Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@audinka24
Dobry vecer mela bych zajem o Album pro své vnoučata mate ještě popřípadě sehnat dekuji ivka
@0077ivicek během zítra dám vědět jestli ještě budou nějaké už teď mám dvě rezervace tak budete třetí..,
Dám vědět...
Prosím chybí nám poslední, a to ŠMOULINKA.
Koupím nebo vyměním. Na výměnu máme Koumáka, Prvního šmoulu, Malíře, Buřinu, Mrzouta a Gargamela a měl by nám dorazit i Šprýmař (bude také navíc) a snad i Mlsoun (vím že ho máme navíc, jen ho musím najít).
@luccy556 dobry den, mate jeste zajicka Dupika? Vymenim mame navic tatku, mrzouta, kuchare, smoulu, malire, nesiku, burinu, gargamela nebo pripadne odkoupim. Dekuji Jana🙂
@janavejlup Dobry den, ja bych od vas koupila malire a burinu pokud mate? Stana
Holky nemáte některá na prodej ten domeček jak se do něj šmoulové sbírají? Syn ho viděl ve školce a nutně ho potřebuje. Platím zlatem 🙂
@dundunda Dobrý den, mám Koumáka 🙂 Sháním Šmoulinku, Mrzouta, Dupíka, Lenocha a Mlsouna.
Pěkný den,
mám tu navíc 2x Zlatého Šmoulu, 1x Fialového Šmoulu, 1x Šmoulu, 1x Buřinu a sháníme Šmoulinku, Mrzouta, Dupíka, Lenocha a Mlsouna. Nabídne někdo? Případně odkoupím. Děkuji 🙂
@frankie Mám Buřinu 🙂 Máte něco na výměnu?
Dobry den, mate nekdo na vymenu DUPIKA(zajic) a ŠPRYMAŘE... Vyměním případně odkoupím. Prosim nabídněte. Děkuji
@kouzelny_balicek mame 2x Dupika, 1x koumak, 1x sprymar, 1xmrzout
@janavejlup mam dupika i sprymare, mate neco na vymenu?
@frankie Dupíka prosím 🙂 Napíšu adresu do SZ 🙂
Dobrý den, sháníme Lenocha, nemá prosím někdo? Rádi i koupíme, chybí nám už jen tento poslední. Nabídnout můžeme Fialového šmoulu, Malíře, Nešiku a Šmoulu. Moc děkuji
Holky nemáte někdo prosím navíc domeček? 🙏🙏🙂
My máme na výměnu malíře, fialového a muzikanta .sháníme tatku smoulu, koumaka, silaka
A co kinder smoulove? ???????? My máme na výměnu mamku smoulovou a rádi bychom smoulinku kinder nebo tatku kinder nebo silaka kinder nebo koumaka kinder
Nějaké domečky ještě budou.. ale až je budu mít doma...známá je v práci na odpoledne tak dám pak vědět....nechci slibovat když nevím kolik jich budu mít.....
Neměl by prosím někdo MUZIKANTA a POETU na prodej? Na výměnu už bohužel nemám nic. Za nabídky předem díky.
@kouzelny_balicek Dobry den, dekuji zatim cekam na hednu pani co mi ho slibila 🙂

@audinka24 Dobrý den, moc prosím, sháním ten domeček (album) pro šmoulíky. Moje dcera si ho moc přeje a já ho vůbec nemůžu sehnat... zaplatím, byla bych moc vděčná, jestli máte možnost... Moc děkuju za odpověď.