icon

16měs. se mi právě popatnácté vykakal, je to normální?

miamama1
11. lis 2016

😒 😒 😒

billi
11. lis 2016

Není to normální. U tak malého dítěte bych to už nějak řešila. Záleží na hodně faktorech. Pokud mu rostou zuby nebo má třeba atb a 15x si kákne, tak bych asi byla klidnější, ale i tak bych nasadila dietní režim a hlídala jak pije. Pokud 15x za den kaká plnou plínu vody, tak bych i zvažovala pohotovost, protože malé dítě se rychle dehydruje.

ladyhacek
11. lis 2016

také záleží jak vykakal - bobky či tekuté? když rostli zuby chodil syn tekutě cca 4x za den. Může to být i alergiie na jídlo či nemoc. My měli velký průjem létě co 30 min jsem přebalovala pár dní pak se to zlepšilo a měl to 10 dní > měli jsem bakterii z kuřecího masa.
Ať hodně pije a dávala bych mrkev, banán > suché věci, já jsem dala i kostičku hořké čoko.
Zajděte do lékárny pro lactobacílky a dle stavu DR či pohotovost

lv
11. lis 2016

Nad 4stolice to normální není. Probiotika a na zastavení tasectan/smectu/hidrasec

pampeliska1
11. lis 2016

@miamama1 normální to asi není, všude teď řádí průjmy a zvracení, tak to může být i něco takového.

wildcat87
11. lis 2016

Na to asi nejlépe odpoví dětská dr. .Pokud je to už déle určitě bych návštěvu lékaře /ky neodkladala.
Já osobně se řídím hesla: raději 2x zbytečně než jednou pozdě a naše dr je a tímto přístupem také spokojenější