Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Potrebovali bychom: Smoula, Silak, Kral smoulu, Smoula malir a Lenoch
Mame na vymenu: Hopik. Smoulinka, Brebenka, Burina, Poeta, Mlsoun, Smouli divoch, tatka smoula a Sviti ve tme
Nejlip osobne v Praze, idealne metro C🙂
pořád poptáváme Fešáka a Nešiku.
Pořád poptáváme Malíře a Šprýmaře. Máme Buřinu na výměnu nebo odkoupíme 🙂
Dobrý den, sháním buřinu, bohužel mi od paní zatím nedorazila, tak sháním zatím dál. Je poslední, co nám chybí. Na výměnu mám taťku šmoulu 3x, poetu 3x a siláka. Děkuji
@lastk
Bohuzel burinu nemáme, ale chybi nam pro kamarádky dvojčata
Taťka smoula a 2x posta. Neposlala by jste nam postovne uhradime. Dekuji Iva🙂
@durko6
Dobry vecer co vam ještě chybí a mate navic jsem z Prahy iva
@dundunda
Dobry den mate prosím ještě nějaké smouly poptavame pro vnoucatka a ještě nehake poptavate iva
Chybi nam 2x smoulina, taťka smoula. Nemate prosim někdo. Mame nejake navic. Dekujeme.
Maminky, tak už máme všechny šmoulíky, což jsem ani nečekala, ale prozměnu nám chybí to album 🙂 Nemáte prosím některá, kdo nemá sbírku a nevyužije ho?Děkujeme. 🙂
@martuleee82 uz se v tom trochu ztrácím, protoze sem nemam ted cas koukat🙈 mrzouta sháníte? Mame dva...
@lenulka28 ano presne tak poslední 2xmrzout🙂
Pořád scháním malíře a šprýmaře... Na výměnu mám Buřinu. Nebo odkoupím...
Zdravím ,
ještě mě od sady mě chýbí: šmoulí divoch ,šprýmaře,poenta, na výměnu mám jen gargamela jinak je za rozumnou cenu.
@jarmila001 zdravim, můžu poprosit toho gargamela? Koupim
@vvercatkoo
Chybi vam jen gargamel mame navic mate nějakou stikeez na výměnu nebo jakou cenu nabizite iva
@0077ivicek mě toho chybí víc a na výměnu už bohužel nic nemám. Takže bych ho i koupila
@0077ivicek chybí mi ještě breberka, farmář a šmoula
Ahoj holky, aktualni shanime chybejici 2 šmouly - Šmloulinku a Lenocha. Na výměnu máme spoustu šmoulu viz fotka (gargamel a jedna breberka je uz zamluvena - vše ostatni volne). Nešel by se někdo přednostně na výměnu? Až budeme mít komplet album budu zbyvající šmouly rozprodávat. Dnes jsem od jedné slečny koupila celý pytel, ale bohužel neměli jsme štěstí na všechny chybějící figurky.
Omlouvám se, přepsala jsem se - místo lenocha sháníme POETU :(....jsem popleta. pardon 🙂
@bengy ja bych odkoupila breberku, farmáře a šmoulu, jestli budete mít

@vvercatkoo To bylo fajn 😉 Dejte potom vedet. Dekuji 🙂