Biogaia kapky vs. Biomaxik baby. Je rozdíl?

ondruchovat
14. zář 2019

Dobrý den Maminky , mEli jsme dva měsíce kapky biogaia a teď mi doporučila v lékárně jejich kapky , rikala ze to je úplně to samé , nicméně mi přijde ze teď chodí na velkou mnohem méně , chodila každý den , teď co druhy až co třetí den , docetla jsem se ale ze v kapkach od maxe je těch bakterii dokonce více .. myslíte ze to střevo to muže tak vnímat nebo je to nesmysl a zda se mi to ?

alemari
14. zář 2019

Jakého důvodu je dáváš? Po atb?

ondruchovat
autor
14. zář 2019

@alemari při UM

alemari
14. zář 2019

@ondruchovat jak staré dítě?

ondruchovat
autor
14. zář 2019

@alemari při přechodu z mm na um , zácpy , prdiky , stolice 1x za 4dnY . Po biogaia kap. Vše zmizelo , doporučení ať bereme minimálně 3mesice

ondruchovat
autor
14. zář 2019

@alemari 3mesice má dcera

alemari
14. zář 2019

@ondruchovat hmm, malinkatá, otázka jestli to je kapkama🤔.... já mám s Maxe kapky taky pro dceru po atb a tráví ji krásně. Asi byla na ty první zvyklá?

ondruchovat
autor
14. zář 2019

@alemari myslím ze ano , nic jiného nedavam a nic jsme nezměnily ..

jitule_hrachule
14. zář 2019

@ondruchovat Ahoj ja nedám na kapky biogaia dopustit, syn na UM klidně i pět dní bez stolice a to už pak bylo peklo, nechtěl jíst, plakal, po třech dnech bez stolice spal v noci hodinu a půl a pak brečel. Když mi kamarádka doporučila kapky biogaia, tak stolice každý den, veselé miminko, které spalo celou noc, UM strašně ucpává a ja se bála kapky vysadit kapky dobrých 6 měsíců, pak jsem je dávala ob den, až úplně přestala, ale když se dítě svíjí jak had a pláče hlady i bolestí, tak to je silne kafe na psychiku. Druhého syna jsem bez problémů kojila a žádné problémy, u staršího to dělal Nutrilon.