icon

3 a více pokračují

daluri
25. kvě 2010

3 a více je od minulého týdne soukromou skupinou, ale ozývají se uživatelky, že by chtěly přidat..Nezlobte se, ale z jistých důvodů nebudeme pouštět nové členy..ale pro ty, které mají více dětí a chtějí si povídat, jsem vytvořila nové téma ..a slibuji za holky, že sem taky nakoukneme 😉

seba1
20. únor 2011

@zuzu82 ďakujem, som rada, keď ma takto podporíte, lebo nejako sa sústreďujem na špatné scenáre, ale to len chvíľami, nie som zasa až taký uzlík nervov

nikuska4
20. únor 2011

@seba1 ja by som sa toho tvrdnutia až tak nebala,ako piše ivka mne tiež tak posledne dva mesiace tvrdlo,sem tam ma vyplašili aj bolesti ku koncu a to boli ti posličkovia ževraj.Pri prvych dvoch tehotenstvavh som to nemala,ale až pri treťom a štvrtom a donosila som pekne do 40tyždňa a malu mi museli dokonca vyvolavať 😵 Neviem,či to môže byť tym ,že sme viacrodičky,Ja som bola v pôrodnici o deň skôr ako sa narodila,takže ma sledovali a monitor ukazoval slabe kontrakcie ,sestričky ma plašili a mne sa toto robievalo doma už dlho predtym,tak neviem.Neboj,maj sa pekne a už neupratuj.odpočivaj!!!!!!!! 😠

seba1
20. únor 2011

@nikuska4 ale to sa zasa nedá, 7 týždňov neupratovať, asi skôr len tak pomalšie to skúsim, uvidíme

nikuska4
20. únor 2011

@seba1 Myslela som take veľke upratovanie,no ja viem,že sa to neda,sedieť nič nerobiť,ja som taka ista 😀

ivka1603
20. únor 2011

@seba1
Nerobíš nič takého, čo by ti mohlo uškodiť 😉 aj ja som chodila pre deti do škôlky a školy až do 36.tt., potom už nie, lebo som nevládala chodiť 😵 Nemusíš sa stresovať, nemáš prečo 😅 Držím ti palce, potom sa ozvi, čo máš nového..pa,pa

seba1
20. únor 2011

@nikuska4 veru sa nedá len tak sedieť 🙂
@ivka1603 ďakujem, ozvem sa

nikuska4
23. únor 2011

@seba1 ahoj ako sa držite s Elenkou?

seba1
24. únor 2011

@nikuska4 držíme sa dobre, to magnézium, čo som si zvýšila pomohlo na to tvrdnutie brucha a snažím sa keď niečo porobím, alebo pobehám po obchodoch, či úradoch, potom adekvátne tej námahe aj poodychovať. Na poradňu idem o týždeň, tak som zvedavá ako budem zo spodu vyzerať. A potom ten ďalší týžden poradňa v pôrodnici. Pozajtra prídu chlapci, budeme oslavovať Mateja, budú tu aj moji rodičia, tak sa teším. A v utorok začne marec, super, dúfam, že aj počasie si to všimne 🙂 . A vy ako? Ste zdraví? Ja som si v už v Kiku kúpila aj nejaké veľkonočné ozdoby, boli pekné a lacné. Sranda, že k nám už budú môcť prísť aj nejakí šibači, veď už budeme mať dievku 🙂 .

nikuska4
24. únor 2011

@seba1 to som si aj ja myslela,že vyšibu tu našu babicu a ked zazvonili chlapci,vybehla a ona ich prva vyšibala 😀 aj na navšteve všetkych vyšľahala.super,že sa tak opatruješ,všetko s rozumom a dopadne to dobre,len aby to už bolo,že???No ja mam tento tyždeň riadne stresy,od pondelka je lukaš v nemocnici,v utorok mu to operovali,bola som tam,potom mal teploty tak ho dali na izolačku,zas bol hotovy,že ho nepustia ani za tyždeň.ale už je na izbe kde bol predtym,tak dufam,že v sobotu pôjde domov.straaaaašne ťažko preživa ten pobyt,stale vola že tam nechce byť.......no hrôza.On je strašne hanblivy tak všetko čo je v nemocnici bežne a normalne,pre neho to je maximalne trapne.som rada že to ma už za sebou,prebral sa po narkoze hned chvalabohu,toho som sa najviac bala,ked ma astmu. 😕

nikuska4
24. únor 2011

@seba1 ešte prajem malemu maťkovi veľa zdravia a peknych darčekov 😉

ivka1603
24. únor 2011

Ahojte kočky...chcela som sa spýtať, či niektorá z vás z okolia TT nepotrebuje zavarovať alebo opatriť na niekoľko hodín svoje dieťatko? trebárs kvôli práci, štúdiu, alebo tak......

