icon

5,5měsíční miminko pořád jenom kňučí

beruska1003
13. kvě 2018

Ahoj holky,prosím potřebuju uklidnit,mam taaaak nespokojené miminko,má 5,5 měsíce.Pořád jenom kňučí a kňučí.Kojím ho na požádání, nosím v šátku a jen co ho položím a chci něco udělat, dojít na záchod, do pračky hned kňučí. Jsem už z toho vyčerpaná ☹ máte to tak někdo ? Je to moje 2 dítě u první tohle neznám.Děkuji

duetka01
13. kvě 2018

Ahoj, tvé dítě prostě jen vyžaduje kontakt, je zvyklé na tebe, cítí se spokojeně s tebou, je to přirozené..dávej mu usínáčka, hlad ho, nos ho..nebo ho uspávej venku v kočáře je tam ted nádherně, malý mi spal co chvíli venku na čerstvém vzdoušku, možná je jen přetažené...neboj to odezní, chce to jen vydržet a pevné nervíky! 🙂

leki
13. kvě 2018

Moje prvni takove bylo taky. Zacalo se to lamat jak zacal lozit a mohl svet prozkoumavat sam. Ja teda nekojila na pozadani pac bez dostatecne pauzy mu to delalo spatne a zvracel. Nicmene ted ve dvou letech je uplne v pohode.

ronja55
13. kvě 2018

Mám to samé. Syn 7 měsíců je totální závislák. Denně ho nosím v šátku tak 4-5 hodin. Hrát si vydrží jen když sedím vedle něho. Jakmile odejdu ž místnosti hned řve. Tak že s ním chodím í na záchod. V noci spí š námi v posteli a nejlíp nalepený na mě, tak ze se nemůžu ani pohnout. Je to náročné ale je to přirozené . Dítě prostě potřebuje kontakt a blízkost matky. Užívám si to dokud mě potřebuje. Počkejte za pár let budete na to vzpomínat až vás už tolik potřebovat nebude.

mku
13. kvě 2018

Ja mam chlapecka 10m a protoze mel pomerne velke problemy a hospitalizace tak se z nej stal pekny zavislacek... abych se nezblaznila tak ho co nejvic zapojuji do cinnosti co potrebuju udelat... kdyz varim, sedi v zidlecce, ma varecku nebi neco a pomaha.. to same u zehleni... ma tam deku, hracky a pracuje se mnou... vecer usne sam, ale po par hodinach uz se presouva ke me a spime spolu az do rana... na wc musi se mnou, nebo na me aspon kouka z dalky 😎 je to takhle od cca 4m... a kdyz prijde domu tatinek tak mu ho hned soupnu at si taky uzije... nastesti ted uz leze, takze bouchnou dvere a malej uz pelasi tatinkovi naproti 🙂