DADA plenky Extra Care nebo Extra Soft. Jaké doporučíte?

zikisek
28. pro 2019

Ahoj holky,cekame miminko a planuju latkovat,ale rada bych mela v zaloze jednorazovky. Rozhodla jsem se pro Dada plenky,ale nevim,jaky je rozdil mezi extra care nebo extra soft? Mate vyzkouseno? Ktere vam sedly vice? Muzete doporucit? Popripade jsem cetla i nejake sovicky,tusim Tesco to bylo? Pampers prosim ne,ty mi nedoporucujte.

lenka0703
28. pro 2019

Používáme Dada extra care (fialové). Jsou dobré, dobře sedí, dobře sají, malá nebývá opruzená, nicméně na noc dávám Pampers premium care, protože Dada toho tolik nepobere. Nechci ti nic doporučovat, jen aby jsi měla představu. Sovicky z Alberta a Huggies pro nás katastrofa.

sudylichozrout
28. pro 2019

@lenka0703 Tak ja mam presne opacnou zkusenost 😀 Pampers katastrofa, vyzkouseno nekolik druhu, po vsech se mi obe dcerky opruzovaly. A DM Babylove + sovicky z Berta uplne naprosta spikojenost. Davam je i na noc.
Je to vtipny, co mama, to jina zkusenost 😉

sobist
28. pro 2019

Za sebe zase můžu říct, že jakékoliv DADA plenky jsou super. Nikdy jsem s nimi neměla problém (zatím) ani u jednoho z dětí.
Stejně dobře mi sloužily Bella Happy a sovičkové z Alberta jsme měli taky, a byly fajn, jen mě osobně se nelíbilo jak smrdí. Ale děti jsem neměla z plenky opruzené nikdy.

A vzhledem k příspěvku výš bych za sebe řekla, že jsme nějaké Pampers dostali jako plenkový dort, takže nevím přesně druh, ale moje téměř tří měsíční dcera ty Pampersky vždycky pročůrá do dvou hodin.. :D

jannym
29. pro 2019

Pro syna pouzivam nacestovani Dady ( ale uz pro vetsi pantsy a jsou v pohode, jen mi prijde ze mu nesedi dobre u nozicek a obcas prosakne - ake to je dite od ditete), super za me jsou albertacky privatky, nebeleny, nechlorovany - pred vanoci nemeli u nas v albertu nadkladnene, tak manzel pritahl z lidlu, mela jsem trochu strach protoze dcera z nich byla opruzena - a super, dokoncemu i lip sedi na telicko, ale nikde jsem nedopatrala zda je beli, takze az dobereme balicek tak se nejspis vratim zpet k albertackym

fouskovi
29. pro 2019

U nás super Dada jak ty fialový a i ty zelený vydrželo vše kde má a do náhrady mám ještě z DM drogerie Babylove

leilinka1234
29. pro 2019

U nás víc frčí dada fialové. Máme i zelené, vzala jsem je na zkoušku, protože byly v akci, ale zdá se mi, že když je v plínce delší dobu, lehce se oprudí. U fialových se to nestává, takže dávám zelené jen když vím, že je pravděpodobnost brzkého přebalení.

makra1988
29. pro 2019

Osobne používáme softky(teď už jen 6tky na spaní) , extra Care mi přišli tvrdé. Ale to už je tak rok, co jsem zkoušela i ty fialove a opět se změnilo balení. Vyzkouším zase s novým přírůstkem 😀
Pampers jedině bílé Care, ale ty dřívější, než se změnili, byli nejluxusnější, teď už ta cena za to nestojí. Škoda.
Jinak výborna zkušenost ještě z dm babylove (obyc nebo ty bio super).Tesco se taky dá.
Ale jak píšou maminky, je třeba vyzkoušet, každému dítěti pasuje něco jiného.

krista25
29. pro 2019

Ahoj používáme Dada fialové, Svíčky z Alberta a tchyně tedka koupila Bebelino z Penny a taky mu nevadí. Na Pampers má alergii, jedině ty bílé. 😊Jinak po Pandach a obyčejných z Alberta se mi opruzoval.