seba1
24. únor 2011

@nikuska4 tak to máš akčnú dievku, to naši chlapci sa báli v tom veku šibať, je to nemilé, keď musel ísť najstarší do nemocnice, ale už sa mu to kráti, tak už bude dobre, ďakujem za prianie, budeme oslavovať až v piatok, ešte ani darček nemám, musím zajtra aj to vybaviť

seba1
24. únor 2011

@ivka1603 pozdravujem 🙂

ivka1603
24. únor 2011

@seba1
Ahoj Lucka.....čo máš nového? si v pohode 2v1? 😀

seba1
24. únor 2011

@ivka1603 2v1, tvrdnutie brucha prešlo, trochu som sa ukľudnila, nespím síce najlepšie, ale to je už v tomto období normálne, starám sa o manželíka a on o mňa keďže sú detičky u našich, ani odtiaľ nebudú chcieť ísť, tak im je tam dobre 🙂, každý deň tam telefonujem, keď si predstavím zasa vstávanie o polo siedmej nie je mi všetko jedno, ale čo už, aspoň budú pri mne. Vy čo porábate, aj vy máte tuším prázdniny, čim si ich vypĺňate?

ivka1603
24. únor 2011

@seba1
snažila som sa vyliečiť Táničku aj Katku, mali kašeľ aj sople, už sú ok, v pondelok idú konečne do školy....teraz liečim Rastíka, má kašeľ, čo zdedil po Táničke ☹ ja ani skoro neviem, že sú prázdniny 😀

seba1
24. únor 2011

@ivka1603 no, to je nemilé, že zrovna cez prázdniny ste boli chorí, ešte aj Rastík, aspoň ty sa dúfam držíš, aby si vládala k malému, ja som mala Jurka chorého asi 2 týždne dozadu aj Maťka, tak dúfam, že sme si to odbili a už bude dobre. Rastíkovi nech to šup-šup prejde.

ivka1603
24. únor 2011

@seba1
Ďakujem za povzbudenie...malý sa už zobudil, ideme sa prebaliť a šup,šup sa naolovrantovať 🙂 Pa,pa....zatial

andiy
24. únor 2011

Ahojte,prídám sa k Vám ja mám 2 dcerky a jedno bábo je na ceste 🙂 zatial neviem pohlavie 🙂 ale verime,ze to bude vysnivany chlapcek 🙂

nikuska4
24. únor 2011

@andiy ahoj,držim palce nech vam to vyjde,nech je to ten chlapina,u nas to bolo naopak. 😉

ivka1603
24. únor 2011

@andiy
Ahoj, aj ja ťa tu vítam 🙂 dúfam že do tretice bude chlapček ...hmm?

andiy
24. únor 2011

@nikuska4 dakujem 🙂 ja by som strasne s manzelom chcela chlapca no uvidime 🙂

andiy
24. únor 2011

@ivka1603 veru veru mohol 😀 starsne by sme chceli ale aj tak od zaciatku mam pocit,ze to bude chlapec a aj mena vyberam len chlapcenske 😀 aj veci pokukavam modre,,asi som si to vsugerovala 😀

ivka1603
24. únor 2011

@andiy
ja som bola na tom presne tak ako ty 🙂 tiež som to pár mesiacov pred pôrodom len tušila, že bude chlapček, aj som kupovala len biele, modré a zelené veci pre bábo....a bol to naozaj chlapček 🙂 dnes má Rastík už 10 mesiacov 🙂 Držím ti palce, aby ti to vyšlo....dievčatá budú šťastné, keď budú mať bračeka, nie? 😉

andiy
24. únor 2011

@ivka1603 Ninka sa strasne tesi a je jej jedno ci to bude chlapcek alebo dievcatko 🙂 a Natalka ta sa nejako ani netesi,co ma velmi mrzi mala som s nou velmi dobry vztah a ak sme jej oznamili,ze cakam mimi tak sa odmlcala.... (natalka je manzelova dcera) Neviem ci teraz preziva pubertu alebo co ale ide to s nou dole vodou,manzel sa s nou len hada a ked sa s nou chcem porozpravat tak na mna skrikne,ze som neni jej mama,ze sa nemam do nej starat ☹

ivka1603
24. únor 2011

@andiy
ja si myslím, že Natálka teraz žiarli na to maličké bábo, ona vie, že je pre vás prvoradé to malé a ona sa bojí, že zostane na druhej koľaji a ešte aj tá puberta - je to veľmi ťažké a rozporuplné obdobie 😝

andiy
24. únor 2011

@ivka1603 aj nad tym som rozmyslala,len sa mi to nejak nezda ved predsa ma 18 rokov,ma priatela a tak si nad tym s manzelom lameme hlavy ale najhorsie je,ze nam nepovie,co ju trapi alebo aky ma problem

livka299
24. únor 2011

Čaute baby my tiež čakáme tretie bábo 😀 môžem sa k vám pridať? Chcem pozisťovať ako sa to dá zvládnuť...😀

ivka1603
24. únor 2011

@andiy
18-ročná sa už nepotrebuje zverovať otcovi alebo tebe(prepáč, ale nie si jej mama), neber to v zlom, prosím.....
deti v tomto veku sa zverujú svojim priateľom alebo možno svojej starkej...ale nie rodičom - to viem podľa seba...pamätám si toto obdobie, akoby to bolo len včera, keď som sa kvôli mojim frajerom a škole hádala s mojimi rodičmi, aj to, keď som na dva dni utiekla z domu 😀

andiy
24. únor 2011

@ivka1603 to chapem,a co mame robit? nevsimat si to alebo? 😨

ivka1603
24. únor 2011

@livka299
Ahoj, vitaj medzi nami...ty si ešte "mladucha" v porovnaní s nami 😀

Strana