Časté čurání - i 3x za 20 minut (syn 2 roky 4 měsíce)
Dobry den, potrebuju radu od nekoho,kdo se s tim uz setkla,nemuzu svou otazku najit nikde v diskuzi ☹ Syn ma 2 roky a 4 mesice,chceme odplenkovat,ale po 2 dnech jsem to vzdala ☹ On cura i 3x za 20 minut :O Nekdy se rekl, ale vetsinou se pocural na zem. Pres noc ma plinu uplne jeste nacuclou. Myslite,ze jeste nema drzeni a mame pockat?Nebo to chce fakt jen vyrrzet? 🤔 mamepockat?
Dcera má 2 a půl a teprve tak měsíc nečůrá každou chvíli. Jako ona hodně pije,ale fakt tsk měsíc před teprve začala čůrat větší množství najednou a méně často,takže už ji jde i sebrat plenku.
Dcerka má 2 a půl a asi tak před měsícem si začala konečně říkat že chce čůrat a máme to stejně,přes den čůrá snad po 5ti minutách,ještě to neumí pořádně zadržet ale už se to pomalu zlepšuje 🙂
Syn ještě v květnu to co popisujete, měl přesně 2,5, teď v červenci bez plen, prostě k tomu potřeboval dozrát, taky jsem se bála, aby to do školy stihnul 😀
@zuzadymka
Nebojovala, když jsem viděla, že to nejde, tak jsem vrátila pleny, pak na začátku července jsme zkusili znovu, protože jsem chtěla přes léto určitě odplenkovat, a to už vyšlo, za tři dny byl komplet bez plen, i do auta, na nákup, od té doby se nepočůral, jen na noc ještě máme, teď v těch vedrech chce hodně pít i večer, tak plínka je ráno většinou mokrá.
U nás jsme přešli na nočník ve dvou letech a čtvrt cca. Teď je mu 2 a 7 měsíců a ven chodíme bez plenek, na noc dávám, ale uvažuju, kdy přestat, má ji suchou dejme tomu 6 dní v týdnu ráno. Ale v září čekáme bráchu a mám strach, aby toho na něj nebylo moc. Když hodí někdo názor, budu ráda... Nicméně učení bylo taky peklo a měl to úplně stejně, čúral snad pořád 🙂 Podle mě je to normální, později se to upravilo a dneska čúrá třeba 4krát, 5krát denně. Podle mě dost dělá i to, jak se na to prcek soustředí.
Ještě bych vrátila plenku a zkusila znovu za měsíc. Měli jsme to podobně.
Zdravim, taky se zeptam zkusenejsich maminek. My tedy neresime tento kratky interval jako zakladatelka, syn 2 a 3/4 uz vydrzi cca 3h bez curani, ale zaboha nechce curat na nocnik/wc/venku vestoje. Kdyz chci vytahnout pindu nebo posadit na wc, tak se brani. V dobrem rozmaru posedi s knizkou, ale stejne nic neudela. Vzdy bud ceka na plinku na spani nebo na vanu ( vecerni koupani ) nebo se vycura pri koupani v bazenu. Pokud uz nemuze vydrzet, tak se pocura a pak prijde. Nehlidam ho bohuzel kazdou vterinu, mam jeste jednoho. Zkousime od zacatku cervence. Mam vydrzet, kdyz uz to zkousime tak dlouho? Skolku mame od zari, ale uz zacinam pocitat s tim, ze to nestihneme. Dekuji.
My jsme to ukazovali názorně, jak čůráme my, splachovali jsme naše hovínka, zní to hrozně, ale aby viděl, že to je normální. S čůráním syn tolik problém neměl, i když sedět na nočníku nechtěl, chtěl stát, horší to bylo s kakáním, to nechtěl o nočníku ani slyšet, nakonec zabrala odměna, jedna lentilka za hovínko. Trochu jsem se toho bála, nechtěla jsem původně odměňovat, ale nic jiného prostě nezabíralo, teď už chodí a krásně si říká i bez odměn. Ale chtělo to počkat na ten správný čas, v květnu to ještě nešlo, v červenci už v pohodě. Koupila jsem i dobrou knížku, na ní jsme často koukali, "Víš, co má v plínce myš?".
@zuzadymka u nás to bylo stejné, vrátili jsme plínku a v 2 a 6 měsíců najednou změna a šlo to v pohodě