icon

Daly byste jmeno Štěpánka?

dagikk
24. říj 2018

Ahoj holky,blizi se mi termin porodu a stale si nejsme jeste jisti jmenem pro druhou holcicku.Zacina se mi libit jmeno Štěpánka, daly byste ? Pak mame ve vyberu i Nelu,Elu,Emu, ale to jsou ted docela dost davane a taky Violku a Karlu. U Štepanky mam akorat trochu obavy,aby ji pak nekdo neoslovoval hanlive ...Doma uzmame Kristynku, moc dekuju za vsechny reakce

Strana
z3
eliska_z
31. říj 2018

Máme Štěpánku a dala bych ji znova. Je to krásné jméno. Další možnost byla Violka, ale ta se nezdála manželovi.

ali6
1. lis 2018

Štěpánka se mi nelíbí 🙈 ale máme Stefanii, což je vlastně zahraniční obdoba Štěpánky😅

dzogobela
1. lis 2018

Mame 2letou Stepanku. Muj nejvetsi favorit to nebyl, ale pak jsme se k nemu s manzelem nejal dopracovali a nemenila bych 🙂 Resila jsem, jak ji budu rikat a tech moznosti je fakt dost. A taky jsem teda resila delku... Ta me trochu trapi furt, rikala jsem, ze doufam, ze si vezme nekoho s kratkym prijmenim 🙂 Ve vasem pripade bych ji ale nedala, protoze bude mit svatek a narozky za seboh a navic pak hned Vanoce, my na tohle celkem koukali 🙂 Jinak Elu, Emu a Nelu bych nedala, je jich ted fakt desne moc, ale nekomu to nevadi 🙂 Karla se mi libi moc.

Strana
z3