Mám syna 3.5 roku a bude muset nosit brýle.Ted tápu, jaké mu mám koupit.Optik mi říkal,že kovové jsou lepší, protože se dají opravit, pokud se rozbijou, kdežto plastové ne.Já si myslím, jestli ty plastové ale zas nedrží líp na nose, když tam nejsou ty postranní držáčky jako u kovových.Tak pokud máte někdo už zkušenost, jaký typ brýlí je lepší pro prcka začátečníka, tak budu moc ráda za vaše rady a zkušenosti 🙂
Ahoj já dcerce koupila taky brýle na gumičce. Žádné problémy jsme s brýlkami neměli. Máme je od značky Polaroid a jsme velmi spokojení. Mají polarizační vrstvu, která zabraňuje odleskům. Nejlepší je ale vysoký UV faktor, který jí chrání očíčka před sluníčkem. http://www.bryle-polaroid.cz/detske-bryle/polar...
ahoj ma tu nekdo detatko ktere nosi bryle active baby?? a fotku?
Dobrý den mam maleho chlapečka, který ma bohužel vrozenou očni vadu a tak už je potřeba pořídit mu první brýlky. Doporučili byste mi nějakou optiku kde by pro děti měli levné brýlky?
@marmazel tie bocnice sa daju akoby vytočit opačne.. Neviem ako to vysvětlit, ale urcite chod do optiky, dobrý optik si s tým poradi.. Akoby ich na tom mieste, kde tlacia, ohne na opacnu stranu..