icon

Analyzátor pláče WhyCry - zkušenosti

natysnovec
24. lis 2018

Vite o tom nektera neco prosim??Dekuju

sudylichozrout
24. lis 2018

@natysnovec slysela jsem, nevim, jestli to funguje. Ale ja myslim, ze nejlepsi analyzator place je milujici mama. 🙂 Miminko ma par druhu place, ktere kazda mama rozezna behem velmi kratke doby. Tak nac takove bazmeky 🙂

makronka222
24. lis 2018

Po par dnech se na svoje mimino podivas a budes vedet co mu je, co chce, proc breci. Kazdym dnem co bude starsi tak se budes ucit a chapat. Lepsi je vyzkouset vic veci jak a cim dite utisit nez zkouset nejakou blbou vychytavku... zkus zapojit trochu svuj rozum

berenika39
24. lis 2018

nemůže být lepší analyzátor, než máma....ne. tak daleko to ještě, doufám, nedošlo. mysli, ženo🙂

cherris
26. lis 2018

Neslyšela jsem o tom, ale asi jsem špatná matka, protože minimálně první dva měsíce jsem většinou netušila, pokud to taky nepoznáš, nepropadej chmuram. Klid, nakonec na důvod přijdeš i selským rozumem a vylučovací metodou.

xxx3d
26. lis 2018

@natysnovec vím o tom, ale nepořídila bych si to.
Koukala jsem na net ještě v době, kdy jsem byla těhotná a tohle když jsem objevila, při hledání zcela něčeho jinýho, jsem si řekla, pro-bo-ha!!! co všechno je v dnešní době jinak.
Když se pak malej narodil a plakal, vzpomněla jsem si na to, ale ne proto, abych si to koupila, ale proto, že existuje stránka, myslím že někde na youtube, kde ty nejčastější druhy pláče jsou i s vysvětlením, co který pláč znamená.

Nekupovat, moje rada. Intuice a láska matky dovede víc, než sto chytrých aplikací.

rousse
26. lis 2018

🙄 šmarja, co všechno lidi vymyslí, a hlavně - kolik lidí to bude kupovat🙂

natysnovec
autor
26. lis 2018

@makronka222 jezis ja nechapu co mate.Ja se jen ptala zda s tim mate zkusenosti ne ze ho chci kupovat.Slo jen o to ze sem na to narazila.Tak sem se zeptala

cuuza
26. lis 2018

Stejně za tebe nepohladí, plinu nevymění ani nenakrmí.... Kdyby to umělo aspoň přebalovat, tak to by byla věc 😂😂😂

natysnovec
autor
26. lis 2018

@cuuza jasny...ale jak rikam KUPOVAT HO NEBUDU JEN JSEM SE ZEPTAALA...