Analyzátor pláče WhyCry - zkušenosti
Vite o tom nektera neco prosim??Dekuju
Po par dnech se na svoje mimino podivas a budes vedet co mu je, co chce, proc breci. Kazdym dnem co bude starsi tak se budes ucit a chapat. Lepsi je vyzkouset vic veci jak a cim dite utisit nez zkouset nejakou blbou vychytavku... zkus zapojit trochu svuj rozum
nemůže být lepší analyzátor, než máma....ne. tak daleko to ještě, doufám, nedošlo. mysli, ženo🙂
Neslyšela jsem o tom, ale asi jsem špatná matka, protože minimálně první dva měsíce jsem většinou netušila, pokud to taky nepoznáš, nepropadej chmuram. Klid, nakonec na důvod přijdeš i selským rozumem a vylučovací metodou.
@natysnovec vím o tom, ale nepořídila bych si to.
Koukala jsem na net ještě v době, kdy jsem byla těhotná a tohle když jsem objevila, při hledání zcela něčeho jinýho, jsem si řekla, pro-bo-ha!!! co všechno je v dnešní době jinak.
Když se pak malej narodil a plakal, vzpomněla jsem si na to, ale ne proto, abych si to koupila, ale proto, že existuje stránka, myslím že někde na youtube, kde ty nejčastější druhy pláče jsou i s vysvětlením, co který pláč znamená.
Nekupovat, moje rada. Intuice a láska matky dovede víc, než sto chytrých aplikací.
🙄 šmarja, co všechno lidi vymyslí, a hlavně - kolik lidí to bude kupovat🙂
@makronka222 jezis ja nechapu co mate.Ja se jen ptala zda s tim mate zkusenosti ne ze ho chci kupovat.Slo jen o to ze sem na to narazila.Tak sem se zeptala
Stejně za tebe nepohladí, plinu nevymění ani nenakrmí.... Kdyby to umělo aspoň přebalovat, tak to by byla věc 😂😂😂
@cuuza jasny...ale jak rikam KUPOVAT HO NEBUDU JEN JSEM SE ZEPTAALA...

@natysnovec slysela jsem, nevim, jestli to funguje. Ale ja myslim, ze nejlepsi analyzator place je milujici mama. 🙂 Miminko ma par druhu place, ktere kazda mama rozezna behem velmi kratke doby. Tak nac takove bazmeky 🙂