lenka0703
29. pro 2019

Zkrátka co maminka, to jiná zkušenost. Chce to vyzkoušet...😉

veronikacv
29. pro 2019

@zikisek Používám fialové... Rozdíl mezi fialovými (extra care) a zelenymi (extra soft) je, ze fialove vice sajou a mají proužek, co ukazuje vlhkost. Zelene tolik nesají, ale jsou s aloe vera. 🙂

zikisek
autor
29. pro 2019

@veronikacv jsi úžasná 🙂 moc děkuji za vysvětlení rozdílu 🙂

amazonkajanik
29. pro 2019

Já Pampers zavrhla hned na začátku, malej věčně mokrej. Sedí nám Bebelino z Penny, Lupilu z Lidlu ze začátku a teď Gaga z Tesca, ty poberou hodně, vel.5 dávám i fence,jelikož je stará a neudrží to. Žádné z nich nesmrdi, malý není opruzely

zuzita15
31. pro 2019

@zikisek ja pouzivam fialovy Dada a jsou prima, ted jsem si jeste privezla z Nemecka Hipp a ty jsou asi jeste lepsi (maji lehounkou nevtiravou prijemnou vuni), akorat na nich neni indikator pocurani. Plenka protekla vseho vsudy trikrat, a to kdyz prebaloval tatinek 😁 dedeckum davam na prebaleni Pampers panty nebo panty Babydream z Rossmanna a taky dobry. Jediny plenky, ktery se mi moc nelibily, ale ani s nima jsem nemela problem, byly plenky z Billa.

zikisek
autor
31. pro 2019

@zuzita15 děkuji 🙂

pipi_puncocha
31. pro 2019

Holky a ty Dada se musí objednávat z internetu? Nebo je někde prodávají i v kamenném obchodě? Díky moc, jsem co se plenek týče začátečník.😁

elher
31. pro 2019

Ahoj, my už za ten rok vyzkoušeli snad skoro všechny značky, co jsou na trhu. Za nás můžu říct, že víceméně jsme neměli problém se žádnými plenami, ale třeba mě přišlo, že se mění kvalita těch plen stejné značky i s velikostí. Třeba konkrétně pampers premium mi přišli do velikosti 3 úplně nejleší, vydrželi dlouho, i těch 12 hodin. Od 4 už to bylo horší a ještě když pak změnili balení, změnila se i kvalita pampersek a to k horšímu. Malému teď na noc dávám jedině ty Pampers Pure, ty vydrží celou noc.
S ostatními značkami jsme neměli žádný problém. Některé vydrží déle, některé méně. Takové ty levnější pleny (Albert, Tesco, DM, Teta, Rossmanatd.) dávám většinou jen doma, když vím, že ho můžu kdykoliv pebalit. Když jedeme pryč, tak tak fialové Dada, na delší dobu pak Pampers premium.
Co se týká konkrétně Dada plenek, nevadí nám ani jedny. Zelené vydrží o něco méně, fialové jsou trochu lepší.

Zam ne tedy určitě chce vyzkoušet, co vám bude vyhovovat.

@pipi_puncocha - Dady koupíš v Polsku, popřípadě jsem kupovala na internetu (třeba přes inzeráty na FB). Ale třeba tady u nás v Praze teď otevřeli outlet drogerii a mají je i tady.

zikisek
autor
31. pro 2019

@elher outlet drogerie? A kde pokud se mohu zeptat?dekuji

elher
1. led 2020

@zikisek je to na Proseku, ulice Jablonecká. U malé Billy a pošty.

mdmartina
1. led 2020

@zikisek Od narozeni pouzivame Dada Extra care fialove, ted uz jsme na velikosti 3 a rovnou jsem koupila i zasobu velikosti 4. Maly po nich neni opruzely, coz tedy nebyl ani s Pampers, ale Dada lepe sedi, zatim neprosakly a navic vyjdou o dost levneji. Dostali jsme i dm babylove, byly fajn, v plene se vytvoril gel po nasaknuti, byly suche, ale tezke a hodne zvetsily objem.

sabca21
22. bře 2020

tak pokud je chceš jenom do rezervy a nechceš za ně utratit moc peněz tak zkus Panda, a vzala bych třeba velikost 2, ta ti vydrží delší dobu pro mimčo a za tu cenu jsou dobrý

kamca050
17. čer 2021

Děvčata, pokud byste některá měla zájem, tak tu mám několik úplně novych balíku Dada Extra Care Pants 4, 39ks v balení. Balik za 180,-, při odběru více než 3 balíku je balik za 170,-. Osobní vyzvednutí v Plzni a nebo při platbě předem zašlu přes Zasilkovnu🙂