3měsíční dítě se vzteká, když se kolem něj nic neděje

sonic2
30. lis 2014

Ahoj holky, mám na vás dotaz. Náš tříměsíční chlapeček začal z ničeho nic mít záchvaty vzteku. Je v pohodě, pokud se okolo něj něco děje (cvičíme, koupeme, krmíme, je u nás návštěva), ale jak se nic neděje, začne kníkat a pak i ječet. Už s ním ani nemůžu sedět, pokud ho mám v náručí, akceptuje pouze chození. Ani nezmiňuju, že si taky procházíme vztekáním u kojení, zvlášť večer, protože doufám, že se jedná o spurt, který snad brzo přejde. Jde mi hlavně o to, jestli jste to některá zažila, jak dlouho to může trvat a co s tím. Díky moc

marukm
30. lis 2014

@sonic2 Našemu malýmu je skoro 5 měsíců, a když se mu nikdo nevěnuje, tak se taky vzteká. Tak se mu prostě věnuju a modlím se, aby to jednou přešlo.

nikollita
30. lis 2014

Přejde to přibližně v době, kdy se začne pohybovat, alespoň u nás 😀

veru324
30. lis 2014

@sonic2 máme to stejně, jako u @marukm a začlo to přibližně ve 3 měsících. On tedy vydrží třeba při vaření u mě v lehátku, kdy mu povídám, ale jinak ne. Takže když je potřeba něco dělat jinýho, jistí to šátek nebo nosítko, to kouká a je v pohodě.

katyxq
30. lis 2014

pořiď šátek nebo ergonomické nosítko 😉, je tu skupina Nošení dětí, tam ti jistě poradí

sonic2
autor
30. lis 2014

Diky moc. Nositko už pořizuju, jen nevím, jestli to bude ono, když je čelem ke mně a nevidí kolem. Snad jo 🙂

wenduliks
30. lis 2014

@sonic2. Nas maly to delal od narozeni 🙂 nositko nepomohlo,chtel videt. Dostala jsem z toho vecneho noseni zanet slach do obou rukou. Preslo to,az kdyz se zacal sam trochu pohybovat,tedy po 6.m. Ja jsem nemela to srdce ho nechat brecet,takze jsem opravdu nosila v jeho bdelem stavu porad a pritel tez. Dnes je to usmevavy vesely pohodar,a kazdy,kdo ho vidi rika,ze je to spokojene mimco. Tak verim,ze se nam ta pece vyplatila. Nekdy toho bylo moc,ale ja si rikala,ze to neni na porad!! 🙂 Drzim palce.

sonic2
autor
1. pro 2014

@wenduliks Tak ja mam zatím zanet slach jen v leve ruce. 🙂 Ale co není, muze byt.Tak to me cekaji prima chvile, jestli nositko nezabere.