4týdenní miminko dlouho pije umělé mlíčko

lusilita
4. zář 2016

Hezký den maminkám..........musím se obrátit na vás všechny, které krmíte mimi umělým mlékem. Máme 4týdenní dcerku, druhé dítko. Mám takový problémek, nevím si rady......přes den, když pije z láhve (nutrilon) strašně dlouho ji to trvá....i klidně 30 minut pije 90 ml, mezi tím si dáchne, v noci usne, musím budit, je taková louda.......možná se to zlomí, ale.......přes den, pokud nespí 3 hodiny v kuse, tak chce pořád láhev do pusiny, 2x si lokne a pak dyndá, jakoby se uspávala, když ji láhev vyndám, řve........přitom prostě nemá hlad, jelikož to nejsou ani 3 hodiny, co jedla.......je to takový začarovaný kruh.......jestli se to ustálí, jestli ji mám dávát pokaždé.....i klidně po těch dvou hodinách, už jsem začala dávat mezi jídly i fenyklový čaj, aby pořád neměla mléko........i kapky Espumisan, jelikož má bolení, když chce pořád jíst, když je vzhůru. Když spí v kuse 3 hodiny a více, je to v pohodě, sní, co má.......ale trvá ji to opravdu 30-45 minut...........večer se mi i stává, že sní třeba 60 ml, dám do postýlky a za chvíli chce zbytek dojíst........víc jí než spí 🙂 u prvního syna to tak nebylo, taky nebyl kojen, ale měl láhev za 5 minut snězenou.......Myslíte, že se to nějak zlomí? ta délka jídla? jestli i to, že i někdy nespí moc přes den je normální?
Malá se narodila, měla 3 kg, spadla v porodnici na 2,7 kg, dnes máme 4 týdny, ve čtvrtek máme vážení.....jelikož byla první týden moc spavá a nejedla........jestli se nyní nedojídá a chce vše dohnat. Díky za názory 🙂

te_reza
4. zář 2016

Malá taky pila dlouho, buď usínala a nebo ublinkávala, nevím jestli to není tím, že to je flaška a né prso, to vypiluje.