Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@kouli_mouli Vyměníte Krále Šmoulů za Poetu nebo Šmoulu? Jsem z Prahy. Případně bych vyměnila Poetu i Šmoulu za Krále Šmoulů a Buřinu.
@vvercatkoo ráda bych nedřív vyměnila až pak příp.co bude navíc nabídnu za poštovný
Ahoj, sháním Breberku,můžu na výměnu nabídnout Azraela,Šprýmaře,Farmáře,Muzikanta a Kuchaře. Nebo koupím.
@frankie
Nemate ještě dupika? Dekuji vnucka po něm touží iva
@kouli_mouli
Mam malíře a divocha
Mam zájem o tatku a azraela jsem z Prahy iva
@nikuu
Ahoj mate ještě nějaké smouly shanim pro vnucku dekuji iva
@0077ivicek už bohužel nemám. Včera jsem všechny rozeslala.
Zdravim, nemate prosim jeste nekdo gargamela a smoulu? Koupim pripadne mame jeste navic vymenou: smoulinka, breberka, mlsoun, kuchar, lenoch, sprymar, poeta, fesak, dupik.
Mám navíc dva šmouliky potřebujem Poeto nemá někdo?
@fojtikova31 poetu mam, potrebuji gargamela nebo smoulu
Šmoulu mám a kuchaře
@ladylucifer oprava, mame smoulu a potrebujem poetu
Prosím nemá někdo Poetu koupím a nebo dám zajineho poslední nám chybí :(
@luci297 Dobrý den, vyměním Krále Šmoulů a Buřinu za Vašeho Poetu a Šmoulu. Vyhovuje Vám místo předání Anděl? Navrhněte termín. Náhodou Breberku nemáte? Už je poslední, co nám chybí 🙂
@kouli_mouli máte IP. Breberku bohužel máme jen jednou.
@veronika.deskova Jeee. To je smoula v albumu prvni ze? Mohla bych o nej poprosit?
@vvercatkoo mam silaka...chybi nesika
@brasilka Dobrý večer, vůbec nemám tušení jak se jmenuje nebo na jaké pozici startoval 😀 Kupovala jsem zahradní techniku a nastřádala jsem jich dost, ale dcerce jsou 2 roky a nic jí to neříká ... Pošlete mi prosím údaje do soukromé zprávy, zítra pošlu. 🙂
@kouli_mouli nabizim breberku za 30,- vcetne posty
@martuleee82 super
Dobry den. Dnes jsem narazila na tuto diskuzi. Jeste shanime nejake smouly. Moc rada bych pro maleho ziskala tatku smoulu, nesiku, burinu, malire, sprymare poetu a divocha. Nemate prosim jeste nekdo? Mockrat dekuju za odpovedi🙂
@ladylucifer Beru 🙂
@kouli_mouli pisu zpravu
@ladylucifer ja bych měla zajem o breberku a dupika
@vvercatkoo breberky jsem bohuzel udala pred chvilickou :( dupika by meli mit jeste nasi, zeptam se a dam vedet zitra
Holky, uz mi zbyly jen 3x fesak, lenoch a smoulinka k prodeji, mate jeste nekdo zajem?
@ladylucifer dekuji
Prosím nemáte kuchaře a tatku smoulu? Šmoulu máme asi 40 tak bych mohla í měnit.

@ivetm ja bych měla zájem o trumpetku, taťku a siláka, ale bohužel to co potřebujete nemám. Mám jen šprýmaře, Kuchaře a nešiku