Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Tak i u nas (Praha - Zbraslav) uz stojan se Smouly na prodej schovali... ale Smouliky za nakup jeste u jedne pokladny vydavali.
@sedlakovasary dobrý den, mám malíře, pokud je to stále aktuální, chtěla bych nešiku, šmoulu a kuchaře, popřípadě Vám šmouly zaplatím.
@palomitacheca u nas dnes u jedné kasy také dávaly šmouly. Byli to ti co se původně prodávali.
@viktorkaja u nas mi to prislo jako ty modre balicky, ale poradne jsem je nevidela. A nakup jsem mela levny, tak jsem zadny nedostala.
Poptávám tatku smoulu, kuchare a koumaka. Dekuji
Holky, mám tady poslední 3 volné šmoulíky, které máme navíc, podařilo se nám i díky vám, nasbírat 2 kompletní sady. Je to fešák, poeta a šprýmař. Máte některá zájem? Pouze dohromady a třeba za čokoládu🙂 nebo tak...
Ahoj. Sháním poslední šmouliky 2xBuřinu, koumák,mrzout lenoch
na výměnu mám :Gargamela,breberku,malíře,siláka a 1.šmoulu
Aktualni hlaseni - moje maminka byla v Lidlu v Mohelnici a jeste meli alba. Stojan uz nemaji, alba meli nekde bokem u pokladny.
@emily2015 potrebovali bychom krale smoulu a na vymenu mame smoulinku a fesaka.
Sháníme - Mrzout, azrael,muzikant,poeta
Nabízíme - Gargamel, buřina,šprýmař,zlatý král šmoulů
@milanozzy potrebovali bychom krale smoulu a mam na vymenu muzikanta.
@tapato měla bych gargamela a breberku.Vyměnila by jste mi je za Buřinu?
@carolka409 potřebuji breberku. Na výměnu mám dupíka, gargamela, fialové šmouly a kuchaře
@myssiccka Měla bych Šmoulů, vyměnila bych ji za buřinu.
@zuzuli83 Bohužel už je breberka zamluvená.
Ahoj. Vymenime Malire, Mrzouta a Kuchare. Chybi nam Zajicek/Dupik, Beruska/Breberka a Poeta. Diky!
Shanime uz pouze sprymare. Na výměnu máme fialoveho smoulu,tatku smoulu,mlsouna,fesaka,nesiku,koumaka,silaka

Scháním- fešáka,malíře,šprýmaře a mlsouna
Mám navíc- buřinu, 2x muzikant,nešika,poeta