Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@ebony08 mohu nabidnout fialoveho smoulu, farmare, mrzouta. Chteli bychom krale smoulu, silaka a šmoulu.
@luccy556 Nam by udelal nejvetsi radost Dupik. Shanime ho vsude mozne. Pak nema e azraela, šprymare a smoulu. Jsem schopna odkoupit.
@petagotz primo v Hrusovanech mam kamaradku. Poprosim ji jestli by mi je vyzvedla. Moc by se nam hodily. Mohu vas poprosit o tel cislo do zpravy abyste se domluvily.
@petagotz a nebo kdybych vas mohla poprosit dat to do obalky tak bych byla strasne rada 🙂 u nas dnes Smouly dosly a my nedosbiraly :(
@viktorkaja
Pani napsala zpravu dve minuty pred vami. Pokud se s ni nedomluvim, dam vam vedet.
@marketacer máme všecky co byste potřebovala, kterého byste chtěly za fialového?
Aktuálně nám chybí smoula,malir,muzikant,sprymar,divoch a poeta.Mame navic,na vymenu fialoveho,tatku smoulu,azraela,mlsouna,silaka,koumaka,smoulinku
Holky nám už chybí jen ta Breberka, nemáte ji někdo? už nám zbyli na výměnu Koumák, Fešák, Král Šmoulů, ŠPRÝMAŘ, Divoch, Taťku šmoulu, Šmoulinku, Buřinu, Malíře, Siláka a Poetu děkujeme 🙂
Dobrý den.
Chybí nám Kuchař,Dupik,Gargamel,Nešika,
Mrzout,Divoch,Šprymar.
Nabízím Farmáře
Děkuji
Pokud dorazí vše, co máme slíbené, chybí nám jen mlsoun a 2x dupík. Na výměnu máme gargamela, kuchaře, siláka, šmoulu, mrzouta 2x a fešáka2x.
Sháním uz jen kuchaře. Na výměnu mám siláka, nešiku, poetu, zlatého, fialoveho, buřinu a mrzouta
Ženyyy, tak už nám chybí jen a jen nešika. Nemáte někdo? Mám na výměnu gargamela, fialového, mlsouna, farmáře, muzikanta, poetu, šprýmaře, fešáka, mrzouta a toho prvního šmoulu.
Prosím, prosím nemáte někdo DUPÍKA? Už jen ten nám chybí, rádi vyměníme nebo odkoupíme. Můžeme nabídnout fialového šmoulu, zlatého šmoulu, farmáře a divocha.
@jarca36 Dobrý den, měla bych Mlsouna a potřebovala Siláka. Můžeme se domluvit?
Holky z důvodu věčného hádání a přetahování se našich holčiček o jedno album, jsem založila mladší 2. sbírku, dnes jsme byly u dědy a ten nás dozásobila dobře se trefil, Máme ho skoro kompletní, až na Azraela a Fialového šmoulu, nabídne někdo na výměnu? Máme 2x Gargamela, 2x Divocha, 2x Taťku šmoulu, 1x Šprýmaře, 1x Šmoulinku, 1x Krále šmoulů, 1x Poetu, 1x Mrzouta a 1x Fešáka- vyměníme nebo odkoupíme za Azraela a Fialového, díky moc

@tomsa1 muzem vymenit šprýmaře za taťku šmoulu?