Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@zaji vymenim malire za fialoveho
@hanka.knizkova
@hanka.knizkova ano, mam mlsouna
@hanka.knizkova Nabízím šprýmaře za muzikanta, domluvíme se?
@viktorkaja kámoška říkala že nějaký šmoulí domecky tam ještě viděla tak jestli má někdo zájem tak se ozvěte...večer ji mám dát vědět kolik asi bych jich chtěla...zítra mi dá večer kolik jich má....
Nabízím šprýmaře a koumáka. U nás máme již dosbíráno, tak případně výměnu nabídněte.
Sháním různé spotřební bodíky, samolepky animal kingdom a junior, eany z výrobků Dr.Weiss nebo dle dohody.
@hlasil ok,vyměním muzikanta za šprýmaře..nemáte náhodou ještě fešáka?
@mamkamarketa tak nic,dcera dnes donesla mlsouna ze školy..
Poslední výměna! Dám tyto čtyři: Divoch, Poeta, Zlatý a Fialový za posledního Lenocha a případně ještě Dupíka,prosím.
@tapato ja bych prosila o vymenu 🙂
Mam Lenocha 🙂
Nemá někdo navíc mrzouta a burinu? Pro dceru kamarádky. Navíc mam lenoch a ci smoulu a jinak platim postu. De
Dobrý den, bohužel jsme nezvládli koupit domeček na šmoulíky. Pokud je u vás ještě někde k sehnání, mohla bych o něj poprosit? Samozřejmě zaplatím předem včetně pošty. Případně mohu zaslat nějaké šmoulíky, co máme navíc. Díky 🙂
@hanka.knizkova na miminu nabizi pani fesaka za nesiku
@mamkamarketa vyměnila bych malíře za fialového 🙂
@kvakuska malire mam uz prislibeneho, myslim, ze pani ho snad vcera odeslala
@kouzelny_balicek šmoula je ten druhý vedle fialového na fotce 😉 taky jsem s ním měla problém,někteří si jsou dost podobní 😀
@tapato No, přesně :D Díky 🙂
@kouzelny_balicek brala bych fialového za siláka 😉
@kvakuska Dobrý den, bezva, píšu adresu do SZ 🙂
Holky,ještě mám na prodej jeden šmoulí domecek..
@hanka.knizkova Mám Fešáka a vyměním za Muzikanta

měla bych navíc: kuchař, silák, farmář, muzikant, breberka, malíř, lenoch, šmoula, nešika, šprýmař a buřina
vyměníme za tyto: fialový, šmoulinka a koumák