Batefoot blikací - kde je sehnat?
Prosím o radu, zda je možné sehnat BLIKACÍ barefoot (kompromis) boty pro kluka vel. +- 31...
Mic díky za váš čas a preji hezkou neděli
V nějaké diskuzi svítící boty řešili formou svítících klipu na boty. Ještě teď jsem někde viděla svítící d.d.step, ale to není již moc kompromis.
Nemají little blue lamb? Vím, že mívali blikací, ale nevím, zda v těch větších velikostech.
@fifina86 dekuju, myslela jsem si to 🙁
@ada22 aha, diky, mrknu.
@leilinka1234 díky, koukala jsem a nenašla... 😔
@leilinka1234 meli piskajici ne blikajici ;)
@lllucielll chapu, ze dite po nich touzi, taky obouvam bf a ditko melo urcity pozadavek, ktery neslo splnit, mrzelo me to. Ale pak si vzpomenu na jednu “hlasku” z psychologie, ze je dulezite, aby dite zazilo obcas stav neco si hrozne prat a nedostat to. Treba je tohle prave ta situace u vas ;)
@fifina86 pískací? Nikdy! 😆
Ano, touhle myšlenkou se taky řídím a syn to zvládá dobře. Je opravdu skromný, v obchodě nevyžaduje něco koupit, nedělá scény... Blikací boty chtěl už v zimě, nedostal a zvládl to dobře. Teď bude mít svátek a zmínil se opět o blikacích botách... Tak se budu snažit něco najít. Koukám, že existují i svítící tkaničky...
@lllucielll asi díra na trhu ☹ Chápu tvůj postoj, že nechceš dát klukovi nevhodný boty, ale s tím že nedostane vše buď opatrná, samozřejmě není dobře, aby mělo dítě všechno, na co si ukáže, ale pokud po nich opravdu velmi a dlouho touží, tak aby si z toho nenesl trauma pak... To píšu z vlastní zkušenosti, takových traumat mám z dětství víc, protože moje máma ač je velmi štědrá a skvělá, byla v určitých ohledech velmi neústupná a pokud něco uznala za zbytečný, nevkusný nebo dokonce nevhodný, mohly jsme to chtí sebevíc a měly jsme smůlu, protože takoviu věc pak zakázala koupit i babičkám ☹ Jedním z příkladů bylo tamagotchi, měly ho všechny děti, kromě těch z opravdu chudých nebo divných rodin - ani jedno jsme nebyly... Toužila jsem po něm tak moc, že jsem si ani k Vánocům, ani k narozeninám, k svátku nepřála nic jinýho, no máma se rozodla, že je to předražená blbost....
Třeba najdeš způsob, jak synovi s botama vyhovět 🙂
@martinka_33 moje mamka byla stejna, zrovna i toto nam koupit nechtela, ale mohli jsme si na to nasetrit a koupit ;) Nevidim to jako trauma, proste rodice maji nejaky postoj a nejake duvody, i ty mas urcite veci, pres ktere “vlak nejede”.
Ty svítící a blikající tkaničky do kvalitních barefoot botiček mi připadají jako skvělý kompromis. 😊
@fifina86 hmm, my jsme ani to kapesný neměly.. První svoje peníze jsem měla až z brigády.. To určitě mam a mít teprve budu, zatím jsou moje děti malé a po ničem nevydrží toužit dlouho, ale určitě časem s nějakou nepřípustnou kraviniu přijdou 😀
@pipi_puncocha mně taky, tak snad seženu 😊

Barefoot blikajici ani kompromis neexistuje.