icon

Daly byste dítě do školky, když jste doma s mladším?

lucka662006
3. únor 2015

Ahoj maminky, male budou za mesic 3 roky a mam moznost ji dat jiz do skolky (obecni, ne draha, dobra skolka), bud ted na jare nebo v zari. Nemusim ale, jsem stejne doma se synem, kteremu byl jeden rok. Dali byste malou do skolky nebo ne? Vyhody - bude si hrat s dalsimi detmi a vice se socializovat, nevyhody - bude nosit malemu domu nachlazeni nebo se ji bude po nas mozna styskat. Potrebuji se rozhodnout. Intuice mi rika, ze bude stacit v zari, co myslite?

Strana
z3
datela
4. únor 2015

Přesně tak jsem uvažovala i já a měla z toho i obavy,ale jak vidím,jak to našemu prckovi prospívá,tak bych příště neváhala ani minutu.A podle rad tady na MK jsem koupila na imunitu Kolostrum a je to supr.První den mu teklo z nosu a večer jak když utne 🙂

kammka
4. únor 2015

holka už do školky pár let chodila, když jsem byla zase dmoa s klukem, takže abych ji odhlásila, to ne, ale pokud by jí byly tři roky a školku ještě neznala, tak bych klidně počkala až do předškolní třídy, pokud by to šlo a nemusela do práce.. aspoň jsem si teda nechávala doma, když podezřele ubývaly děti ve třídě, nebo s první nudlí, mohla být doma i víc než týden po dobrání atb, jiné maminky tam musí dítě vrazit s poslední dávkou léku.. teď řeším, co s klukem.. v březnu jde na odebrání nosní mandle a odsátí vody z uší... od holky chytil všechno, co donesla.. no mám hrůzu, ale stejně si myslím, že mi ho nevezmou, u nás je do školky nával..

loafeer
4. únor 2015

Dala bych od září. Ale počítej s tím, že ji nejspíš budeš mít víc doma než v té školce a jak píšeš, navíc bude ze školky tahat bacily i na malého....Alespoň u nás to tak bylo...Od září do teď byl ve školce všeho všudy dohromady tak 8 týdnů a rozhodně ne v kuse. Měli jsme už neštovice, zápal plic, milion bronchitid a ATB...a Hlavně ten zápal pak chytl i mladší- akorát měl šest týdnů a strávili jsme týden v nemocnici:o(
Na druhou stranu jsem zaznamenala díky školce velké pokroky v mluvení a opravdu celkově to zařazení do kolektivu mu prospělo....takže od listopadu do března ho budu mít doma a na jaro ho tam zas dám a doufám, že už bude vše ok...je fakt, že ta zima byla letos příšerná, takže bacily lítaly o sto šest:o/

Strana
z3