím nemáte někdo DUPÍKA? Už jen ten nám chybí, rádi vyměníme nebo odkoupíme. Můžeme nabídnout fialového šmoulu, zlatého šmoulu, farmáře a divocha.
@markytka_1 Dupika mam a chybi nam uz jen zlaty smoula 🙂
@jarca36 Dobrý den, měla bych Mlsouna a potřebovala Siláka. Můžeme se domluvit?
Holky z důvodu věčného hádání a přetahování se našich holčiček o jedno album, jsem založila mladší 2. sbírku, dnes jsme byly u dědy a ten nás dozásobila dobře se trefil, Máme ho skoro kompletní, až na Azraela a Fialového šmoulu, nabídne někdo na výměnu? Máme 2x Gargamela, 2x Divocha, 2x Taťku šmoulu, 1x Šprýmaře, 1x Šmoulinku, 1x Krále šmoulů, 1x Poetu, 1x Mrzouta a 1x Fešáka- vyměníme nebo odkoupíme za Azraela a Fialového, díky moc

@tomsa1 muzem vymenit šprýmaře za taťku šmoulu?