Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Dobrý den, sháním: salát Sally, paprika Super-Bell, rajče Tommy, Maggy, cibule Nom-nom, hruška Per, meloun Mello, jablko? Pom, dýně Olas
Na výměnu mám petržel Uluf, hrozno Elli, Evie & Eddie, lilek Smoob, ananas P. A., třešně Yip-Yap, borůvky Blues.
Je tu někdo z Brna a okolí?
Ještě nám chybí Mango, nemá někdo prosím. Nabídnout na výměnu můžeme Brambora, Mrkev, Jahoda, Hruška, Brokolice, Meloun, Paprika, Borůvka. Jsme z Prahy.
@kopet Mango je to Maggi? Zelené se žlutou korunkou? To máme taky dvakrát, jen jsem si to nespojila, protože jsem celou dobu netušila, co to je. Můžeme vyměnit spolu s tím kiwi a lilkem. Vzali bychom si za něj třeba ještě brokolici.
Mám prozbu chybý mě do sady jen mango,brambora,paprik.
Na výměnu mohu nabídnout pomeranč,dyne,boruvka,hruška,
Nemá prosím ještě někdo na výměnu šmoulíky, ještě mi někteří chybí, vyměním i za ovoce a zeleninu.
Dobrý den, je tu někdo z okolí Českých Budějovic/Českého Krumlova, kdo by měl zájem vyměnit:
Máme: víno, jablko, salát 2x, česnek 2x
Sháníme: pórek, brambor, rajče, brokolice, mango
@0077ivicek Dobrý den, berušku navíc nemám, chybí nám Gargamel, fialový šmoula, Šprýmař, Šmoula, Malíř, Koumák, Kuchař, Poeta, Šmoulinka, Fešák - takže docela dost. Vy potřebujete jen tu berušku nebo ještě jiného šmoulu? Máme na výměnu i ovoce se zeleninou nebo podmořský svět.
Natálie
Dobrý den,sháním stikeez potřebují jen papriku super-bell a magy maggy.
Na výměnu mám pomeranč Ivana,dyn olas,hruška per.
@jarmila001 Dobrý den, papriku bychom měli k dispozici. Z toho, co máte na výměnu, nám chybí dýně.
Děvčata, prosím, nemáte některá ještě v záloze ovečku puffy? potřebovala bych více kusů, určitě se domluvíme. Případně i návod, kde sehnat? v číně prodávají jen mixy, kde človék nemá jistotu, že ovce bude.
Díky.

Aktualizace sbírky pro kámošku
Sháníme: banán, jahodu, citron, dýni, brokolici a mrkev.
Nabízíme výměnou: hrušku, meloun, petržel, hrozny, lilek (2x),pomeranč (2x), pom, nom-nom