3měsíční holčička nechce nosit čepičku
Zdravím.
Chtěla jsem se zeptat jestli některä z vás měla něldy podobný problém. Mam 3 měsíční holčičku a cca do 2.měsice nebyl problém s tim, aby měla čeičku ma hlavičce. V tech hicech šileně brecela asi jo bylo horko protoze ma hodne vlasku, tak jsem ji cepku necpala, ale ted kdyz se ochladi netusim jak ji dostanu neco na hlavicku☹ kdyz ji s cepkou na hlavne chovam je vse v poradku, ale polozim ji do kocarku a rve jak tur a neprestane at delam cokoliv☹
Aha to me nenapadlo. Dekuju moc zkusim😉
Jestli jí třeba nevadí šňůrky,etikety uvnitř čepičky nebo moc tvrdé a vystouplé švy?
Aha etiketky ty me nenapadly tak na to jeste mrknu. Diky😉 a snurky by vadit nemely ona mechce ani ten lehounkej satecek kterej je jen pres ouska.
Coz ted ji v nejhorsim cepku medam jenze co az se ochladi. Dr. mi rekla ze ji mam taky nechat bez cepky a v zime ji hold dostane a chvili bude rvat kemze ji se to rekne☹ Karolinka mi pak breci az tak ze sotva popadne dech a je zpocena z revu a ke vsemu se i z toho jeste poblinka☹ Ale tak bude zas o trosku starsi za chvili tak snad se srovna a zvykne si🙂
@mrackovka čepičku bych nedávala, v kočárku na ni netáhne a já třeba u vajicka mám takovou stříšku a většinou ma třeba mikinu s kapucí tak má jen to;+)) ale fakt zkusit jestli ji tam něco neskrabe.....
A nemuze ji to vadit treba pres ouska ? Jestli ji to treba netlaci nebo neco. Asi bych zkusila mikinku s kapuci 🙂
V teplech dávám klobouček, v zimě čepičku a taky to není zrovna milovník pokrývek hlavy 😀 Ale ten klobouček je v pohodě.
Holky dekuju za rady🙂 proberu cedulky, svy atd a zkusim co udela potom🙂 jsou to kuliferdove ty nasi drobecci co? Kdyby nam tak mohli rict co je trapi🙂

Zkus kukličku. Já čepičky nedávala vůbec.