icon

Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?

valea
16. říj 2014

Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?

kateque
1. kvě 2017

@audinka24 Dobrý den, moc prosím, sháním ten domeček (album) pro šmoulíky. Moje dcera si ho moc přeje a já ho vůbec nemůžu sehnat... zaplatím, byla bych moc vděčná, jestli máte možnost... Moc děkuju za odpověď.

marsee1
1. kvě 2017

@dundunda Tyto dva už bohužel ne.

jani87
1. kvě 2017

@audinka24 Ďakujem

0077ivicek
1. kvě 2017

@audinka24
Dobry vecer mela bych zajem o Album pro své vnoučata mate ještě popřípadě sehnat dekuji ivka

audinka24
1. kvě 2017

@0077ivicek během zítra dám vědět jestli ještě budou nějaké už teď mám dvě rezervace tak budete třetí..,

jana_ul
1. kvě 2017

@audinka24 Dobrý večer, také bych měla zájem o album, pokud by to slo. Děkuji!

dundunda
1. kvě 2017

@marsee1 Dekuji

audinka24
2. kvě 2017

Dám vědět...

audinka24
2. kvě 2017

@jana_ul dám vědět .

kvakuska
2. kvě 2017

Prosím chybí nám poslední, a to ŠMOULINKA.
Koupím nebo vyměním. Na výměnu máme Koumáka, Prvního šmoulu, Malíře, Buřinu, Mrzouta a Gargamela a měl by nám dorazit i Šprýmař (bude také navíc) a snad i Mlsoun (vím že ho máme navíc, jen ho musím najít).

janavejlup
2. kvě 2017

@luccy556 dobry den, mate jeste zajicka Dupika? Vymenim mame navic tatku, mrzouta, kuchare, smoulu, malire, nesiku, burinu, gargamela nebo pripadne odkoupim. Dekuji Jana🙂

frankie
2. kvě 2017

@janavejlup Dobry den, ja bych od vas koupila malire a burinu pokud mate? Stana

frankie
2. kvě 2017

@kvakuska dobry den, koupila bych od vas malire, burinu a mlsouna, pokud mate. Dekuji Stana

ivussska
2. kvě 2017

Holky nemáte některá na prodej ten domeček jak se do něj šmoulové sbírají? Syn ho viděl ve školce a nutně ho potřebuje. Platím zlatem 🙂

kouzelny_balicek
2. kvě 2017

@dundunda Dobrý den, mám Koumáka 🙂 Sháním Šmoulinku, Mrzouta, Dupíka, Lenocha a Mlsouna.

kouzelny_balicek
2. kvě 2017

Pěkný den,
mám tu navíc 2x Zlatého Šmoulu, 1x Fialového Šmoulu, 1x Šmoulu, 1x Buřinu a sháníme Šmoulinku, Mrzouta, Dupíka, Lenocha a Mlsouna. Nabídne někdo? Případně odkoupím. Děkuji 🙂

kouzelny_balicek
2. kvě 2017

@frankie Mám Buřinu 🙂 Máte něco na výměnu?

janavejlup
2. kvě 2017

Dobry den, mate nekdo na vymenu DUPIKA(zajic) a ŠPRYMAŘE... Vyměním případně odkoupím. Prosim nabídněte. Děkuji

frankie
2. kvě 2017

@kouzelny_balicek mame 2x Dupika, 1x koumak, 1x sprymar, 1xmrzout

frankie
2. kvě 2017

@janavejlup mam dupika i sprymare, mate neco na vymenu?

kouzelny_balicek
2. kvě 2017

@frankie Dupíka prosím 🙂 Napíšu adresu do SZ 🙂

kamozrout
2. kvě 2017

Dobrý den, sháníme Lenocha, nemá prosím někdo? Rádi i koupíme, chybí nám už jen tento poslední. Nabídnout můžeme Fialového šmoulu, Malíře, Nešiku a Šmoulu. Moc děkuji

kamozrout
2. kvě 2017

@andyayzek Neprodáte prosím Lenocha? Chybí nám poslední do sbírky. Děkuji

slovnicek
2. kvě 2017

@kvakuska mam zajem o prvniho smoulu. Smoulinku mam 🙂 ... Nemate nahodou prvniho smoulu 2x?

gloves
2. kvě 2017

Holky nemáte někdo prosím navíc domeček? 🙏🙏🙂

feedoo
2. kvě 2017

My máme na výměnu malíře, fialového a muzikanta .sháníme tatku smoulu, koumaka, silaka
A co kinder smoulove? ???????? My máme na výměnu mamku smoulovou a rádi bychom smoulinku kinder nebo tatku kinder nebo silaka kinder nebo koumaka kinder

audinka24
2. kvě 2017

Nějaké domečky ještě budou.. ale až je budu mít doma...známá je v práci na odpoledne tak dám pak vědět....nechci slibovat když nevím kolik jich budu mít.....

kvakuska
2. kvě 2017

@slovnicek píšu KZ

papucka_27
2. kvě 2017

Neměl by prosím někdo MUZIKANTA a POETU na prodej? Na výměnu už bohužel nemám nic. Za nabídky předem díky.

dundunda
2. kvě 2017

@kouzelny_balicek Dobry den, dekuji zatim cekam na hednu pani co mi ho slibila 🙂

Strana