Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Sháním stikeez z první řady, jestli náhodou nemá někdo nové, nepoužité - i odpoupím celou sadu.
Ze šmoulů nám chybí určitě dupík a ještě nějaké další. Doplním později. 🙂
Mohu nabídnout některé stikeezky z druhé řady.
aktualizace:
sháním - taťka šmoula, šmoulinka, gargamel, král šmoulů a malíře.
Nabízím - farmář, kuchař, fešák, mrzout, nešika.
Nám chybí už jen dupík. Nemá někdo výměnou za gargamela, kuchaře, siláka, šmoulu, mrzouta, fešáku nebo poetu?
@epralinka mela bych smoulinku. Potřebuji nesiku. Domluvime se?
@papucka_27 urcite, pisnete mi ip.
Holky nemáte někdo k dispozici navíc to sběratelské album? Děkuji 🙂
@zuzuli83 zitra chci jet do lidlu, tak se muzu podivat, jestli ho maji. V pondeli doplnili stojan a meli jich tam spoustu, tak treba jeste budou mit 🙂
Zdravím, tak Lidl u nás již Stikeez Šmouly nedává - a už prý nebudou, co u vás ostatních? Chybí nám silák a breberka. Navíc máme nešiku a nebo koupím.
@jana_ul Hlásím, že u nás už taky nemají.... A nebudou mít
Nemel by nekdo breberku a kuchare?
Na vymenu tu mam smoulinku, burinu, divocha, lenocha, mrzouta, smoulu, 2x muzikanta, 2x mlsouna. Jeste nejake smouly ma navic babicka, ale nevim presne ktere.
@papucka_27 Tak to vypadá, že to bude všude stejné.. Takhle o měsíc dřív, to moc nevychytali.. ☹
@jana_ul ta akce ma byt do nedele
Ahoj holky, nám chybí šmoulinka, koumák a farmář, nemáte někdo ? Mohu nabídnout taťku šmoulu, fialového šmoulíka, malíře a azraela.
@mamkamarketa Aha, tak to sem se spletla.. Škoda, hlavně kvůli dětem..
@palomitacheca kdyby měli, tak prosím, vzala by jsi mi ho a poslala? Moc děkuji
aktualizuji stav šmoulů 😀
Chybí mi- král šmoulů, breberka, koumák a silák.
Na výměnu nabízím- dupíka gargamela, 2xfialového šmoulu a 3x kuchaře
@zuzuli83 podivam se a kdyztak bych vzala 🙂 u nas uz jsem si asi 3x vsimla, ze alba nemeli, ale pak je zase doplnili. Tak jsem zvedava, jestli jeste neco bude...
@palomitacheca písneš mi pak prosím? V kolik asi pojedeš?
@zuzuli83 jezdivam rovnou ze skolky, tak tam budu kolem 8. Ale docela me tu zneklidnuji ty ruzne zpravy o tom, jak uz maji v prodejnach schovane stojany se Smouly... kdyz mi posles cislo do IP, tak muzu rovnou poslat sms, at vis, jak vyprava dopadla 😉

@epralinka Mám zatím všechny zmiňované. Máte nějaké na výměnu?