klara_vit
icon
Uživatel klara_vit je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od klara_vit.
klara_vit
•
26. čer 2016

Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s Pesarem? Doktorka mi to doporučila po porodu císařským řezem jako nejlepší - nemůžu brát klasickou hormonální antikoncepci, tak by mě zajímalo jestli je to účinné a jak jste spokojené se zaváděním a hlavně vyndáváním? Díky.

klara_vit
•
26. čer 2016

super napišu pm o nějake info mužu?

klara_vit
•
26. čer 2016

No to trvalo celkem dlouho asi pul roku, ale doktorka řikala že to je prostě normalní že každe tělo se stím vyrovnavá po svém.

klara_vit
•
22. čer 2016

Já jsem děti nechala letos očkovat, navíc jsem využila příspěvku od pojišťovny. Jsem pro očkování, chápu rodiče, kteří se brání a nemám nic proti. U mých dětí nemoc riskovat nechci, je to každého věc.

klara_vit
•
22. čer 2016

Mohla bych se zeptat jakou pojištovnu bude moje dítě mit po narozeni? Stáva se automaticky členem moji pojištovny? Nebo mu ji mužeme vybrat. Děkuji za odpovědi.

klara_vit
•
22. čer 2016

Pepe jeans mam oblibene bohužel malo kde mají cely obchod většinou musim chodit do těch mixu viz peak atd.

klara_vit
•
20. čer 2016

Ahoj prosím, jakou vybrat antikoncepci po porodu. Máme  3 děti, což nám plně postačuje.... ha antiko jsem užívala spoustu let, ale vždy jsem dlouho hledala, která mi sedne. Měla jsem problémy s pletí, náladovost, deprese, naprostý nezájem o sex…prosim poradte jakou nehormonalni nasadit

klara_vit
•
16. čer 2016

Tak tohle čtu hrozně ráda, HA beru bez přestávek už asi 12 let a poslední rok uvažuju o vysazení…ale mam strach jak na to tělo zareaguje…

klara_vit
•
31. kvě 2016

Kupuju nové i bazarové věci, podle toho jak to vidím, že je to zničené nebo není. Sama dost prodávám věci. Mě spíš hodně udivuje, jak nechají maminky ty děti se plazit po zemi, v bahně, v loužích a mají na sobě normální věci (džíny, bundu, svetřík). proč je to nechají ničit? Když si jdeme hrat jsme oblečení huř a když jdem do školky nebo do školy tak mam děti vždy pravené.

klara_vit
•
27. kvě 2016

Ahoj, rádi bychom s manželem koupili byt v Praze, naší podmínkou je blízko metra. Nejsme ale z Prahy a tak nevíme, jaké lokality jsou dobré a kde máme hledat. Mohl by nám někdo poradit? Moc děkuji!

klara_vit
•
26. kvě 2016

S Cayou zkušenost nemám, ale Femcap (taky takový moderní pesar) je fajn. A dá se kombinovat i s tělískem - pokud nechceš otěhotnět v příštích asi pěti letech, šla bych do tělíska

klara_vit
•
25. kvě 2016

Já jsem zásadně pro byt ve městě. Něco většiho 3+1 s terasou. Pro mě idealní nejlepe v Praze spiš na kraji než uplně v centru ale hlavně ve městě. Všechno je tu prostě tak nějak jednodušši.

klara_vit
•
25. dub 2016

Chystám se brzo vysadit HA a přejít na kondom a nebo kombinaci Pharmatexu s přerušovanou souloží, tak bych měla ráda všechny informace pohromadě...

klara_vit
•
24. dub 2016

Slovo depka je dnes moderní. Student jde ke zkoučce a má depku. Někdo má depku z počasí. Ale deprese je něco jiného. Kdo ji poznal ví, že není o co stát. Nic vás nebaví, nemůžete se soustředit na TV, na čtení, na běžnou práci, je vám všechno jedno, potíte se jako prase a klepete se při každé maličkosti, ráno nemůžete vstát z postele, protože jste tak strašně unavení, že to prostě nejde, k ránu vámi projíží návaly něčeho jako je strach, úzkost....Jsem ráda, že už jsem v pořádku.

klara_vit
•
24. dub 2016

S tím fondem by mě to taky zajimalo…moc se mi tomu nechce věřit, jak k tomu přijdou ty co rodi v zimě…

klara_vit
•
18. dub 2016

Hloupsot dítě ma byt v klidu v kočarku a ne ho krčit v nějakym šatku na těle…pitomina

klara_vit
•
27. bře 2016

Ahoj ja z vlastní zkušenosti doporučuju víc globule u toho kremu jsme si nikdy nebyla moc jista davkovánim. Mala nepřijemnost je že ta globule se musí zavest chvili před…

klara_vit
•
20. bře 2016

No ja s nakupem oblečeni přes internet nemam vůbec dobře zkušenosti. Bohužel pokažde jsem musela vracet… raději si to zajedu vyzkoušet v klidu a když sedne kupuju když ne tak jdu o dům dal

klara_vit
•
18. bře 2016

Dobrý den mam maleho chlapečka, který ma bohužel vrozenou očni vadu a tak už je potřeba pořídit mu první brýlky. Doporučili byste mi nějakou optiku kde by pro děti měli levné brýlky?

klara_vit
•
25. únor 2016

Už jsem se tolikrat naštvala a musela vracet že už to radši ani nedoporučuju.

klara_vit
•
23. únor 2016

Ahoj poradi mi někdo kde je seženu v Brně?

klara_vit
•
22. únor 2016

Ahoj uvažuju o přechodu k pojištovně ministerstva vnitra jsou nějake vyhody pro prodiny s dětmi?

klara_vit
•
22. únor 2016

Ahoj nevite kde by se v Brně dal koupit pesar Caya připadně Femcap?

klara_vit
•
21. únor 2016

Koukejte koukejte http://www.freeport.cz/desigual-na-freeportu 🙂) to vypada že bychom naši oblibenou značku mohli sehnat konečně za levnější cenu než, kterou nam běžně uvaději v nakupacich 🙂

klara_vit
•
21. únor 2016

Ahoj, nemáte, prosim, někdo tip, kde v Brne se daji koupit Bachovy esence?